1. Ништа ја њима не верујем.
     (Јабучило, 7. oktobar 2016 22:43)

    # Link komentara

  2. Jedan je Slavoljub Muslin, idemo u Rusiju.
     (Delije Čikago, 7. oktobar 2016 21:01)

    # Link komentara

  3. Mi nikada nismo igrali 3-5-2, već 5-2-2-1 (sa 2 klasična zadnja vezna).
    (@Mad4Red, 7. oktobar 2016 20:21)

    # Link komentara

  4. gazimo moldavce opet na sk3
     (botoks majstor, 7. oktobar 2016 19:23)

    # Link komentara

  5. @true_serb

    Sve je u redu što ste rekli, samo Bejl nije vanserijski igrač.
     (ks, 7. oktobar 2016 18:34)

    # Link komentara

  6. Врати СМС-а Славољубе. Дечко кида у Лацио а нама треба креативност у везном реду.
     (Veerghoen, 7. oktobar 2016 18:08)

    # Link komentara

  7. @true_SERB pitas se koji to fudbal oni igraju. E pa prijatelju to ti je moderni fudbal, sa non stop trcanjem, prijemom lopte u svakoj situaciji, preciznim i brzim dodavanjima, drugim recima svime onim sto nasa ekipa nema. Mi smo ti ostali zaglavljeni negde u sredini dvadesetog veka. Kada smo u posedu lopte, igrac sa loptom trci, svi ostali stoje. Onda i on stane, mase nesto rukama, kao nema kome da prosledi loptu, u medjuvremenu su mu vec dvojica protivnika na vratu, on u panici mulja nesto pa se onda okrene i doda je golmanu. Mozes se sloziti sa mnom ili ne, ali rezultati u poslednjih 10 - 15 godina govore sve. Pozdrav.
     (laza, 7. oktobar 2016 18:06)

    # Link komentara

  8. Ajmo momci
     (mare, 7. oktobar 2016 17:28)

    # Link komentara

  9. poklon kvota na 2 u nedelju!
     (dostojevski, 7. oktobar 2016 17:07)

    # Link komentara

  10. S obzirom da je naša reprezentacija gubila bodove od ekipa kao što su Kazahstan, Azerbejdžan, Makedonija, Jermenija...Nama i jeste uspeh pobediti bilo koju ekipu pa i Moldaviju.U svakom slučaju ako pobedimo Austriju stičemo ozbiljnu kandidaturu za prva dva mesta, ali ako ne pobedimo pa makar igrali i nerešeno biće veoma teško jer bi to bilo drugi put da ne osvajamo bodove na domaćem terenu protiv direktnih konkurenata.
    (Jovan, 7. oktobar 2016 16:42)

    # Link komentara

  11. Formacija za Austriju... 4-2-3-1moramo da igramo sa 4 pozadi jer kroz 3-5-2 protiv Austrije ima da duva ko na motoru... Pozadi Maksimović i Nastasić bekovi Ivanović i Kolarov, zadnja dva Gudelj i Milivojević, u vezi Kostić Tadić i Lazar Marković i u napadu skroz Aca Mitrović... Mislim da bolje od toga ne može bez Matića... Da izginemo na terenu pa kako bude... al nadam se 3-1 za nas :)
    (Mad4Red, 7. oktobar 2016 16:29)

    # Link komentara

  12. Očekivanja iz meča sa Austrijom su pobeda i nova tri boda, nećemo da strepimo od Austrije i da pristupamo tom meču sa poštovanjem kao da su oni faoviriti. Oni su u poslednjih 30 godina išli na dva svetska prvenstva, a nisu imali ratove i sankcije. Imaju dva dobra igrača Arnautović i Alaba, i to je sve… zar se bojimo Januzovića, Vimera, Dragovića? Ovo je meč koji treba samo rutinski da se odradi, mnogo smo talentovanija ekipa, i svaki rezultat sem naše pobede ne dolazi u obzir. Smatram da smo favoriti u ovoj grupi. U redu, Vels ima igrače koji igraju u premijer ligi, imaju tog Bejla koji je vanserijski igrač, i eventualno Alen, Vokes (novajlija u premijer ligi) i King koji su pristojni igrači i koji mogu da izadju na crtu našem Matiću, Kolarovu, Tadiću, Ivanoviću, ali svi ostali su samo tvrdi fudbaleri koji jedino dosta trče, bez ikakve krativnosti i nekog posebnog “klikera” za fudbal. I iz duela sa Velsom možemo lagano da nosimo 4 boda. Ne mogu da prihvatim činjenicu da gledamo na Vels i Austriju kao na ekipe koje su bolje od nas, koji fudbal oni igraju?!?!?!?!?! Bićemo prvi u ovoj grupi, i drugačije ne može biti. Dobro bi bilo samo da smo prvu utakmicu igrali protiv Moldavije da dobijemo na samopouzdanju. Možda sam pristrasan, ali evo čitam šta sam napisao i ne vidim ni u jednoj reči neistinu, zaslepljenost i preterivanje. :)
    (true_SERB, 7. oktobar 2016 16:22)

    # Link komentara