Novak Đoković
  1. Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!
    (Kladioničarka, 17. mart 2017 20:31)

    Posto je predao pre pocetka meca,racuna se kvota 1.
    (mister No, 19. mart 2017 00:39)

    # Link komentara

  2. Jao, sramota! Zar ovakoo ovom mladom čoveku? Eto, Novak dao da ga pobedi, kako bi Kirjus oprobao svoju snagu i veštine sa revolucionarnim Federerom, a vi ovako! Ovaj mladi i talentovani Australijanac se trudi da bude što bolji i lepo se ponaša, a vi ko uštve! Napadate i njega i Rođera, kome nameštaju stvari iz meča u meč, ne bi li stoposto na kraju bio bigšit! Sram vas bilo, i trebalo bi Novaka da nap'adaate, što izmišlja nove i nove povrede, a u stvari želi da troši teške milione dolara, koje je zaradio uz pomoć pacera što ih je pobedjivo ko od šale. Daklem, uštve jedne, sramota, sramota bre! Ponašate se ko aktivisti-sendvičari, ovih polupimenih. Sramota bre sramota!
    (udri ga bre, 18. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  3. Kako znam, a i danas sam o tome još više saznao u emisiji SK, na IW su angažovani izuzetno poznati šefovi.
    Svi igrači listom kažu da je klopa izvanredna.
    Jedino je taj kengur pokvario stomak. ..
    Dobro su neki rekli da velika imena donode veliku lovu pa je sve moguće. Mogli su Rolex i Nike baciti mu u šešir novac veći nego što dobija pobednik. A znamo: bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
    ...a to zna i ovaj mangup.
    (gologuzov, 18. mart 2017 19:27)

    # Link komentara

  4. Pa nije trebalo da uzima toliki doping za suret sa Đokovićem! Morao je da zna da to nije isto sa pijenjem vode!
    (Doping bato, 18. mart 2017 18:33)

    # Link komentara

  5. (Danica, 18. mart 2017 12:30)
    sta je neekonomicno u Noletovom tenisu?
    mislis da je kratko trajao?
    Novak i dalje traje (on je drugi na listi), ali i da se sada penzionise u top 10 je po broju dobijenih meceva, treci po broju dobijenih slem meceva, prvi po broju masters titula, cetvrti po broju slemova, drugi po broju zavrsnih mastersa. Zatim peti po broju nedelja na prvom mestu, cetvrti po broju nedelja u top3, covek je 10 godina jedan od prva cetiri tenisera sveta, i Federerov niz je trajao toliko pa je poceo da pokazuje znake habanja i sad funkcionise po principu, ako je spreman, doci ce do zavrsnice, ako nije, ispada od raznih levaka.

    Novek je vec po trajanju u vrhu teniske istorije. Federer i Konors su ispred, po nekim parametrima i Lendl, ali to je to.
    (Bojan, 18. mart 2017 17:55)

    # Link komentara

  6. dosije pelikan...šta reći drugo
    (svašta, 18. mart 2017 13:21)

    # Link komentara

  7. Zamislite psihičko stanje nolobotova. Toliko su očajni, da žrtvuju i svoj mozak i logiku i pristojnost, pa lažu, izmišljaju, majmunišu se, samo da nekako održavaju i nekako produžavaju iluziju da je njihov Nolo nešto veliko.
    (Stameni, 18. mart 2017 12:54)

    # Link komentara

  8. Mec sa del Potrom je pokazao da se Novak vratio!
    (Beobrad, 18. mart 2017 00:56)

    Tacno. Vratio se u Monako.
    (delboj, 18. mart 2017 12:50)

    # Link komentara

  9. Federer, ima mana, koje sam eto prebrodila zbog njegovog fiz izgleda, ali sam vremenom uvidela sta je kljuc njegovog uspeha...ta doza hladnoce koju poseduje, a otkud znas kakav je privatno? Zato ovako blista, naravno da je zbog Mirke, na prvom mestu. Voli te majka otac porodica, zena, sta siris ljubav vazduhom i dajes srca, mnogo neozbiljno sa osobu od 30 godina i roditelja. Pored uspesnog muskarca stoji jaka zena, stabilna. On deluje da je hladan, ali iz primera se vidi da ume da balansira zivot...divna supruga(mogu pojedini da joj se podsmevaju koliko hoce, zmaj je), 4 dece, procvetao i pupi kao pupoljak u poznim danima, volja za zivotom tenisom. Je l jede salate, travuljine? Jede naravno, kao prilog. 4 vrste mesa ima na tanjiru, Novak je alergican na gluten, i uvek je imao poseban rezim ishrane, ali ovaj rezim u zadnje vreme nije za coveka koji se bavi sportom. Federer je oduvek imao stomak, i gradjom ne izgleda kao sportista uopste vec kao obican covek iz naroda.
    (anica, 18. mart 2017 12:45)

    # Link komentara

  10. I Djoković je menjao krv.
    (Rex, 18. mart 2017 12:31)

    # Link komentara

  11. @VUK

    I ti mi dodješ neki apologeta i branilac lika i dela, sve u cilju "Novak je i dalje veliki, Nedodirljiv, ali, eto, i biologija je protiv njega". Pa što nije razvijao ekonomičan tenis kao sto su Federer, Agasi, Sampras? Zašto nikada nije naučio volej? Zašto mu je servis tako nepouzdan? Smeč mu je komedija. Zašto nikada nema plan B? To jest, ima ga - kad mu ne ide, onda primenjuje plan A sa još više trčanja i vraćanja dok protivnik ne padne (ako padne. A sve manje padaju).
    (Danica, 18. mart 2017 12:30)

    # Link komentara

  12. Ne znam zašto IW toliko radi protiv Federera.
    Namestili su Federeru užasno tešku polovunu žreba, sve jake su mu tamo nabili, i jos da ako prodje, ima u finalu ili Wawrinku ili Marrya. I podlogu su usporili, valjda da bilje odgovora usporenim Nadalima i Djokovićima.
    Meč sa Nadalom su mu namestili po vrućini i sa samo 17 sati pauze od predhodnog meča.
    Ali Rodja kao da se ne obazire. Razvaljuje onaj bekhend kako niko nikada nije. A tek ona iskošena serva na obe strane. Razbija. Najbolje igranje tenisa u istoriji.
    (Lule, 18. mart 2017 12:18)

    # Link komentara

  13. @VUK

    E svaka ti cast, napokon normalan i potpuno realan komentar.
    (Srdjan, 18. mart 2017 11:14)

    # Link komentara

  14. (ferplej, 18. mart 2017 04:16)

    Nadal kao i ostali španski teniseri su menjali krv dok je to bilo dozvoljeno ili nije bilo regulisano kako treba, sada to više ne može. Novak je rekreativno išao non-stop u hiperbaricnu komoru, sada je to dozvoljeno samo ako imaš povredu.

    Tereni se uvek šteluju po igračima ili stilu tenisa koji je profitabilan tako da od 2007/8 kreću sporije podloge koje favorizuju defanzivnu igru da bi teniski mečevi trajali što duže. Indian Wells je stelovao teren po ?okoviću i to nije nikakva tajna, on i Leri su jako dobri prijatelji.

    Poenta priče je da su svi igrači u vrhu tenisa u istom sosu i ni jedan nije nevin niti je jadan David koji se bori protiv nekog Golijata. Svi su oni povlašćeni Golijati koji su pre svega zaslužili da budu to što jesu.
    (Majk, 18. mart 2017 10:24)

    # Link komentara

  15. Bio Kirgios u Nisu,gledao svoj Partizan u kupu RK.
    (Patrick, 18. mart 2017 10:01)

    # Link komentara

  16. opasni neki pomfri
    (x, 18. mart 2017 09:44)

    # Link komentara

  17. @anica..vidim da stručno analiziraš i pratiš Novakovu karijeru. Trebaju mi odgovori: koja ženica je bila uz Novaka od prvog osvojenog trofeja do poslednjeg ovog janura 2017? Da li je i u periodu kada je dominirao svetskim tenisom ,Novak imao kontrolisan režim ishrane? Da li ti pada na pamet možda da defanzivni igrači,oni koji 90% meča provode iza osnovne linije i koji se duplo više kreću,proklizavaju ...duplo više i troše. Takvi igrači imaju kraće karijere.Pogledaj Nadala pre dve godine i danas Novaka.Potpuno ista priča. Analiziraj vreme i potrošnju energije na mečevima Nadala i Novaka u jednoj deceniji. Skoro duplo više vremena su proveli na terenu od Federera koji je 5-7 godina pre njih ušao u svet profi tenisa. Jednostavno potrošili se momci.Mogu da bljesnu na trenutak,ali kontinuitet dobrih mečeva je više teško dostići posle 10-12 godina maratonskih mečev..Isto je i u drugim sportovima..npr. fudbal ..sportski vek golmana je i do 40 godina, bek igra do 35-37god..a napadači maksimum 31-33 god jer imaju više duela,skokova,sprinta...telo nije svemoguće...Lepo nam je bilo da se divimo Novaku kad je imao 25 godina i proklizavao po betonu do besvesti...danas plaća cenu..telo se zamorilo..za njegov stil je neophodna savršena fiz.sprema i mlado telo.Serverima je lako. Nema trčanja,klizanja...i duplo manje su na terenu.Nekome je taj ofanzivni tenis zanimljiv.Poeni sa 4 razmene. Možda je Anice draga uzrok krize kod Novaka ipak sportska realnost njega kao sportiste..ne bobica,ženice i žute štampe..ti beše akademski građanin?
    (VUK, 18. mart 2017 08:38)

    # Link komentara

  18. hahahahaha kakav lik.
    hahahaha kakvi likovi.
    u teniju nihe problim ni doping ni namestanje meceva. ne. u tenisu su problem oni koji sve to namerno dozvoljavaju!
    (mojmilo, 18. mart 2017 08:36)

    # Link komentara

  19. kirjos se uplasio doping kontrole pa toboze se otrovao hranom.
    (zdravko, 18. mart 2017 08:32)

    # Link komentara

  20. Nike platio Kirjosu 1M $ da se "otruje". Sramota koliko je ocigledno i koliko se svi prave ludi.
    (trece oko, 18. mart 2017 07:53)

    # Link komentara

  21. anice,a zasto mislis da su zena krilca i bataci krivi za Noletov mali pad,zastoj u karijeri?Zar mislis da je Nole toliko slabog karaktera da moze bilo ko da ga vrti oko malog prsta?Nole je sa Jelenom sigurno deceniju dakle i u vreme Noletove dominacije,tako da nisi u pravu.Jednostavno zamorila se masina.Nole se vraca budi sigurna u to,samo sto treba vremena i mnogo treninga za ponovni uspon.Sa druge strane jako je ruzno mestati se u bilo ciji privatan zivot.Nole je izabrao,voli je,na nama je da je prihvatimo ili da se okrenemo drugom sportisti.Za ishranu opet nije Jelena "kriva"nego Noletova alergija koja ga je mucila,a pocelo je sve sa glutenom.I tako redom.
    (Melenci, 18. mart 2017 07:45)

    # Link komentara

  22. Ovo je pomalo cudno....
    (adig, 18. mart 2017 06:50)

    # Link komentara

  23. kakvih glupaka ovde ima to je čudo jedno.
    (zoran, 18. mart 2017 06:41)

    # Link komentara

  24. Srbi na aparatima. Vatikan....
    (parx, 18. mart 2017 06:12)

    # Link komentara

  25. LAŽE KIRJOS, NAMJESTILI A DOKAZA NEMA.
    (milutin, 18. mart 2017 06:08)

    # Link komentara

  26. nolobotovci u punom sjaju. sve namjesteno. Samo da kazem onom bezgresnom da ispred veznika I u recenici ne ide zarez.

    hvala
    (mostarac, 18. mart 2017 04:43)

    # Link komentara

  27. Kao i u svemu danas tako se i u sportu, a time i u tenisu sve radi zbog novca. Zna se da su Federer i Nadal najomiljeniji teniseri i da se za njihove meceve uvek trazi karta vise, znaci na njima je najbolja zarada. Tako da je moje misljenje da se njima pomaze na sve nacine da uspeju, dopustaju im dopinge, prilagodjavaju terene, potplacuju druge tenisere... Za Nadala je prosto javna tajna da se dopingovao, dok se nije oglasila ona francuska novinarka pa su morali malo da stanu sa tim jer se prosirilo u javnost. Iza Federera stoje mnogo jaki ljudi, svi znamo da je on najveca faca tenisa i koji se kes vrti oko njega. Obojica su odlicni teniseri, stvarno jedni od najboljih u istoriji, ali ujedno i oni od kojih se najvise profitira i mislim da ne bi bez svih tih "pomoci" uspeli ono sto su uradili u tenisu. Moze da kaze ko sta hoce, ali ako se u svetu na sitnim stvarima za sitne pare vara i cuti sto onda se to isto ne bi radilo za mnogo vece pare od koga ce svi ti "veliki" ljudi da profitiraju. Tako da ce ovo biti Federerov veliki "comeback" ove godine kao Nadalov 2013. Kao sada je odjednom sa 36 godina onaj stari.
    (ferplej, 18. mart 2017 04:16)

    # Link komentara

  28. Anice i ostali ne palite se ovo nije pravi Dylan Dog. Ovaj Trol je zaboravio jednu recenicu pre "Uzdravlje".
    (Giovanni, 18. mart 2017 03:32)

    # Link komentara

  29. Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali tenis je postao odvratniji od LŠ po nameštanju!!!! Strašno!!!! Nisam verovao u teorije zavere protiv Novaka i bilo koga iako je bilo mnogo razloga za to. Ali posle ovog AO i sad IW ovo je stvarno smešno!!! Da ne kažem odvratno!!! Kako sramno namešteni prvi GS sezone sa ispadanjem Mareja u trećem kolu i ovde u prvom,odvratno!!! Ajde Novak u slaboj formi,ali Marej....pa on je terminator trenutno...pobedio bi svu trojicu zajedno...a gubi od nekog Borata!!!
    (Dike., 18. mart 2017 03:20)

    # Link komentara

  30. Ha-ha onaj Dylan Dog nestao, sakrio se posle onih optimistickih analiza a ovaj lik sto ga je zamenio razbija. Samo napred majstore! Ha-ha

    Noleaux ne idi u Majami!!!
    (zainteresovani, 18. mart 2017 03:09)

    # Link komentara

  31. Maja Volk kuvala taj dan.
    (Dr.Thrax, 18. mart 2017 02:36)

    # Link komentara

  32. Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su. 
    (Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10) 

    Ne znaju/mo,prosvetli nas/ih Oce Pistole Pite.
    (Patrick, 18. mart 2017 02:23)

    # Link komentara

  33. Sad se nolobotovi verovatno pitaju sto se Nik nije otrovao pre meca sa Noloom odnosno zasto Nolou nije predao mec.
    (Patrick, 18. mart 2017 02:21)

    # Link komentara

  34. Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako
    (Bilja, 17. mart 2017 23:06)

    Patrick zna,ima da se ode i to na planetu Namek.Prilicno a opet dovoljno daleko od ove nase planete.Dao sam ti predlog Biljo.A kako?Pokusaj da se ukrcas na neku kapsulu.
    (Patrick, 18. mart 2017 02:18)

    # Link komentara

  35. Mora da je Kirjos bio blizu kosarkasa Partizana pa zapatio salmonelu.Ili bio na kupu Koraca u Nisu.
    (Patrick, 18. mart 2017 02:16)

    # Link komentara

  36. Au evo nolobotovi se javili.
    (Patrick, 18. mart 2017 02:15)

    # Link komentara

  37. Hoce li Nik igrati u Majamiju, ako se otrovao kako ovaj novinar objavi ovo danas.Volio bih da dodje kengur sebi da mu Novak vrati ovaj poraz.Sve je moguce i izvodljivo od ovih danasnjih tenisera.
    (Dragan, 18. mart 2017 01:56)

    # Link komentara

  38. @Nole mi te volimo
    Vidi, ti navijas za Novaka, tako da si pristrasan, sto je logicno. Nije on protiv Del Potra odigrao nikakav narocito dobar mec, odigrao je solidan mec protiv slabog protivnika, sto je tebi kao navijacu delovalo impresivno. Del Potro nije vise jak protivnik, covek prakticno nema bekhend i to je to. Nivo u tom mecu nije nista posebno. Pogledaj malo na kakvom je nivou igrao Federer protiv Nadala, koji je u ovom trenutku u samom vrhu po formi i kvalitetu igre. Te price o odmoru i vrucini su za malu decu. I po vecim vrucinama su teniseri igrali i sa manjim pauzama pa su pobedjivali. Nista strasno. Tebi deluje strasno jer te u to ubedjuju tabloidi. Kao student sam tokom letnjeg raspusta uvek radio na gradjevini. A to je tek posao! Kopas temelje, vuces, guras, nosis od 6-7 ujutru do 19-20h uvece, ceo dan. Przi sunce, temperature ogromne, napor mnogo veci nego udaranje loptice, a nema pauze na svaka 2-3 minuta, nema sokica, nema hladovine, nema masaze posle posla, hladne kupke, lekova protiv bolova itd. I onda spavas jedno 7-8 sati pa opet na fizikalisanje. I nikakvih problema. E onda za sportistu ne bi trebalo da bude toliko tesko da odigra mec posle 18 sati pauze. Tako da nema potrebe da preterujes, Novak je posteno izgubio od u ovom trenutku boljeg rivala i nema tu sta da se prica i da se traze opravdanja.
    (Beos, 18. mart 2017 01:22)

    # Link komentara

  39. Nedugo zatim, reči podrške uputio mu je i Federer.
    "Nadam se da ćeš brzo ozdraviti".

    ...Наравно уз осмех, Роџа је изоставио: "Што се мене тиче, можеш већ сутра!"
    (Теча, 18. mart 2017 00:59)

    # Link komentara

  40. Mec sa del Potrom je pokazao da se Novak vratio!
    (Beobrad, 18. mart 2017 00:56)

    # Link komentara

  41. Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.
    (Majk, 17. mart 2017 20:56)
    Nije tacno , omiljeni igrac Larry Elisona je Rafael Nadal.
    Od ove godine direktor turnira je jos uvek aktivni teniser i licni prijatelj Federera -Tommy Haas
    (milan, 18. mart 2017 00:53)

    # Link komentara

  42. Zamoljava se Rod Lejver pošto je u najboljim godinama da navuče šarene gaćke i zaustavi Federera jer kako kreunuli da se truju da bi starac Rođo dogurao do 20 slemova neće imati više s kim da igra. Jedino ako ovaj Dilan Dog sa sve okeanski račiči i pečena krilca (namerno pišem nepismeno) ne uzme reket u ruke - čisto da imaju trećeg na turu za top 10, a tu će da ubace i Pilića i još nekog pa će da doguraju do 10.
    (Unjiklo, 18. mart 2017 00:43)

    # Link komentara

  43. Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
    Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...
    (zoran, 17. mart 2017 22:23)

    Izgleda da je Novak najpredaniji u tom radu.
    (delboj, 18. mart 2017 00:41)

    # Link komentara

  44. Haha koja fora, znaci ipak je Federer platio Kirjosa da doktorira i nauci napamet Noletovu igru, da se zreb nepovoljnije po Noleta rezira i da posle Federer bez borbe dobije mec.
    Ovo je sve toliko ocigledno, da samo dokazuje da je Federer onaj stari podmukli lisac koji do pobede pokusava da stigne na svaki nacin.
    (Bernard, 18. mart 2017 00:35)

    # Link komentara

  45. Kada je Federer predao Novaku zbog povrede onda nije bilo namesteno nego se Federer uplasio, sad je kao namesto samo da se Novak Sj.be.
    (Rudy, 18. mart 2017 00:33)

    # Link komentara

  46. Kakav bre del Potro. Covek je imao vise operacija nego titula, forhend je super, ali to nije jedini udarac, zbog tih operacija igra stalno slajs ( odigrao 10-ak puta behend), nikome iz vrha nije vise pretnja osim Djokovicu i Wawrinki koga moze svako da pobedi .
    (lis, 18. mart 2017 00:33)

    # Link komentara

  47. Ako je ovo nameštaljka, da li je i ona Rodžerova predaja meča Novaku u finalu WTF-a isto nameštaljka?
    (hipster, 18. mart 2017 00:33)

    # Link komentara

  48. Kako vas nije sramota da pricate o nameatanju, prvo za AO pa onda i za IW.
    Prvo, Federer je do finala na AO pobedjivao Berdiha, Nisikorija, Zvereva( trebalo je Mari, ali je izgubio od ovog rekreativca) i Wawrinke, igrace koje sada pljujete, a pre godinu dana su predstavljali zlatna eru tenisa dok ih je Djokovic pobedjivao.
    Drugo, Federeru se jednom preda mec, i to je zavera ATP-a, Nike-a itd utd.
    Na proslom USO Djokovic je odigrao do finala 2 mozda 3 meca cela, pa vam to nije smetalo.
    I dokle cete da "trpate" Marija tamo gde mu nije mesto, covek sluzi da dodje u finale, da bi neko od ove trojice osvojio titulu, o kvalitetu ostalih igraca govori cinjenica da Djokovic skoro godinu gubi od svakoga, a jos uvek je 2. ...
    (Genije, 18. mart 2017 00:24)

    # Link komentara

  49. ako sam dobro shvatio neke, kada novak pobedjuje, onda je to zato sto je najbolji, a kad drugi pobedjuju, onda je to zato sto je namesteno. znaci nisu hteli ili mogli namestiti ranije kada je novak pobedjivao, a magu sada kada je zaista bleda slika onog od pre par godina. mada i tada je nekoliko titula uzeo na cistu srecu. prestanite biti smesni. niko nije nepobediv, neko traje krace, neko duze, i to su oni pravi majstori svoga sporta.
    (adem, 18. mart 2017 00:23)

    # Link komentara

  50. Haha..
    (Volem pARTizan, 18. mart 2017 00:21)

    # Link komentara

  51. Kod trovanja hranom ne uzimaju se uzorci za anti-doping test!
    (Zoran, 18. mart 2017 00:14)

    # Link komentara

  52. Zaustavite ovog bota laznog Dylan Doga jer skrnavi ime odlicnog poznavaoca i komentatora tenisa.
    (rada, 18. mart 2017 00:10)

    # Link komentara

  53. Pa pojeo covek gurmansku pljeskavicu,tako je dobio i onog shabana,kako god se zvase,samo ovaj put je bila nedopecena,inace decko igra vrhunski...Idemo kiriiii...sledeci turnir je tvoj,samo da ti u prvomkolu padne noleaux..
    (Mirko Djordjevic, 18. mart 2017 00:05)

    # Link komentara

  54. Đoković je do svog uspeha stizao preko 7 setova igre, jer toliko su nekad njegove borbe trajale.

    Malo šta je osvajao bez borbe i mučenja i sebe, i protivnike, i navijača i svojih i one tuđih.

    Taman misliš pobeđen je, a Nole se uzdigne i sledi četkanje. Taman misliš dobio je, a protivnik poludi, ide na sve ili ništa, pa krenu udarci bezumno jaki i precizni, ali Nole strpljivo izvuče snagu poritvniku i očetka.
    Borbe, ludila, sati stresa, meč lopte, brejk lopte, spašene, jedva sticane, ali Nole je još davne 2011. zadužio srpski tenis nemerljivo.

    Sve posle je san ljubitelja sprota u Srbiji i onih koji taj sport cene, a noćna mora svih koji ga u svom bunilu ne cene.

    ...Ludila, borbe, stresovi i neprespavane noći i nagrada za sve "Nole slam"! Što su strani mediji ispratili kao da je uzeo čelendž turnir. Ali ako je od germana, to je onda prirodno.

    A, prvo se na tron popeo Vimbldonom. Pa se RG konačno uzmima i to u nikad bolji čas, u pomenutom Nole slemu.

    I sećam se svega, pa nekako i toga da je mali drveni krstić oko vrata bivao ljubljen, više srcem i umom nego usnama.

    A onda kreću gurui, meditacije, čuda neka "moderna", a ako moda i zdrav duh i psiha imaju nešto zajedničko onda i ja imam zajedničko sa armadilom.

    Pa Mari uzima tron preko meča koji nije ni igran, predaje mu protivnik. Federer se vraća kao penzioner srećnim žrebanjem i solidnom igrom. Nole par godina samo jedno 1/4 finale, sad mu je uspeh tu doći. Kako ga ko pobedi sledeće kolo bolestan...
    (Ne znam da li je sve zbog malog krstića, ali od tad pad počinje., 18. mart 2017 00:03)

    # Link komentara

  55. Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." 

    Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti? 
    (L, 17. mart 2017 20:20) 

    Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
    (Mikii, 17. mart 2017 21:47)

    Miki druže, svakog dobrog igrača je nekad omlatio neki panj, to je prosto neizbežno. Pričamo o Nadalu, ovogodišnjeg finalistu AO, tako da, ne, nije se Federer "prošetao" dovde.

    A drugari ostali koji kukaju oko nameštaljke, Novakovog rasporeda i slično, zaboravljate da je Novak igrao i dubl i da je zato izvisio za normalne termine.
    (L, 18. mart 2017 00:02)

    # Link komentara

  56. Ovim teoretičarima zavere. Pa Nik je bio u dublu sa našim Zimonjićem. Izgleda da je Zimonjić "loše smućkao hranu, napitak" pa je delovao na Nika sa dan zakašnjenja!
    (Anđela, 17. mart 2017 23:55)

    # Link komentara

  57. Smeta mnogima sto su ove godine ubrzali podlogu na AO. Istovremeno ti im smeta sto se vec desetak godina usporavaju brze podloge. Izmedju ostalog trava na W, je ne bas malo usporena. Dok su te promene isle u korist Novak sve je bilo ok. Kakvi bi samo komentari i kuknjava bila, da je recimo Novak bio umesto Federera u to vreme, pa da sa ovi sa ATP krenuli sa usporavanjem podloga. Sto se nekog setanja kroz turnir i predaje meceva tice, sta ono bese na USO prosle godine. Koji je to igrac prethodnih nekolijko meseci bio u evidentnoj krizi igre i rezultata, da bi u finale stigao uz samo 3 pobede u 6 meceva. Neverovatno koliko je Novakovih poklonika, zaludjeno do bola.
    (Vladan R, 17. mart 2017 23:54)

    # Link komentara

  58. @Nole mi te volimo Mnogi pljuju Atp sto su stavili Novaka da igra posle 18 sati ali ne razmisljaju da su oni to morali da urade kako bi imao vremena da se odmori za dubl. Ko mu je kriv sto je htio da igra sa Troickim
    (uhhh, 17. mart 2017 23:50)

    # Link komentara

  59. Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
    Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
    Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!
    (Nix, 17. mart 2017 23:40)

    # Link komentara

  60. Dok Novak igra kako treba i osvaja, onda je to najjaca konkurencija ikad, medjutim sada posto mu ne ide bas najbolje odmah teorije zavere, namestaljke itd. Tipicno srpski.
    (RForever, 17. mart 2017 23:36)

    # Link komentara

  61. (Daniel, 17. mart 2017 20:23)

    Ako si gledao meč sa Nikom molim pogledaj Novakov meč sa del Potrom, ako je to po tebi loša igra kojoj Federer može da parira onda ja želim da Novak što lošije igra. Naravno da je Novakovo ispadanje u 3.kolu rezultat pada forme ali takođe nije sve crno-bijelo kako mnogi žele da predstave. Nakon meča sa del Potrom koji se završio poslije ponoći Novak je imao 18 sati da se odmori, spremi i izađe na teren na kojem je u jednom trenutku temperatura dostigla 50 stepeni (mjereno na betonu). S druge strane je imao odmornog klinca čiji je drugi servis u par navrata dostizao blizu 200km/h. Ko misli da je sve to nebitno, poručujem da izabere jedan vedar vreli ljetni dan, prethodnu noć odradi kao Novak i onda izađe na teren, podigne reket i pokuša samo da prebaci lopticu preko mreže. Nakon par minuta brzo će shvatiti kolika mu je želja za igrom. Što se tiče H2H Federer-Novak i njihovih međusobnih duela, pa želje i mogućnosti se veoma razlikuju.
    (Nole mi te volimo, 17. mart 2017 23:31)

    # Link komentara

  62. krvavica, kavurma i džigerica i čvarci nisu bili najsvežiji
    (Lo Fat, 17. mart 2017 23:30)

    # Link komentara

  63. Mnogo bolje bi bilo da je Nole igrao sa Federerom, čak i kad izgubi od švajcarskog sajdžije, Nole uvek napravi potez vredan pažnje. Njihovi mečevi su suvo zlato svetskog tenisa. A o Kirjosu ne treba trošiti reči, NIKAD on neće biti kao velika trojka FedDjokNad, ma ni Mareju nije do kolena.
    (fantom, 17. mart 2017 23:15)

    # Link komentara

  64. Federer osvaja ovaj turnir.
    (milko, 17. mart 2017 23:10)

    # Link komentara

  65. (Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)
    Koliko sam vas rado citala uvek, ali ste nazalost i vi jedan od onih ostrascenih Noletovih fanova koji ga tapsu po ramenu i dok tone, hvala Bogu tu ne spadam, pa i ako se udeli neka losa rec Boze moj, nisam od onih koji su se sklanjali dok je grmelo i htela sam samo da vam se obratim vasim nacinom izrazavanja a vi ste osudili moje postovanje prema istom. Cudite se sto smo izgubili volju i osecamo se prazno, pa eto vas komentar upravo oslikava, da covek treba biti umeren u svemu, ne valja biti 'budak', a ne valja ni preterivati sa mudrostima i foliranjem. Zar je danas zaista tesko biti ono sto jesi? Pogubili ste se malo u svom ovom desavanju, a stvari su kristalno jasne.
    Zena...guru...biljcice...davanje srca...oce pileca krilca, al ne moze, oce dobar batak al ga nema, oce da dise al ga stezu za vrat.
    Slabo ste se adaptirali na nove uslove, ako ste jos u vremenu pre RG onda ok...inace imate problem sa realnoscu. Znate kad ono udahnete, a onako vam se dijafragma malo podigne pa vam slatko, bez toga nista!
    Uzdravlje!
    (anica, 17. mart 2017 23:07)

    # Link komentara

  66. Samo Brondby Brondby Brondby

    Samo Brondby Brondby Brondby


    Samo Brondby Brondby Brondby
    (Brondby, 17. mart 2017 23:07)

    # Link komentara

  67. Ana, ako saznaš da ima negde da se ode, molim te odmah mi javi. Godinama maštom o tome da pobegnem sa ove planete, ali ne znam ni gde ni kako
    (Bilja, 17. mart 2017 23:06)

    # Link komentara

  68. I opet ću napisati, Jelena Đoković! Hahahaha...
    (Will Gregg's on fire, 17. mart 2017 23:06)

    # Link komentara

  69. Duck Dodgerse, bolje imati i kratku pamet i kratko pamćenje, nego nikakvu pamet.
    (Bilja, 17. mart 2017 23:00)

    # Link komentara

  70. Ovaj tenis mi sve vise smrdi na namestaljke!!!
    (Evroskeptik, 17. mart 2017 23:00)

    # Link komentara

  71. Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti." Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?(L, 17. mart 2017 20:20)Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
    (Mikii, 17. mart 2017 21:47)
    Tog istog Nadala, finalistu Austalian Opena. O cemu pricamo?
    (Pass, 17. mart 2017 22:54)

    # Link komentara

  72. Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)
    Šta se s tobom dešava, kakve su ovo srednjoškolske fore.
    (Maja, 17. mart 2017 22:51)

    # Link komentara

  73. Pravi Gargamele, hvala ti što me ovako nasmeja. Slažem se sa tobom. To čini serije gledanim, i ovi iz ATP-a samo prepisali, je li tako?
    (Bilja, 17. mart 2017 22:50)

    # Link komentara

  74. kakvi su to komentari ?????
    (srbija do antartike, 17. mart 2017 22:50)

    # Link komentara

  75. Uzimaj pomfrit iz publike i dalje some
    (Aca, 17. mart 2017 22:47)

    # Link komentara

  76. Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.
    (Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam, 17. mart 2017 22:11)

    Ne izazivaj....Imas gresku u svom niku, posle placam ide tacka. Ajd' ispravi to.
    (NoName, 17. mart 2017 22:42)

    # Link komentara

  77. Uzeo chips od onog coveka dok igrao dubl i eto :D
    Sipali mu drogu u chips :D
    (Tozanski, 17. mart 2017 22:40)

    # Link komentara

  78. Hejteriii...out...FED do TITULE....!!!!!
    (Adnan Kolasinac, 17. mart 2017 22:29)

    # Link komentara

  79. pa malo da se pomogne coveku,da ga Nole slucajno ne bi stigao. A ne bih me cudilo ni da se vrse pritisci iz ne sporskih organizacija. Gde jedan Srbin da bude najbolji svih vremena....
    (goran, 17. mart 2017 22:27)

    # Link komentara

  80. Nas pulen se sigurno 'ranom nece otrovati....
    (Bob Rock, 17. mart 2017 22:26)

    # Link komentara

  81. Koju sreću ima hladni Mr Federer! Ležerno se prošeta do polu-finala, Nadal je bio slaba prepreka (na betonu). Nole bi sigurno pobijedio Nadala da su igrali sada.
    Kako se Kyrgios nije uproljevio prije meča sa Noletom!? Mora da ga je Nole toliko namučio, dečko nije spavao, ni vidio sta jede.
    Miami stiže, hajde Nole, finale je tvoje. Volimo te zauvijek!
    (Nix, 17. mart 2017 22:24)

    # Link komentara

  82. Ti si moj idol, Dilan Dože!
    (Musavi brljavko, 17. mart 2017 22:24)

    # Link komentara

  83. Nike je to i zahtev od Orakla da Fed pobedi.
    Novak da je bio razuman pa da uzme Nike za sponzora, on sam sebi otezava. Sad je kasno. Nike ima boljih igraca za svoj marketing, ne trebaju im propali teniseri. Molice on Uniklo da ga potpomaze, a Lacoste ima kikiriki da mu ponudi.
    (STAR, 17. mart 2017 22:23)

    # Link komentara

  84. Radi se na tome da Fedja bude opet prvi. Za Endija su odradili, a sada je Rodja na redu. Na zalost i ovaj nas je ucesnik u tim namestanjima, jos od 2013 i pustanja Endija na Vimbldonu. Mozda ga to i grize iznutra. No, ako udjes u taj krug, nema nazad.
    Jasno da je ovaj cirkus ,zvani ATP namestaljka...
    (zoran, 17. mart 2017 22:23)

    # Link komentara

  85. Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.
    (Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)

    Hahahahhahha jbes mi mater ako si ti normalan.
    A tek jucer za Djokovica "Igrao je dobro samo nije se dobro kretao,nije bio dobar u polju i lose je servirao".
    Ti si meni IDOL.
    (sarajevo.ba, 17. mart 2017 22:22)

    # Link komentara

  86. Kako bas sad? A pre meca sa Novakom zdrav ko dren.
    (bucika, 17. mart 2017 22:20)

    # Link komentara

  87. Sposobnog i sreca prati. Mislim na Federera
    (Jasno, 17. mart 2017 22:16)

    # Link komentara

  88. Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
    (Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

    Slažem se s tobom, ali oni ne objavljuju sami sebe. Iako piše da pismeni imaju prednost, retko uspevam da objavim nešto što je analiza igre, ali kad napišem da se Federer ne javlja komšijama, da u podrumu drži kiseo kupus koji zaudara i da je loš čovek, to ide. Biće tako i sada.
    (Ko mi ikada pronađe ijednu grešku, i jednu jedinu, plaćam, 17. mart 2017 22:11)

    # Link komentara

  89. Da je Novak odigrao kako treba i izbacio ovog Kirjosa niko ne bi mogao da namešta bilo šta.
    (Millennium, 17. mart 2017 22:09)

    # Link komentara

  90. Šteta to je trebalo da bude dobar meč. ali niko nije neranjiv. "Morski krastavci" hm! To zvuči kao sir od magarca. Sirotanko.
    (White fang, 17. mart 2017 22:09)

    # Link komentara

  91. Hahaha. Nismo veverice.
    (metalstorm, 17. mart 2017 22:09)

    # Link komentara

  92. Uz neospornu velicinu...ovaj covek je rodjen pod srecnom zvezdom...
    (Hmm, 17. mart 2017 22:08)

    # Link komentara

  93. Odlicno!
    (?, 17. mart 2017 22:02)

    # Link komentara

  94. A da nije zajednički sponzor umešao prste da bi RF konačno osvojio masters???
    (Ivana, 17. mart 2017 21:48)

    # Link komentara

  95. Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti."

    Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?
    (L, 17. mart 2017 20:20)

    Tog istog Nadala kojeg mlati Troicki? O njemu pricamo?
    (Mikii, 17. mart 2017 21:47)

    # Link komentara

  96. Kada se nadopingujes, sutradan se otruješ.
    (Samo jako, 17. mart 2017 21:46)

    # Link komentara

  97. Stiglo ga ono naše: u preselo ti dabogda!
    (aca Umc, 17. mart 2017 21:46)

    # Link komentara

  98. Ma namestaljka,braco Srbi!
    Sve je to namesteno.Jedino kad pobedi nas mega-car Nole,to je na suvi kvalitet.To je pravo,sve ostalo je prevara!
    (vlasta, 17. mart 2017 21:43)

    # Link komentara

  99. izbacivao servise protiv Novaka od 225 km?Eto kako.Gde je ta FADA?
    (nikola, 17. mart 2017 21:42)

    # Link komentara

  100. Kad god nam nesto ne odgovara-namestaljka..pa dajte ljudi,probudite se vise iz tog sna gde se sve radi protiv nas i gde je sve namesteno i gde je ispravno samo ono sta mi mislimo da jeste..pozdrav
    (Tosha 89, 17. mart 2017 21:41)

    # Link komentara

  101. Čovek potpuno u pravu !!! Pobedio najboljeg, ostalo je boranija !!!
    (Coolg, 17. mart 2017 21:41)

    # Link komentara

  102. sumnjivo ,slicno kao sto je federer pola sata pre meca predao na zavrsnom mastersu novaku
    (dorcol, 17. mart 2017 21:41)

    # Link komentara

  103. Auuu , pa ovi na ATP + NIKE bolje i od mene reziraju
    (Stiven Spilberg, 17. mart 2017 21:37)

    # Link komentara

  104. pa federer mu mentor,mora nekako da se oduzi, zar ne?!
    (bulls, 17. mart 2017 21:37)

    # Link komentara

  105. U..ao se od srece!
    (sasa jokic, 17. mart 2017 21:35)

    # Link komentara

  106. Kakvo navlacenje da goat(koza) postane nambr 1 i da postane besmrtan i takav ode u penziju. Pola godine se kljukao hemijom i sad kao on neki drmator,ma idi
    (zvezda dno i sramota Srbije, 17. mart 2017 21:30)

    # Link komentara

  107. Nike...sve jasno...
    (Boldizhar, 17. mart 2017 21:30)

    # Link komentara

  108. Svi su glumci u velikom nameštenom cirkusu...
    (Provincijalka, 17. mart 2017 21:29)

    # Link komentara

  109. Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
    (Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

    Svaka cast na komentaru. Mnogo je mentalno retardiranih ljudi ovdje sa raznim teorijama zavjere i namjestanja.
    (delboj, 17. mart 2017 21:28)

    # Link komentara

  110. Зар не треба сад Новак да ускочи уместо Кирјоса као LL (lucky looser)?
    (бт, 17. mart 2017 21:27)

    # Link komentara

  111. Celo covecanstvo zeli zlo nasem Novaku.
    (milan, 17. mart 2017 21:26)

    # Link komentara

  112. Vi ste za ludnicu..(apsolutno se zna,ko)...
    (alek, 17. mart 2017 21:19)

    # Link komentara

  113. Kakva sramota od komentara. Sve je namesteno a dok je Novak harao sve bilo posteno? A sad kad se deda vratio u formu,kad je popravio bekend u 36-oj godini,kad igra kao da ima 25 ,ko gleda njegove meceve ove godine zna o cemu pricam sve je namesteno jel tako? Ja volim Novaka ali volim pre svega tenis kao sport a ko voli tenis mora da postuje rezultate,trud i igru Rodzera Federera a ne svaki njegov uspeh da omalovazava bez obizira za koga navija.
    (Milos, 17. mart 2017 21:19)

    # Link komentara

  114. Posto ovde pojedinci od AO pricaju o nekim teorijama zavere i namestanjima, da li neko moze da namesti da RF igra tenis kakav igra. Dozvolio bi Nadal namerno da ga Federer sa 36 godina ponizava. Ili Marej sad kad ima priliku da bude deo istorije da ispada sa AO i IW, Mareju hvali IW i Monte Karlo da kompletira sve masterse i da bude prvi koji je to uradio zar mislite da bi propustio tu priliku da moze.Jednostavno Federer je podigao svoj nivo tenisa sad mu treba samo fizicka sprema i bude zdrav i vrv i Vimbldon i US Open su mu ove godine na dohvat ruke.Federer je i 2015 i 2014 bio nadmocan nad svim teniserima osim za Novaka ali i njega je pobedjivao i borbe na Vimbldonu i US openu su bile egal ali je Novak tada imao vise samopouzdanja i mentalno je bio jaci u tom trenutku i iskoristio je to.Federer je napravio pauzu prosle sezona koja mu je ocigledno prijala.
    (RF, 17. mart 2017 21:16)

    # Link komentara

  115. Ja vaše novine ne čitam
    (Simpo, 17. mart 2017 21:12)

    # Link komentara

  116. Ovo ide u smeru spanske serije. Nole poblesavio, Rodja se vraca iz mrtvih posle 5 godina, protivnici se truju hranom, jos samo neko vanracno dete da se pojavi i duh Santa Marije i to je to.
    (Pravi Gargamel, 17. mart 2017 21:08)

    # Link komentara

  117. (Srbin, 17. mart 2017 20:01)
    a nije se desavalo nikome da mu protivnik preda bez borbe
    Veseli, Juzni, Conga.
    (Bojan, 17. mart 2017 21:07)

    # Link komentara

  118. Jeo fluorescentne viršle iz Matijevića.
    (KoBaja, 17. mart 2017 21:05)

    # Link komentara

  119. Zavera protiv naseg Nola! Ovo je tako ocigledno... sramota!
    (Mare, 17. mart 2017 21:04)

    # Link komentara

  120. Povraća mi se od tenisa!
    (Zeleni Zub, krajnje bistrog uma!, 17. mart 2017 21:00)

    # Link komentara

  121. Da nije bio u Nišu?
    (Mirko, 17. mart 2017 21:00)

    # Link komentara

  122. Izgleda da Federer ove godine osvaja kalendarski slam! Ne moze jedan Novak da ima 4 u nizu a on ne...
    (Dovla, 17. mart 2017 21:00)

    # Link komentara

  123. Kakav je ovo naslov.Nemogu da verujem.Prije dve sedmice posle lude pobede u Acapulcu nad Novakom, gubi sledeci mec.Sada ponovo ista stvar, samo sada predaja.Sta je mogao kengur da pojede u toj pustinji, da bi danas bio nesposoban da igra.To je prica za malu decu.Ovaj grbavi zivi za mec protiv Novala, a sledeci koji god da bude gubi, a evo sada najnovija vjest PREDAJA. Nik sa svojim ponasanjem nikada nece biti ni blizu Novaka, a uostalom glupost ga je porediti sa majstorom Novakom.Imao je veliku srecu, i iskoristio je maxsimalno, jer je Novak stvarno imao tezak zreb, plus dubl, i pored svega los termin za igranje.Novak nije hteo da diskutuje nista za zreb, jer.je to suvisno i namesteno kako bi on izgubio ovaj turnir.Ali nema veze, ima boga sve ce doci na svoje, kad tad.Zivi bili pa videli.Isti slucaj je uradio i Raonic kada je predao mec, a protiv Novaka je bio spreman.Sve su ovo mutne radnje.Nika treba testirati pod hitno, on je vise nego sumnjiv.Pogurenom kenguru netreba nista verovati.Sada je upravo sve rekao.Suvisno je vise o njemu pricati.
    (Dragan, 17. mart 2017 20:58)

    # Link komentara

  124. Prpa?
    (Далабу Шанто, 17. mart 2017 20:57)

    # Link komentara

  125. Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
    (Slavica, 17. mart 2017 19:56

    Organizator i vlasnik Indian Wells turnira je Leri Elison koji je na prst u d*** sa Djokovicem, toliko su dobri. Leri javno govori da mu je Djokovic omiljeni igrac. Poznata je stvar da je podloga na Indian Wellsu godina stelovana za Djokovica i njegovu igru, naravno nista tu nije protiv pravila takve stvari se rade svuda. Novak dobija maksimalni tretman na Indian Wellsu svake godine tako da tu nema ni n od nepostovanja.
    (Majk, 17. mart 2017 20:56)

    # Link komentara

  126. Namesteno da pobedi Noloa i da preda Federeru.
    Zasto? Zavera Australije protiv Srbije zbog... neceg
    (bla bla, 17. mart 2017 20:55)

    # Link komentara

  127. Koliko svi daju maksimum protiv Novaka,jer je pravoslavac. (knut, 17. mart 2017 19:49)

    A sta je Kyrgios?
    (trojanski konjusar, 17. mart 2017 20:55)

    # Link komentara

  128. Haahahaah
    (roki, 17. mart 2017 20:52)

    # Link komentara

  129. Dobrodošao u Miami u Novakov kostur
    (Fićo Kolšrajber, 17. mart 2017 20:50)

    # Link komentara

  130. oce to kad jedes sa neoprane ruke .ps pisem uvek ne pismeno kako bih iritirao razne profesore srpskog jezika koji umesto da uce nasu decu ,ispravljaju ne pismenost na forumima B92
    (bubuljica, 17. mart 2017 20:48)

    # Link komentara

  131. Možda se otrovao alkoholom slaveći drugu pobedu nad Noletom ...
    (Mikael Hansen, 17. mart 2017 20:48)

    # Link komentara

  132. mozemo da mislimo,samo najgore,da je tako moralo biti!Nole ne nerviraj se,samo neka te ovakve stvari ojacaju!
    (Melenci, 17. mart 2017 20:47)

    # Link komentara

  133. Rodzer ako bude sve kako valja ovo osvaja, a imace i dovoljno snage da pokusa da napravi dobar rezultat u Majamiju i udje u top 4.Sto se tice sljake vrv ce odigrati jedan turnir i RG ali nece se puno opterecivati time i trositi. Onda krece trava kako trenutno igra bice mozda i prvi favorit za osvajanje WIMBLDONA.
    (RF, 17. mart 2017 20:45)

    # Link komentara

  134. Posle meča ga Novak odveo na Has.
    (Borba, 17. mart 2017 20:42)

    # Link komentara

  135. Šta kaže, jel' ima proljev!?
    (dejanR, 17. mart 2017 20:39)

    # Link komentara

  136. Cim Novak nesto ne osvoji odmah je namestaljka, Kirios pobedjuje Novaka zbog servisa. Volim Novaka, ali molim vas ne preterujte
    (Tennis, 17. mart 2017 20:38)

    # Link komentara

  137. Jeca carica kraljica?
    (Nemanja, 17. mart 2017 20:37)

    # Link komentara

  138. Jel moguce da vi zaista verujete da se Federeru dokazano najvecem svih vremena bez polemike bilo sta namesta u karijeri? Otkud vam ljudi ta ideja to su tolike nebuloze. Mnogo je realnije da Nik nije smeo da izadje mocnom Rogeru na crtu posto bi izgubio lagano 2:0.
    (poznavalac, 17. mart 2017 20:36)

    # Link komentara

  139. Do sada 64 komentara!

    Od toga 58 totalno kretenasti! Kako to uspete? Ko ste vi sto tako komentarisete? Odakle dolazite? Ja takve ne vidjam nigde.
    (Lule, 17. mart 2017 20:36)

    # Link komentara

  140. 18.
    (18., 17. mart 2017 20:35)

    # Link komentara

  141. neko napisa da Kirgios nije sportista, tacno ali je mnogo dobar trgovac a ni druga strana ne zaostaje.
    (dukat, 17. mart 2017 20:34)

    # Link komentara

  142. jeo pljeske u Nisu.
    (Thilmo, 17. mart 2017 20:32)

    # Link komentara

  143. Kakvo saopstenje... Puno isprika i snishodjenja... Ko da mi Mirka sastavljala...
    To nije Kirjos.
    (Zlato, 17. mart 2017 20:31)

    # Link komentara

  144. Molila bih nekog iskusnog kladioničara da mi objasni sledeću situaciju. Naime, danas sam odigrala tiket u Balkan betu i stavila da Federer pobijedi. E pa sad, pošto je bila predaja, kako mi se to računa? Ne igram često kladionicu, pa nisam sigurna koja su pravila. Hvala unaprijed!
    (Kladioničarka, 17. mart 2017 20:31)

    # Link komentara

  145. CIA BIA

    Osvojio AO.Malo li je
    (Djura, 17. mart 2017 20:31)

    # Link komentara

  146. Obožavam komentare na ovakve vesti. Mnogo...ali mnogo smo glup narod.
    I pokvaren, brate. Pokvareni smo ko trula lešina.
    (Negativni, 17. mart 2017 20:31)

    # Link komentara

  147. Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
    (Slavica, 17. mart 2017 20:30)

    # Link komentara

  148. hoce centrala da pogresi ali ne bas svaki put
    (dukat, 17. mart 2017 20:29)

    # Link komentara

  149. Novaku su na us open predala trojica u prva tri kola onda je bilo plasili da izadju a sada kad neko preda Federeru odma zavera i namestaljka.
    (senad, 17. mart 2017 20:29)

    # Link komentara

  150. Pa kad je jeo one pecene krompirice od lika iz pubilke.....
    (daljac, 17. mart 2017 20:29)

    # Link komentara

  151. Pusti priču.Otrovao se u Americi u gradu od 5000 stanovnika i sa hotelima ne manje od 5 zvezdica.U gradu koji živi od tenisa i golfa.
    Cirkuzant
    (zuja, 17. mart 2017 20:29)

    # Link komentara

  152. Da li sada svi vide koliko je providno ovo što se dešava u svetu tenisa od Rolan Garosa na ovamo? Prvo je Nole morao da vrati dug, pa sad Marej. Trenutno je aktuelan Federer, a Rafa će biti glavni tokom sezone na šljaci. Moraju da im poprave renking zbog sponzorske mafije koja diktira uslove. Tek od Vimbldona skidaju rampu Novaku, a onda sledi novi šou i neverovatni niz našeg šampiona!
    (Madjo, 17. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  153. Sve mi se čini da je tu nešto drugo u pitanju. Ovo je suviše providno. Izgleda da je u pitanju doping!
    (Mihajlo, 17. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  154. Znaci oni su racunali da ce dobiti Noleta pa predati Federeru :D Iluminati su to
    (Noletov fan, 17. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  155. Aloo ljudi, dosta vise bre... Razmislite malo pre nego sto napiste komentar.. "namesta se za Federera" , "svi su protiv Novaka jer je srbin/pravoslavac". Sta je bilo dok je Novak osvajao i pobedjivao prethodnoh par godina... Pa to je prosto neverovatno da ljudi stvarno veruju u takve stvari.
    (Aloo bree, 17. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  156. Da li je moguće da se ovoliko namešta...tenis je postao sprdnja.
    (Žak, 17. mart 2017 20:27)

    # Link komentara

  157. Srbi su lkudi najkraće pameti... ko beše igrač kome su predali dva meča na jednom gren slemu prošle godine i opet ga nije osvojio... beše Novak, kako li se preziva....
    (Duck Dodgers, 17. mart 2017 20:26)

    # Link komentara

  158. Moj jedini komentar na ovu vest je: Novak Đoković je, zaista, nabolji teniser svih vremena.
    (budva, 17. mart 2017 20:25)

    # Link komentara

  159. Pa stvarno, dajte bar malo korektnosti, kad su Novaku TRI protivnika predala na US open prosle godine, to je bilo ok, a ovo je zavera?
    (biti normalan, 17. mart 2017 20:25)

    # Link komentara

  160. Još promenom podloge na AO je počeo ATP & Nike 2017. projekat vraćanja na scenu FEDAL rivalstva i Federera na No.1 poziciju. Verujem da je i Mareju naređeno da prikoči i namerno počne da gubi mečeve. Cilj je da se do kraja karijere RF namontira 20 GS.
    (providno, 17. mart 2017 20:25)

    # Link komentara

  161. Ma nije valjda
    (Pravnik, 17. mart 2017 20:25)

    # Link komentara

  162. Jel oni stvarno misle da smo svi bez mozga? Ovo su takve namestaljke najka da to nije normalno.Otrovao se? Sto ne postoji mogucnost odlaska na neku drugu planetu...Zemlja je toliko zagadjena lazima, podmetanjima, namestanjima, zlobom...Grozno.
    (Ana, 17. mart 2017 20:24)

    # Link komentara

  163. Pa i Vavrinka je imao problem sa stomakom (hranom).
    Možda ipak Feferer mora da se vrati na prvo mesto?
    (stanislav, 17. mart 2017 20:24)

    # Link komentara

  164. Sad nastupa 'suva inteligencija' Nolovih botova u komentarima!!! Hahaha!! A zaboravljaju 3 (TRI) predaje Nolovih protivnika na proslogodisnjem US openu!!
    (esi mi nola?, 17. mart 2017 20:24)

    # Link komentara

  165. Ucinio si Djokovicu medvedju uslugu jer bi Novak prosao gore od Nadala.Shvatite, nije Nik igrao sad nekakav strasan tenis i ranije su bili takvi teniseri sa brzim servisima, pa kako ne moze jedan Novak koji je medju najboljima riternerima na svetu, da vrati sve te servise.Jednostavno, Novak ne igra vise onakav tenis kao ranije i tacka.Gledao sam mec i Nik bukvalno dzogira do loptice, prespor je i lenj je.Problem je sto Novak lose igra.Sa ovakvom igrom dobio bi ,,krompir,, od Federera.Jedino steta za Federera sto nije dobio ovakog Djokovica da se izjednace u H2H.
    (Daniel, 17. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  166. Čak se ni u Holivudu više ne režiraju ovako naivni filmovi tipa "Povratak zeke Rodžera".Daj, proglasite ga najboljim svih vremena, platite Nadala i Novaka da to potvrde svojim zvaničnim izjavama, pošaljite Rođu u penziju i vratite tenis tamo gde mu je mesto - sportu.
    (monden, 17. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  167. Đokisti, ćut' bre! A, zaboravili ste zadnji US OPEN!?
    (novica, 17. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  168. Kladioničari se dovatili i tenisa,gotovo je!
    (Loyd, 17. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  169. ali druga polovina zreba je totalna sprdacina
    (duledudule, 17. mart 2017 20:23)

    # Link komentara

  170. Malo me sramota!
    (Mile, 17. mart 2017 20:22)

    # Link komentara

  171. "Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti."

    Igrao je protiv Nadala, šta pričaš ti?
    (L, 17. mart 2017 20:20)

    # Link komentara

  172. Nije prvi put da Kirijos dobije trovanje. Teniseri australijskog porekla su posebno osetljivi na hranu u Kaliforniji. To je zbog specifičnog režima treninga koji je uveo veliki Rod Lejver. Naime, oko šesnaeste godine, svi Australijanci prelaze sa trostrukog hop-hop-hop pokreta u stranu na dvostruki, takozvani lop-lop. Odjednom prave330% manje hop-hopa za istu predjenu razdaljinu izmedju udaraca. To zahteva dodatni napor, naročito na bekhend strani, i treneri to kompenziraju drastičnom promenom ishrane. Povećaju količinu morskih krastavaca a izbacuju iz ishrane pečena krilca. E, u Kaliforniji nema morskih krastavaca, a ima krilaca. Kirios tamo pravo kompromis - jede krilca sa kiselim krastavcima - i neki put zbog toga ima priblema jer je stomak nenaviknut. Tegobe mu obično prodju za 2.5 -18 dana.
    (Dylan Dog, 17. mart 2017 20:19)

    # Link komentara

  173. Steta, a bio ja mlad i puno je obecavao
    (Belomorac, 17. mart 2017 20:19)

    # Link komentara

  174. Pao na doping kontroli , posle meča sa Đoletom , pa sad je elegantnije reći trovanje da se ne stvara afera , i ne ruši imidž tenisa, jer su velike pare u pitanju.
    (Boro, 17. mart 2017 20:17)

    # Link komentara

  175. Čovek zna kada da se povuče, a ne kao onaj naš, pa sad visi na dvadesetom mestu Race liste.
    (Maja, 17. mart 2017 20:17)

    # Link komentara

  176. Ovo je opasno,počeli turniri da se takmiče da Federer osvoji baš njihov posle silnih godina pauze! AO i IW sklanjaju sve pred Mirkinom mazom da bi izjednačio Noletobe rekorde.
    Sramno! Budi se Noleeee!
    (Žikica-prva puška Srbije, 17. mart 2017 20:16)

    # Link komentara

  177. Smradovi, a od toga i stomak može da strada.
    (pffffff, 17. mart 2017 20:15)

    # Link komentara

  178. Haha to od onog cipsa sto je jeo u dublu?
    Ne znam dal ste videli.Kao fora ode do gledaoca i uzme od njega cips iz cinije i pojede ga
    (stevix889, 17. mart 2017 19:40)

    Jeste videla ja snimak, i to sve jeo prljavim rukama, a temperature samo takve za rast raznoraznih mikroorganizama. Valjda ce se nauciti pameti.
    (Donglai Pei, 17. mart 2017 20:14)

    # Link komentara

  179. Ok....ali ovo je dzentlmenska namestaljka :D Ovaj ga tesi ,ovaj se izvinjava hahahhahah...Eeee da si jeo salatu i travu ne bi se otrovao..
    (zvrk, 17. mart 2017 20:14)

    # Link komentara

  180. Pa što se ne otrova pre dva dana...
    (Stojko Vranjković, 17. mart 2017 20:13)

    # Link komentara

  181. Чудно како у задње вријеме вода иде да Федрову воденицу... цццццц
    (rešpekt, 17. mart 2017 20:13)

    # Link komentara

  182. Da nema servuis, bio bi top 100 teniser!
    Sad si nasao da se otrujes...!
    (Beobrad, 17. mart 2017 20:11)

    # Link komentara

  183. Mozda su nekima ova dvojica veliki igraci, ali meni su samo NULE od ljudi. Bljak!
    (Tuzna u dijaspori, 17. mart 2017 20:11)

    # Link komentara

  184. Kako namestaju ovo je strasno
    (Kecman-Djordjevic, 17. mart 2017 20:10)

    # Link komentara

  185. Najveci licemer u istoriji sporta mu daje podrsku, beda jad i cemer je ovaj Federer.
    (DrDavid, 17. mart 2017 20:10)

    # Link komentara

  186. Aj´ ugasite ovu sportsku,tj tenisku stranu,ovo je nepodnosljivo vise za citanje.I nije problem preci do drugih,vec je ovo nekad bio vrlo ozbiljan sajt na kojem su se mogli procitati komentari ljudi koji se razumeju u sport.Ovo danas je preraslo u decije prepucavanje a ponajvise lici na psihotarapeutsku kliniku za izbacivanje frustracija odredjenih likova.Znaju oni ko su.
    (Pistol Pit, 17. mart 2017 20:10)

    # Link komentara

  187. Fed nije svestan koliko će ova godina da ga košta!
    (Walther, 17. mart 2017 20:09)

    # Link komentara

  188. Hahahahahahahhahahahq. Ludite a? Neka neka. Cmooooon
    (Op, 17. mart 2017 20:08)

    # Link komentara

  189. Ovo je neka opasna zavera protiv Djokovica! Ne mogu da prokljuvim sta i kako, ali je sigurno protiv njega!
    (Jumko, 17. mart 2017 20:07)

    # Link komentara

  190. Svaka čast Kurgiosu, ispraši bivšeg No. 1 Đokovuća i preda meč Federeru jer zna da ne može pobediti.
    Inteligentno nema šta.
    (Mrki, 17. mart 2017 20:06)

    # Link komentara

  191. Lijepa namještaljka ...nema šta....Odvratno!!!!
    (ahila, 17. mart 2017 20:05)

    # Link komentara

  192. Auuuuuuu nemojte.... Srbi na aparatima, Federer ubedljivo prvi na Atp race listi, ima ih 18, blizu titule na Indian Wellsu, a prije 365 su pisali da se razlike trebaju unucima pricat ;)
    (uhhh, 17. mart 2017 20:05)

    # Link komentara

  193. Nista cudno cista namjestaljka,tako su i Djokovicu namjestili da izgubi..
    (Matteo, 17. mart 2017 20:05)

    # Link komentara

  194. Steta, bio bi to dobar mec.
    Kirjos inace vodi 1-0 u međusobnim duelima, najbolje igra protiv najboljih, Federer fantastičan u mecu protiv Nadala...
    Rodžer verovatno protiv Nisikorija u polufinalu a onda Vavrinka u finalu za 25.-tu Masters titulu !
    (Vragolan, 17. mart 2017 20:05)

    # Link komentara

  195. Providno do bola!
    (Dario, 17. mart 2017 20:05)

    # Link komentara

  196. E zato nikad nećes biti sampion,jedan je Noleeeeeeee....
    (Zagor, 17. mart 2017 20:04)

    # Link komentara

  197. (Corleone) Onog prekjuče bi pobedio i bolestan!
    (novica, 17. mart 2017 20:03)

    # Link komentara

  198. Predozirao se onog dana za meč protiv Novaka?

    Igrao je kao u transu...
    (Vukodav, 17. mart 2017 20:01)

    # Link komentara

  199. aha otrovao se kao i uvek namestaljka da federer "goat" prodje ma sramota
    (Srbin, 17. mart 2017 20:01)

    # Link komentara

  200. Ха ха ха бољи од било ког холивудског студија у 2017. за режију је НАЈК *NIKE* студио.
    (Рајко Четник, 17. mart 2017 20:00)

    # Link komentara

  201. Sto se nisi otrovao juce...
    (miki..., 17. mart 2017 20:00)

    # Link komentara

  202. E moj Novace, kao tvoj veliki fan ne mogu da verujem da se tebe niko vise ne boji, a do pre samo godinu dana protivnici su gubili vec u svlacionici pri pomisli da igraju protiv tebe... to je cinjenica koja me najvise boli...i nadam se da ce proraditi inat u tebi jer u tim godinama i dalje mozes dominirati u svetu tenisa kao i pre!!!
    (djraki, 17. mart 2017 19:59)

    # Link komentara

  203. Hoce to kad se preforsiras dopingom u osmini finala!
    (Mad Max, 17. mart 2017 19:59)

    # Link komentara

  204. Uplasio se da ce ga Federer odrati,mada ovim povlacenjem je samo poremetio Federeru ritam,ucinio mu je medvedju uslugu.
    (Glutenko Glutenkovic, 17. mart 2017 19:59)

    # Link komentara

  205. sad bi grobaričići rekli vjerovatno ga je Čović otrovao salmonelom..
    (izgubljen u prevodu, 17. mart 2017 19:59)

    # Link komentara

  206. Buahahaha... Koji cirkus. Pojeo glistu.
    (JPR24, 17. mart 2017 19:58)

    # Link komentara

  207. Otrovao se prljavim parama iz koverte. Nije oprao ruke pre jela...
    (Gora, 17. mart 2017 19:58)

    # Link komentara

  208. jeo cips iz publike
    (kibo, 17. mart 2017 19:57)

    # Link komentara

  209. pa ti jedi cips
    (chia semenke, 17. mart 2017 19:57)

    # Link komentara

  210. steta bas sam se radovao mecu.
    (Xfaktor, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  211. Kirjos je sve,samo ne sportista.Cak i da je ovo istina,ne zasluzuje da mu se veruje.Federer bas ima srece.Prosetao se do polufinala kao na manekenstoj pisti.Novak nije imao srece,organizatori su pokazali nepostovanje,igrao je za 18 sati 3 meca.Nole,glavu gore,ko se poslednji smeje,najsladje se smeje.
    (Slavica, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  212. Dao mu Nole semenke od bundeve bajate!Ha,ha koja nameštaljka za Rodzera.Kladite se da osvaja turnir.
    (sasho, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  213. Ma dajjj...ovo je isto kao kad je Raonicu "puko"misic ahahahah,ali nema veze vratice se Nole jos jacu samo polako...
    (ddd, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  214. Da, da ....
    (Pera, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  215. Polufinale Nishikori ili Sock,finale verujem Wawrinka osvaja ove laganice Fedex prvo AO sad jos i IW ovo je zajebancija..
    (I m Zlatan!, 17. mart 2017 19:56)

    # Link komentara

  216. Koji je maler ovaj dečko... ali prepostavimo da bi verovatno izgubio od Federera koji igra kao preporođen
    (Hoxan, 17. mart 2017 19:55)

    # Link komentara

  217. Otruvala ga zena sa lekovi
    (Uros, 17. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  218. Eto ...
    (Miodrag, 17. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  219. Ajd Nolobotovci sad navalite sa pljuvanjem a zaboravili ste da je Novaku predato 3 meca na US Openu sto ga je mozda i kostalo titule
    (Dragan, 17. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  220. U$r'0 se!
    (Miša, 17. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  221. Verovatno se ujeo za jezik.
    (abc, 17. mart 2017 19:54)

    # Link komentara

  222. dojava da se večeras posle meča uzima urin. Pobedi Novaka i udri po nosu.
    (VUK, 17. mart 2017 19:53)

    # Link komentara

  223. *mrad
    (Milos, 17. mart 2017 19:53)

    # Link komentara

  224. kako da ne koliko si primio
    (da da, 17. mart 2017 19:53)

    # Link komentara

  225. Ave Beli!
    (Isparenje, 17. mart 2017 19:53)

    # Link komentara

  226. Da nije probao neki recept Jelene Djokovic?
    (baba vong, 17. mart 2017 19:52)

    # Link komentara

  227. Jel namjseten turnir? Aj pocnite odavno nisam cuo tu pricu..
    (The special one, 17. mart 2017 19:52)

    # Link komentara

  228. Bravo sad si svetac.
    Bog sve vidi.
    Da je Novak u pitanju igrao bi u tom stanju.
    Mnogo si Antipatican.
    (Strucnjak, 17. mart 2017 19:52)

    # Link komentara

  229. Niski cevap?
    (Cobriani88, 17. mart 2017 19:51)

    # Link komentara

  230. Komentari namjesteno

    3 , 2 , 1 , sad !
    (raaa, 17. mart 2017 19:51)

    # Link komentara

  231. Covic namestio.
    (Acimdrajver, 17. mart 2017 19:51)

    # Link komentara

  232. Osvaja Fedex i ovaj IW ne vidim ko bi ga mogao dobiti,s takvim bekendom i servisom,nevjerovatno ali se covjek opet vratio sa 35 godina i daje lekcije :D
    (Why always me?, 17. mart 2017 19:51)

    # Link komentara

  233. Ne, ovo nisu Kirgiosove reci. Neko mu je sastavio govor.
    (mare, 17. mart 2017 19:50)

    # Link komentara

  234. Ahahahahahah,oće centrala da pogreši......
    (Daj te đedu tu titulu,kao i na AO, 17. mart 2017 19:50)

    # Link komentara

  235. A sto " zeznu " Novaka bez potrebe.
    (Filip, 17. mart 2017 19:50)

    # Link komentara

  236. Otrovao ili otrovali nije mnogo velika razlika. Rodja od svoje 31 nije osvoji jadnicko nista i sad kada mu je oprostajna sezona ima da osvoji sveeeeeeee u svoju 37. Nekome se cekanje isplati.
    (cia_bia, 17. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  237. Mora da je KKCZ kriva...
    (Vračarac, 17. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  238. Sramota, sve namešteno.. A igrao je kao nadrogiran protiv našeg Noleta.. To treba ispitati..
    (Acika, 17. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  239. Mafija spageti
    Koliko svi daju maksimum protiv Novaka,jer je pravoslavac.
    Ov je ljudi javna tajna,da li se vama ovo svidelo ili ne,ali
    tako je!
    (knut, 17. mart 2017 19:49)

    # Link komentara

  240. Namešta se za Federera... Sramno.
    (Ethan Hunt, 17. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  241. Ahahahahaha! Mirkin caj! Ma daj Nik. Mislio sam da si lajava faca a ono samo lajavac.
    (Djenka, 17. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  242. kakav prevarant
    (bojan, 17. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  243. Umreću od smeha kako sve nameštaju džemperku, još će da ga proguraju do prvog mesta...
    (kl, 17. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  244. Kakva slucajnost...
    (sto Fedexu milo to mu se i snilo, 17. mart 2017 19:48)

    # Link komentara

  245. Ti si decko obican pajac, odluci se da li igras tenis zbog tih meceva ili ne volis tenis. Protiv Novaka kao u transu...kao i svako po obicaju.
    E moj Nole
    (anica, 17. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  246. Bzvz a baš sam rešila da gledam
    (Ax, 17. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  247. žao mi Federera,nema znojenja danas,štaćeš baš nema sreće...
    (pobeže ko pička sa jebišta, 17. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  248. Nakon onog sto je uradio Nadalu prpa brate a? A pametno bogomi..
    (Marko.R., 17. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  249. idi bre u k****
    (uip, 17. mart 2017 19:47)

    # Link komentara

  250. Hahaha koji debil!!!!!
    (Malj, 17. mart 2017 19:46)

    # Link komentara

  251. pa ti onda jedi meso...
    (mile, 17. mart 2017 19:45)

    # Link komentara

  252. Jedva cekam komentare ?
    (Kobster, 17. mart 2017 19:45)

    # Link komentara

  253. Nameštaljka.
    (Malo Morgen, 17. mart 2017 19:45)

    # Link komentara

  254. Vidio kako je prosao Nadal, pa sta veli bolje se otrovati ;-)
    (Bosanac, 17. mart 2017 19:45)

    # Link komentara

  255. Auuuu, tenis smrdi odavno... Federer uzima pehar, logicno...

    Izgleda da Djokovici Marej nisu vise podobni. Mozda ih puste u Majamiju, ali posle nece sigurno, mada ne verujem ni u Majami...
    (Zox, 17. mart 2017 19:44)

    # Link komentara

  256. Srbende na aparatima xDDDD !
    (L0L, 17. mart 2017 19:44)

    # Link komentara

  257. Daj bre jel ste normalni više s ovim naslovima, ne znam dal da se smejem ili šta...? "Otrovao se!", znači mrtav a? :D
    (Mr. Robot, 17. mart 2017 19:44)

    # Link komentara

  258. Ha, Ha, Ha, Ha, Ha. Eto ti ga sad.
    (despot, 17. mart 2017 19:44)

    # Link komentara

  259. Da, daaa... Malo sutra se otrovao.
    (beograd_moskva, 17. mart 2017 19:43)

    # Link komentara

  260. Ma namijesta se da Federer osvoji, nisu znali kako da zaustave mocnog Kirjosa koji vec 2 puta dobija najboljeg i najveceg srpskog sina, pa su odlucili da ga otruju. Sram bilo sve Britance, Amerikance i sve one koji nisu Srbi. :D
    (Srdjan, 17. mart 2017 19:42)

    # Link komentara

  261. Kolko se njemu ne igra
    (koki czv, 17. mart 2017 19:42)

    # Link komentara

  262. hehe..frka,frka
    (neutralan, 17. mart 2017 19:42)

    # Link komentara

  263. Auuuuuuuu, uaaaaaaaaa. Nije lako biti Srbin.
    (Bane, 17. mart 2017 19:42)

    # Link komentara

  264. Sada ce svi da pisu kako je namjesteno... Ne zaboravite da je i Noletu takav put bio prije par godina
    (boki, 17. mart 2017 19:41)

    # Link komentara

  265. ahahaha, a nolovci muk! sad će teorije zavere!!
    (dostojevski, 17. mart 2017 19:41)

    # Link komentara

  266. Haha to od onog cipsa sto je jeo u dublu?
    Ne znam dal ste videli.Kao fora ode do gledaoca i uzme od njega cips iz cinije i pojede ga
    (stevix889, 17. mart 2017 19:40)

    # Link komentara

  267. Hahahahahahahahahaha koja ce ovo komicna godina biti za tenis sve u jednom cilju... pocev od AO... ko razume, shvatice...
    (Realista, 17. mart 2017 19:40)

    # Link komentara

  268. Bez komentara.
    (Pronicljivi, 17. mart 2017 19:40)

    # Link komentara

  269. ovaj dečko navlači veoma lošu karmu na sebe...
    (anti fer plej se ne isplati, 17. mart 2017 19:40)

    # Link komentara

  270. B92 forum NA HAPARATIMA !
    (Neverica, 17. mart 2017 19:39)

    # Link komentara

  271. Svakog cuda tri dana dosta... Toliko o ovom pajacu...
    (Ivan, 17. mart 2017 19:39)

    # Link komentara

  272. e tacno sam znao!
    (em, 17. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  273. Хахаха
    (miroslav, 17. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  274. Sve se ovo radi samo da bi Zvezda pobedila!
    (Kića, 17. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  275. Da nije od cipsa? :)
    (salaczr, 17. mart 2017 19:37)

    # Link komentara

  276. Srki, ti ste?
    (hipster, 17. mart 2017 19:36)

    # Link komentara

  277. Salmonela? Ahahahahahah...
    (Bam, 17. mart 2017 19:36)

    # Link komentara

  278. Sto nisi prekljuce...
    (Corleone, 17. mart 2017 19:34)

    # Link komentara