Runi ne igra u PL, igraće u LE

Vejn Runi neće biti u prvom timu Mančester junajteda za utakmicu protiv Stouka, ali će biti starter u duelu sa Zorjom u Ligi Evrope, preneo je Skaj Sports.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Moze Runi da igra na sredini terena, ali nije to to, navikao je na drugu vrstu igre. To ce jedino moci Mesi kada ostari i kada bude besmisleno da ga melju protivnicki igraci, a mogucnost povrede i oporavak od iste budu predugi. Jer Mesijeve lopte imaju oci, a Runijeve su prosek. Dakle, Runi bi sam trebao da ode u SAD ili Kinu, ako mu se jos uvek igra, a ne da ga ignorisu. Ipak je on obelezio jedan dosta dug period u MU i bio glavni igrac i nema smisla da sedi na klupi.
     (008, 28. septembar 2016 09:26)

    # Link komentara

  2. Gotovo je s Runijem. Vidi se da ima kilograma viška i da se to odražava na njegovo kretanje. Možda može još sezonu-dve da igra na sredini, solidno se tu pokazao, ali ne u startnoj postavi.
    (ticroo, 28. septembar 2016 00:36)

    # Link komentara

  3. Vuce me nostalgija. Lampard, Runi, Dzerard, Ferdinand, Van Persi itd,do samo pre nekoliko sezona su bili glavni igraci najvecih timova u Engleskoj, a sad....
    (lulelegenda, 27. septembar 2016 23:05)

    # Link komentara

  4. Odzvonilo je njegovo vrijeme, nazalost.. Nema tu vise te snage, brzine, driblinga.. Na momente pokaze kakva je klasa od igraca, bljesne tek na kasicicu. Ko zna, mozda mu na klupi opet skoci motivacija.. Srek je to. Jos nekoliko golova i najbolji strijelac Uniteda ikada. Legenda! Idol WY10!
     (Djole*, 27. septembar 2016 22:17)

    # Link komentara

  5. Runi propo, mislim da vise nije igrac za vrhunske timove...
     (palop, 27. septembar 2016 21:59)

    # Link komentara