1. Zasto Muslin ne zove najbolje i one koji igraju a zove neke koji ni klupu ne greju. Gde je Ljajic? A SMS? I dokle vise Bane i Kolarov? Stari su, spori i skloni kiksevima a samo jedan kiks moze da nas košta Rusije. Musline pamet u glavu jer Lalatovic ceka ko zapeta puska da te zameni. Poz.
    (fenomen, 17. mart 2017 16:33)

    Zato sto tim nisu 11 najboljih, vec 11 koji najbolje funkcionisu zajedno. I zato sto je on selektor, a ne ti.
     (nista o nicemu, 17. mart 2017 18:52)

    # Link komentara

  2. Matori...poenta je da se sistem pravi prema vrsti igraca sa kojima raspolazes i nije sistem igre taj koji je svetinja vec je igrac taj koji je u fokusu pa sistem dodje kao produkt svog spektra sa kojim raspolazes, a ne unapred zamisljen metod u koji se neko navodno ne uklapa. To je koncepcijski, strucno, motivaciono, pedagoski, takticki i ljudski apsolutno pogresno!
     (Aleksandar, 17. mart 2017 18:16)

    # Link komentara

  3. Zasto Muslin ne zove najbolje i one koji igraju a zove neke koji ni klupu ne greju. Gde je Ljajic? A SMS? I dokle vise Bane i Kolarov? Stari su, spori i skloni kiksevima a samo jedan kiks moze da nas košta Rusije. Musline pamet u glavu jer Lalatovic ceka ko zapeta puska da te zameni. Poz.
     (fenomen, 17. mart 2017 16:33)

    # Link komentara

  4. Da, 6 miliona selektora i uvek pogresnog izaberemo.
    (Dvojnik, 17. mart 2017 16:26)

    # Link komentara

  5. Dva komada Austriji za 3-2 i ekstremno važna tri boda!
    Izjednačujući gol u 86' na pakleno teškom gostovanju u Kardifu, protiv prljavih velšana!

    Ova četiri boda koje nam je doneo Aleksandar Mitrović nas vode u Rusiju, to već sada može slobodno da se kaže sa 99,99% sigurnosti!
    Više je nego očigledno da i nama, a pogotovo Mitru odgovaraju protivnici u grupi i treba očekivati nastavak fantastične golgeterske serije Aleksandra Mitrovića na Marakani protiv Velsa i na gostovanjima u Dablinu i Beču!
    (fudbalski ekspert, 17. mart 2017 16:05)

    # Link komentara

  6. Pozicija krilnih bekova je i više nego popunjena, za tandem Rukavina – Obradović se iz aviona vidi da se savršeno uklapa u ofanzivnu/defanzivnu strategiju. Ogroman minus ide na račun Muslina zbog nepozivanja Dušana Baste, prosto neverovatna odluka, neverovatna...
    (fudbalski ekspert, 17. mart 2017 16:02)

    # Link komentara

  7. Pozicija krilnih bekova je i više nego popunjena, za tandem Rukavina – Obradović se iz aviona vidi da se savršeno uklapa u ofanzivnu/defanzivnu strategiju. Ogroman minus ide na račun Muslina zbog nepozivanja Dušana Baste, prosto neverovatna odluka, neverovatna...
    (fudbalski ekspert, 17. mart 2017 16:02)

    # Link komentara