1. Veliki MJ je rekao talenat može da dobije utakmicu ali rad i timski duh podižu pehare
     (rogi, 27. jun 2016 23:55)

    # Link komentara

  2. pih @ Bravo za komentar dugo ovde nisam procitao bolji komentar.
    (OWEN, 27. jun 2016 20:51)

    # Link komentara

  3. Da je 1986 godine postojao samo mali deo danasnje tehnologije, Maradoni ne bi prosao gol rukom, nego bi dobio direktan crveni karton, samim tim ne bi ni dao tzv gol veka, a Argentina bez njega, sa desetoricom ne bi prosla ni Englesku, a kamoli osvojila prvenstvo, pa bi i Maradona, kao i Mesi zavrsio karijeru bez osvojenog svetskog prvenstva. Imao je samo vise srece od Mesija, a da li je i bolji? Jako tesko je porediti igrace iz razlicitih epoha. Ali tvrdnje da je Mesi los jer nije osvojio svetsko, to moze samo neko ko nema pojima ni o fudbalu ni o zivotu.
    (bimmer, 27. jun 2016 20:37)

    # Link komentara

  4. Kad Mesi poraste bice kao Zidan
    (Tiberije, 27. jun 2016 20:26)

    # Link komentara

  5. Postujem sve sto je Maradona uradio u karijeri ali...!!!??? Da bi bio najveci moras i ostati najveci i kad ti se karijera zavrsi! Dijego je od vrha svetske slave pao na samo dno. Da bi bio najveci nesmes biti sujetan i pricati o sebi u superlativu a ostale ponizavati.Da bi bio najveci i ostao najveci nemozes sebi dozvoliti da budes narkoman,maltretiras zene prozivas sve uspesne fudbalere!!! Reprezentacija argentine je juce pre utakmice 4 sata cekala na avion koji im njihov fudbalski saves nije na vreme obezbedio.Toliko o organizaciji te zemlje...ovamo bi hteli svetsku slavu a ovamo ne mrdaju prstom za reprezentaciju.Tuga isto kao u Srbiji! Mesi...uu pa on ima tek 29 godina...jos punih 5-6 vrhunskih godina su pred njim,siguran sam da ce se predomisliti u vezi repke ali tek posto smene citavu strukturu FS Argentine i oteraju Iguaina iz tima...Zivi smo svedoci sta je covek u stanju da omasi i sinoc i pre godinu i pre dve!
    (Kragujevcanin30, 27. jun 2016 20:06)

    # Link komentara

  6. -M.Dias i M.Roho su 9. i 10. igraci iskljuceni u finalu KA, a 1. od 2001 (Torado i H.P.Rodriges)! 4 od tih 10 su Cileanci (Bonvallet 1979, E.Gomes i F.Astengo 1987 i Dias 2016).
    -Iskljucenje Diasa (28') je najbrze iskljucenje u finalu KA jos od 1987 (E.Gomes 14' i E.Franceskoli 27').
    -Veca je verovatnoca da cete sresti Moniku Beluci ispred vasih vrata nego sto ce se mec na kome sudi Heber Lopes (sudija na ARG-CHI) zavrsiti bez iskljucenja nekog igraca! U zadnjih 9 meceva koje je on sudio izbacio je 9 igraca i pokazao je najmanje 58 kartona!
    -Crveni kartoni u finalu KA:
    1979 i 2016 po 1 za svaki tim
    1987 po 2 za svaki tim
    2001 2 Meksikancima.
    -Timovi koji su 2 puta imali rezultat 0-0, produzetke i penale u takmicarskim mecevima:
    Obala Slonovace i Gana
    O.Slonovace i Egipat
    Spanija i Italija
    ARGENTINA i CILE.
    -Mesi je 1. put u svojoj karijeri promasio penal izvodeci ga u penal seriji!
    -Ni posle 23 godina ARG nema titulu na SP ili KA! Najgori period u istoriji ARG! Prokletstvo Maradonine ruke (kao sto je B.Gutman prokleo Benfiku)?
    -Timovi koji su pobedili u 2 finala na penal seriji:
    Saudijska Arabija, Kamerun, Brazil, SAD, Egipat, O.Slonovace i CILE.
    -ARG napustaju Mesi, Maskerano, Aguero, Iguain, Banega, Di Maria, Laveci i Bilja?! Da li ce i kako ce se ARG uopste kvalifikovati na SP 2018?! Da vidimo sta ce tad kriticari reci?
    Podrska za Mesija i kad pobedjuje i kad gubi! Nadam se da ce se predomisliti i ipak igrati na SP 2018 i KA 2019.
    (facts, 27. jun 2016 19:30)

    # Link komentara

  7. Da je ovo slucajno ronaldo,ovo ne bi bili komentari nego pljuvacina.Kepec gubi pa se naljutio a nema iza sebe jadni portugal nego top 3 reprezentaciju.I nijedan negativan komentar na njegov racun
    (chief keef, 27. jun 2016 19:14)

    # Link komentara

  8. Neko je nekad izgovorio krilaticu: “Maradona je bio prvak sveta sa nikad gorom Argentinom“... i to sada svi prepisuju.
    Zna li neko za trio Valdano-Maradona-Buručaga?
    86 u finalu je Argentina dala 3 gola, nijedan Maradona, ali je imao ko da da ta tri gola.
    90 je u finalu igrala Argentina, igrao je i Maradona, a Argentina je dala 0 golova zato što nije imao ko da da, uključujući i Maradonu.
    Hoćete da kažete da Mesi ne kreira šanse svojim saigračima?
    Koja je njegova krivica što Iguain nije u stanju da pogodi?
    Šta da je Iguain dao juče ili u finalu svetskog ili prošle godine penal? Da li bi onda Mesi bio gubitnik?
    Šta da Valdano ili Buručaga te 86 nisu iskoristili šanse kao sada Iguain? Da li bi onda Maradona bio gubitnik?
    Sjajan je bio onaj drugi gol protiv Engleza, ali prvi, malo je reći nefer. Šta da je poništen, a trebao je biti?
    Pričate kao da se Argentina 86 sastojila od 21 lopate i vanvremenskog Maradone.
    Ok, ako je tako, zašto onda Maradona nije bio prvak Evrope sa klubom, ako već sve sam vuče. Verujte da je tada bilo teže biti prvak sveta u reprezentativnom fudbalu nego prvak Evrope u klupskom fudbalu.
    Tad su reprezentacije, ipak , bile jače od klubova.
    Igrao je tu i veliki Kareka.
    Da li ja ovim opisivanjem omalovažavam Maradoninu fantastičnost? Apsolutno ne, ali će neki tako da shvate, ubeđen sam.
    U fudbalu je nemoguće da jedan čovek dobije prvenstvo. Zaboravite bajke i prepričavane priče koje polalko postaju legende, a nemaju veze sa realnočću.
    (pih, 27. jun 2016 19:08)

    # Link komentara

  9. @Milivoje@ tolike godine imas a ne znas fudbal!!! Kad ti kazes koi crni Zidan... Maldini... Tu se zavrsava tvoje poznavanje fudbala.
    Sta je bilo mali mesi dzaba kad nemozes da pogodis gol u cetiri finala. Lako je u barcelonu.
    (pazarac, 27. jun 2016 18:26)

    # Link komentara

  10. Kad se jave ovi starci kao ovaj milivoje sto nisu imali dva prenosa godisnje i sad gledaju mesija svaki dan i ponizavaju starije igrace to je ludilo. Maradona je sa teniskom lopticom radio sve sto mesi radi sa loptom a zamislite da su laudrup,piksi,maradona igrali zajedno i prosli sistem tika take a jos ispred sebe imali romaria i van bastena kao sadasnja barselona. Ma ne da maradona igra sada sa iguainom, di mariom ne bi se primetio hahah sta sve necu da procitam, a pele koji poseduje sve uopste danas ne bi trenirao kao danasnji igraci nego bi ostao u 60tim kao i lejver u tenisu koliko neki nemaju kefalo
    (vince carter, 27. jun 2016 17:45)

    # Link komentara

  11. Ronaldinho je Bog fudbala i tacka
     (KOSTANA, 27. jun 2016 17:16)

    # Link komentara

  12. Podseca me na Maldinija. Pun rac klupskih trofeja, a sa reprezentacijom bolni porazi uglavnom na penale.
    (mladen nis, 27. jun 2016 16:49)

    # Link komentara

  13. "Evo ti novac za kartu i neka dodje sjutra obavezno!" "Kako se zove taj djecak?" upita trener.. "Ime mu je Diego"... ime Diega Armanda Maradone izgovarano je sa strahopostovanjem. Svi (Platini, Rosi, Van Basten, Mateus) su bezpogovorno prihvatili da je Diego neprikosnoveni bog fudbala. Nacin na koji je igrao, njegovo liderstvo na terenu, moc da od osrednje ekipe napravi sampionsku, njegova popularnost, uticaj na fudbal i svijet uopste definitivno ga cine najvecim svih vremena... jedan je Diego!!
    (Igor Pg, 27. jun 2016 12:57)

    Naklon za ovaj komentar... sve receno i sve objasnjeno.
    (El Pibe, 27. jun 2016 15:49)

    # Link komentara

  14. U Barci je lako dobar biti,na muci se poznaju junaci.
    (dark, 27. jun 2016 15:06)

    # Link komentara

  15. Ovde se raspisali ljudi koji mačku nisu šutnuli sa praga da pišu o velikom Mesiju. Imam 60 godina, fudbal sam profesionalno igrao 20 godina, danas i dalje rekreativno mali fudbal. Tvrdim da je to najači igrač svih vremena, to je poezija kako dečko igra. Sa Argentinom nije imao sreće u četiri finala i nadam se da odluka nije konačna još je mlad. Koji crni Pele, Zidan i Maradona. Njih da stavite u ovaj tim Argentine bili bi nevidljivi. Rekao sam sebi odavno, kada Mesi prekine da igra ja prekidam sa praćenjem fudbala.
    (Milivoje, 27. jun 2016 14:54)

    # Link komentara

  16. Овим је показао колико је мали. Због тог пораза у финалу је издао репку. Срамота.
     (Томас Фибел, 27. jun 2016 14:09)

    # Link komentara

  17. Ne znam odakle nam vise snage da tupimo o tome ko je GOAT, a sve je samo stvar SUBJEKTIVNOG vidjenja. Meni licno Maradona, Zizu i Pele su prvi trio, odma do njih Krojf, Ronaldo (naravno pravi) i Mesi, a opet izostaviti ili ne pomenuti jednog Di Stefana, Garincu, Besta, Badja, Anrija, Bergkampa, Van Bastena, Romarija je u najmanju ruku nekorektno. Po meni ako bi bas morao da izdvojim jednog to je Maradona, bio i verovatno ce ostati ali opet jedan mag Zizu mu dise za vrat, Pele je bio cudo, i mnogi stariji gledaoci i igraci njega smatraju nedodirljvim.
    A opet ako cemo da budemo objektivni, izuzimajuci ove najstarije, jedan Maldini koji je bio to sto je bio u svetu fudbala, sigurno jedan od tri najbolja defanzivca ikada, je izjavio da mu je ubedljivo najtezi protivnik bio Maradona, a igrao je protiv svih mogucih velikana, Zizua, Ronalda, Badja, Del Pijera, Totija, Anrija, Bergkampa, Mesija, Rivalda, Romarija, Inijeste, Cavija, Pirla, Sedorfa, itd... Tako da mislim da takve izjave treba ipak da imaju najvecu tezinu jer dolaze od najveceg majstora svog zanata koji se svima njima direktno suprotstavljao na zelenom polju.
    (Sale, 27. jun 2016 13:44)

    # Link komentara

  18. Maradona
    (Diego Armando, 27. jun 2016 13:34)

    # Link komentara

  19. Decko nije na nivou ni Zidana, Ronaldinja, Figa, Ronalda Nazaria... A kamoli Maradone, Pelea... Ni blizu da pridje kandidaruri za najboljeg ikada. Igrao je samo dok prestigne Batistutu po golovima - za statistiku. I taj Batistuta je bio bolji fudbaler od Mesija. Ni CR7 nije nista bolji. Dajte mi tim od 200 000 000 evra oko mene, pa da vidite kako dajem golove...
    (Milance, 27. jun 2016 13:34)

    # Link komentara

  20. Za reprezentaciju se igra dokle god te služe noge da možeš da hodaš. Pogledajte Gerda Milera, Dina Zofa, Rumenigea, Pele i Maradona, Platini. Pa repka je uvek bila svetinja velikim igračima. Ne razumem ove novokomponovane milijardere da nemaju potrebu da igraju za svoje zemlje. Čim napune 30, dosta je bilo.... Ibrahimović, Mesi, Vidić, Ana Ivanović...
     (ned, 27. jun 2016 13:32)

    # Link komentara

  21. I bolje,ionako je igrao do mojega za reprezentaciju.
     (Mislim, 27. jun 2016 13:16)

    # Link komentara

  22. Sada će osećam krenuti rasprave ko je najbolji fudbaler ikad.
    Pokušaću da izložim svoje mišljenje na ovu temu, možda u par komentara zbog ograničenja.
    Jednom sam sa drugom diskutovao da li bi Arnold Švarceneger danas pobeđivao na takmičenju Mr Olimpija, drug reče „naravno da ne bi, ali pitanje kako bi danas trenirao, a i hemija je napredovala“
    Šalu na stranu, ovo nema mnogo veze sa fudbalom, ali veliki šampioni sami kažu da je nezahvalno (nemoguće) porediti šampione različitih generacija.
    Jednom je ovde neko rekao da recimo Pele ne bi danas mogao ni da igra u najboljim klubovima, a Maradona bi mogao ali ne bi bio među najboljima, zato što su fudbaleri danas fizički spremniji. Ovo je u najmanju ruku smešna konstatacija.
    E samo malo činjenica (za fanove statistike):
    broj ligaških golova/ ukupno golova u klubu/ golovi za reprezentaciju
    Pele 650, 1088, 77
    Mesi 312, 464, 55
    K. Ronaldo 317, 487, 60
    Maradona 259, 312, 34
    Bekenbauer 83, 94, 14
    G. Miler 487, 655, 68
    Po ovome ispada da Mesi i K.Ronaldo nisu dali ni pola golova kao Pele, ali još će oni puno igrati.
    Pele je već sa 22 godine imao dve titule sa reprezentacijom i bio apsolutno najbolji fudbaler sveta. Tada trenirate i zalažete se onoliko koliko je potrebno.
    Miler je od Bekenbauera (odbrambenog igrača) bio mnogo bolji strelac, Nemci su imali mnogo sjajnih fudbalera (šta reći za njihov tim na zadnjem svetskom prvenstvu), ali svi će reći da je Bekenbauer njihov najbolji ikad.
    (IP, 27. jun 2016 13:05)

    # Link komentara

  23. Koji je najbolji napadacki trio na svetu? Ronaldinjo-Mesi-Sise
    (Dejan, 27. jun 2016 12:59)

    # Link komentara

  24. Davne 1970e jedan djecak je privukao paznju iskusnog argentinskog trenera za mladje kategorije Franciska Korneha. "Dijete moje" rece Korneho "ti si veliki talenat, gledam te samo kako vodis loptu kako sutiras. Za klasu si bolji od svojih vrsnjaka, osjecam da ces biti veliki fudbaler, lider svoje generacije i Argentina ce biti ponosna na tebe! Djecak sa ponosom prihvati rijeci trenera, a onda se okrenu ka svom drugu, pogleda ga, blago se zarumeni u obrazima i malo postidjen rece treneru "ali ja nisam najbolji, ima jedan mali koji je bolji od mene, on sam uzme loptu i igra protiv nas cetvoro." Stari vuk Corneho se zacudi "Kako bolji od tebe? Zasto nije i on dosao, gdje je taj mali?" "On je htio da dodje, ali nema para da kupi kartu" rece klinac. "Evo ti novac za kartu i neka dodje sjutra obavezno!" "Kako se zove taj djecak?" upita trener.. "Ime mu je Diego"..
    Kako tada medju djecom, tako i kasnije u visokom fudbalu, ime Diega Armanda Maradone izgovarano je sa strahopostovanjem. Tad nije bilo Ronalda i Ibrahimovica koji su mogli da kazu "Ja sam najbolji", jer su svi (Platini, Rosi, Van Basten, Mateus) bezpogovorno prihvatili da je Maradona neprikosnoveni bog fudbala. Nacin na koji je igrao, njegovo liderstvo na terenu, moc da od osrednje ekipe napravi sampionsku, Bozja ruka, gol vijeka (na istoj utakmici!), njegova popularnost, uticaj na fudbal i svijet uopste definitivno ga cine najvecim svih vremena. Uzivam u tome sto mogu da gledam velikog Lea Mesija, ali jedan je Diego..
    (Igor Pg, 27. jun 2016 12:57)

    # Link komentara

  25. S' obzirom da neces osvojiti svetsko sa repkom za mene nikad neces biti najbolji u istoriji
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crnidzic,
    Ti si toliko nebitan da tvoje mišljenje nikoga neinteresuje
    (Simpo, 27. jun 2016 12:48)

    # Link komentara

  26. Mesi je zaista odličan igrač, ali ne više od toga...
    (stevica, 27. jun 2016 12:44)

    # Link komentara

  27. Nema Mesi Maradoninu harizmu da vodi ARG do nebesa... MARADONA je vanvremenski igrac,pa on je skoro sam doneo Gaucosima titulu prvaka sveta!
    (musa dembele, 27. jun 2016 12:37)

    # Link komentara

  28. Nemo' bre da mi dirate Mesija ja jedem čips samo zbog njega !!!
    (Coco Bill, 27. jun 2016 12:30)

    # Link komentara

  29. Da li je moguce da su ljudi ovoliko pakosni i srecni sto Messi nije osvojio trofej sa reprezentacijom...Covjek koji je esencija fudbala,svaki put kad dobije loptu pokusa da napravi slalom i prodje igrace,zar je moguce da takvog igraca mrzite,ljudi sta je sa vasim mozgovima?
     (sinki, 27. jun 2016 12:29)

    # Link komentara

  30. Мала грешка за два пута играо :)
     (КоБирајант, 27. jun 2016 12:28)

    # Link komentara

  31. @ promenili odigranje copa amerike oni su resila da se odigra sada svaki 6 meseca jel svake godine isto ne pomaze messija da dobije pa sad ce igrati cesce copa amerika ali i chile ne sme da bude deo tog turnira
    (presheva, 27. jun 2016 11:51)
    Koji je ovo jezik???
    (Sale.MLS, 27. jun 2016 12:26)

    # Link komentara

  32. Ronaldinjo je car i za Mesija i za Ronalda.Covek umetnik i sa loptom i u prijemu i dribling pas sve komplet milina ga bilo gledati dok je hteo da igra.Pogledajte malo na youtube njegove poteze.
    (djuxx, 27. jun 2016 12:25)

    # Link komentara

  33. Ni messi ni c ronaldo nisu najbolji u istoriji...
     (petarczv, 27. jun 2016 12:25)

    # Link komentara

  34. Sad uživaju Mesijevi navijači, legenda koja nije ništa osvojila sa reprezentacijom. To i nije baš neka legenda.
    Meni je Ronaldo zvezda ali nisam kao Mesijevi navijači za to da pljujem Mesija što nije bio nikad prvak sa Argentinom, on je svakako jedan od najvećih u istoriji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrki, 27. jun 2016 11:43)

    A sta je Ronaldo osvojio sa reprezentacijom? :D
    (toni, 27. jun 2016 12:24)

    # Link komentara

  35. Hahahahaahahahah
     (CR7, 27. jun 2016 12:22)

    # Link komentara

  36. Prvo sudija je ubio Aegentinu sinoc su sudili fudbaleri Cilea,sa najvecim djubretom fudbala Vidalom koji je tako isfolirao crveni za Roha da je neverovatno...Drugo,Dibala je za Iguaina i Aguera Mesi...Opet u finalu opet Iguain masi 1 na 1,to je uradio i protiv Nemaca i protiv Cilea u prosloj sada i u ovoj utakmici...Aguero je toliko los da je pitanje hoce li ostati u Sitiju...Sve u svemu Mesija mi je zao jer je zrtva ovde najveca,trudi se daje sve od sebe ali kako kada Iguainu treba 9 sansi da bi dao 1 gol,Aguero isti...Ona dvojica iz odbrane ne znam ni kako se zovu oni ne bi igrali ni u nasoj ligi..Mesi ce sa Dibalom u tandemu osvojiti SP 2018 1000%
    (Strasno, 27. jun 2016 12:18)

    # Link komentara

  37. Gori je od Vidića,
    (Ču, 27. jun 2016 12:11)

    # Link komentara

  38. Ljudi,Messi je pod velikim stresom,tesko je ovo izdrzati psihicki,2 puta za redom je izgubii u finali Kopa Amerike na isti nacin,na penale...Siguran sam da ce on igrati na Mundijalu u Rusiji za 2 godine,ali sad je pod ogromnim stresom.
     (Sinisa, 27. jun 2016 12:02)

    # Link komentara

  39. promenili odigranje copa amerike oni su resila da se odigra sada svaki 6 meseca jel svake godine isto ne pomaze messija da dobije pa sad ce igrati cesce copa amerika ali i chile ne sme da bude deo tog turnira
    (presheva, 27. jun 2016 11:51)

    # Link komentara

  40. Sad uživaju Mesijevi navijači, legenda koja nije ništa osvojila sa reprezentacijom. To i nije baš neka legenda.
    Meni je Ronaldo zvezda ali nisam kao Mesijevi navijači za to da pljujem Mesija što nije bio nikad prvak sa Argentinom, on je svakako jedan od najvećih u istoriji.
     (Mrki, 27. jun 2016 11:43)

    # Link komentara

  41. Pa sta sada ako se pojavi neki ultra mega giga igrac iz burkine faso i ne osvoji svetsko prvenstvo sa reprezentacijom onda ne moze da bude najbolji ikada... Pa super znaci najbolji svih vremena moze da bude samo ako igra za argentinu, nemacku i jos par reprezentacija...
    (Nemanja, 27. jun 2016 11:42)

    # Link komentara

  42. Sta, ako niste najbolji onda ne uzivate u sportu?
    (Muskarci, 27. jun 2016 11:42)

    # Link komentara

  43. ATVARNO SE SMJESNI LJUDI da zbog "neuspjeha" sa Argentinom osporavate kvalitet najboljeg igraca danasnjice (mozda i svih vremena),pa nek nije nista uzeo sa reprezentacijom kao da je samo njegovo krivica igrao je 4 finala nekome je i to san snova....
    (doktor, 27. jun 2016 11:39)

    # Link komentara

  44. Daj ne zezaj,odigraj još u Rusiji 2018 pa onda batali.Daj još jednom da te gledamo na svetskom
     (Luke Babbitt gravedigger, 27. jun 2016 11:38)

    # Link komentara

  45. Vratice se ...
     (agent, 27. jun 2016 11:34)

    # Link komentara

  46. da nije bilo onog penala sa seltom,mesi bi osvojio ls i ka. neka sledeci put dobro razmisli
     (čanjski, 27. jun 2016 11:30)

    # Link komentara

  47. Jos jedan dokaz da nije igrao kako bi pomogao reprezentaciji vec samom sebi. Malo sebicno od njega ali ko smo mi da pricamo najboljem fudbaleru na Svetu
    (Lens, 27. jun 2016 11:27)

    # Link komentara

  48. Zato ne može biti govora o poređenju s Maradonom. Koji je u 3 najteže lige, kao i s Bokom uzimao titule.
    I na reprezentativnom nivou uzimao kupove u Americi i svetu.
     (blah..., 27. jun 2016 11:24)

    # Link komentara

  49. Portugal i njihovo finale 2004 ravno svim finalima Argentine, Evro je zakon . Da nekim cudiom nisu u Evropi vec u Juznoj Americi Ronaldo bi osvojio bar dve-tri Kope.
    (Grobx, 27. jun 2016 11:22)

    # Link komentara

  50. fudbal je timski sport i jedan covek , ma koliko dobar ne moze osvojiti nesto znacajno.ni 5 dobrih ne mogu napraviti cudo.
    tim moze podneti 1 mozda cak i 2 slabije karike ali vise od toga ne.
    (sasa, 27. jun 2016 11:19)

    # Link komentara

  51. Mislim da je ovo posledica teskog poraza videlo se koliko mu znaci da osvoji turnir pa je i razocarenje stoga veliko ali mislim da ce se predomsliti,bar se nadam.Inace Mesi je bez premca najbolji igrac u istoriji jer nacin na koji igra ili je igrao prethodnih godina to je nivo za sebe, jedino je Maradona toliko odskakao od ostalih pricam o malo modernijem fudbalu ali nije trajao kao Mesi ni on ni Ronaldinjo i Ronaldo a bili su sjajni igraci.
    (OWEN, 27. jun 2016 11:19)

    # Link komentara

  52. ON i "Ronaldo" da konkurisu za mesto najboljeg fudbalera svih vremen??? Smesno, tragikomicno - pa to mogu da pomisle samo oni koji pojma nemaju o fudbalu. Pele, Maradona, Bekenbauer, Krojf, Necer, Charlton, Bestm, Macola, Zidan, Ronaldinjo, Ronaldo, Ziko .......i da ne nabrajam vise, svi oni su bili svetski prvaci osim-nazalost Krojf i Best!!!
    (VLADIMIR, 27. jun 2016 11:17)

    # Link komentara

  53. Bice nam lakse da osvojimo svetsko 2018 u Rusiji
    (mare, 27. jun 2016 11:12)

    # Link komentara

  54. Samo ko nije gledao '82 na Marakani Zvezda-Barselona moze da tvrdi kako je Messi najbolji svih vremena.Jedan je Santa Maradona!
    (Djole, 27. jun 2016 11:10)

    # Link komentara

  55. Kakvi dvostruku arsini se ovde vode...Za Ronalda i Ibrahimovica trebaju bolji saigraci da bi napravili nesto a za Mesija ne treba...Msm sta reci...
    (Milan, 27. jun 2016 09:35)

    Ne znam koga bi ti hteo još jačeg od reprezentativaca Argentine da pomognu Messiju da osvoji nešto sa reprezentacijom? Dali si uopšte svestan šta si odvalio? Pa samo Di Maria vredi više od svih igrača Portugala (bez Ronalda) i svih igrača Švedske (bez Ibre), a o Higuainu, Maskeranu, Laveciju i ostalima neću ni da pričam. Sad se lepo vidi zašto Mesi osvaja trofeje u Barseloni, zato što je bio okružen celu karijeru sa takvim igračima kao što su Iniesta, Xavi, Suarez, Neymar, Ronaldinjo, Ibrahimović itd. Zato tvrdim da tek kad promeni klub i osvoji nešto sa tim novim klubom možemo diskutovati koliki je igrač. Do tada je on za mene bolji od prosečnog igrača ali daleko od najboljeg. Pri tom nije jak ni u skok igri ni u udarcu suprotnom nogom. Žao mi je Messijevci ali i vama je jasno ko uzima zlatnu loptu...

    CR7
    (Djordje NS, 27. jun 2016 11:09)

    # Link komentara

  56. Jedno jednostavno pitanje za one koji tvrde da su Maradona i Pele bolji od Mesija: koliko ste ukupno utakmica ove dvojice odgledali? Mislim da svi znamo odgovor.
    (nula, 27. jun 2016 09:12)

    Ja sam gledao Maradonu. I na Marakani sam ga gledao uživo.
    Osvajao je titule sa nikad slabijom Argentinom, igrao u nekoliko klubova, i svugde je bio bog, najveći.
    I ne, neuporediv je njegov učinak sa Mesijevim, koji je igrao samo u Barceloni. Još kad pogledate da su tad bekovi bukvalno lomili noge, a sad dobijaju kartone ako samo popreko pogledaju velike igrače kao što je Mesi.
    I Ronaldinjo je bio bolji, mnogo bolji od Mesija. Čarobnjak, možda čak i od Maradone, samo što je igrao kratko u toj vrhunskoj formi.
     (only fools and horses, 27. jun 2016 11:08)

    # Link komentara

  57. nastavak
    Po meni je Mesi uz Maradonu najbolji fudbaler koga sam ikada gledao u direktnim prenosima ( Pelea sam gledao samo na snimcima). Uz njih omiljeni fudbaleri su mi bili Zidan, Ronaldo Zuba, Van Basten, još mnogo je velemajstora fudbala, ogroman respekt imam za K. Ronalda.
    Ovo je za Mesija verovatno veoma bolno, nadam se da će promeniti mišljenje i da će sa reprezentacijom ostvariti svoj san. Ako se to i ne desi, nema veze, po meni ostaće među par najboljih fudbalera svih vremena.
    Na kraju ne vidim svrhu zašto nečiji fanovi omalovažavaju druge fudbalere da bi svoje ljubimce navodno izdigli. Opustite se ljudi i uživajte, posebno što nema više toliko fudbalskih umetnika.
    (ip, 27. jun 2016 11:08)

    # Link komentara

  58. Zamislite da je igrao za Španiju.. Tu su mu bili Ćavi, Inijesta.. Osvojio bi sve što može i Definitivno bio najveći svih vremena. Ovako, igrao je za svoju domovinu, repku koju voli i uvek će biti nedoumica Kristijano ili on, da ne spominjem Pelea i Maradonu..
     (Dawkins, 27. jun 2016 11:07)

    # Link komentara

  59. Ovu Argenitu Higuan kostao 2 Kope i jedno SP u sva tri finala je promasio sto se promasiti nije moglo.
    (srbin, 27. jun 2016 11:06)

    # Link komentara

  60. nastavak
    Pogledati na jutjubu priloge Fouls On Pele, to su bile batine, danas su igrači mnogo zaštićeniji.
    Priča da je danas fudbal mnogo popularniji je diskutabilna, najposećenija utakmica ikad je Brazil-Urugvaj 1950 god. zvanično 199854 gledalaca, nezvanično oko 210000. Činjenica je da je danas mnogo više novca u igri i elektronski mediji su neuporedivo napredniji.
    Porediti titule Lige Šampiona i Prvaka sveta sa reprezentacijom je opet nezahvalno, mnogi sjajni fudbaleri su igrali u slabim reprezentacijama i klubovima ili obrnuto, pa se to odrazilo na broj titula, ali činjenica da je Liga Šampiona svake godine, a svetsko prvenstvo u fudbalu svake četvrte ipak prednost daje ovom drugom. Fenomenalni Di Stefano je bio najbolji igrač čuvene generacije Reala koji su bili prvaci Evrope pet puta zaredom, ipak niko ga nikad nije stavio ispred Pelea.
    Kada bi se teoetski sastale ekipe danas i pre 50 godina, naravno da bi današnji timovi bili fizički supreiorniji, ali sve u svoje vreme.
    (IP, 27. jun 2016 11:06)

    # Link komentara

  61. A najaca fora je kad su ga proglasili za najboljeg igraca na svetskom prvenstvu a covek gol nije dao...
     (petarczv, 27. jun 2016 11:04)

    # Link komentara

  62. Kao što i sam kaže tako se trenutno oseća, a takve odluke se ne donose u trenutku, pogotovo ne u ovakvom. Sedi kući razmisli lepo i odluči. Zaista bi bilo šteta da ne igra SP, jer Argentina će sa njim biti jedan od glavnih favorita.
    (doctor.who, 27. jun 2016 11:04)

    # Link komentara

  63. Lako je s Iniestom.
     (Nole, srbski sine, 27. jun 2016 11:02)

    # Link komentara

  64. Leo Mexit
     (mitke, 27. jun 2016 11:00)

    # Link komentara

  65. Nema, ja krenem da kunem.. Ovako je i Dzerard prosao. Evo, zato je Maradona bolji.
     (Adriano_Galliani, 27. jun 2016 10:59)

    # Link komentara

  66. Samo cu reci Higuain najgori napadac na svjetu,pa lik u finalu svjetskog ukucajte promasi 1 na 1 protiv noyera,prosle godine na copa americi promasi penal,sinoc 1 na 1 protiv Brava,pa jel moguce,a da ne pricam od Di mariji i Agueru koji su na sva 4 finala bili povredeni i nisu pomogli messiju,i kazu messi ovo ono,messi je fudbalski genije koji je trebao izabrat spaniju jer je argent od takvog telenta digla ruke u pronalazenju lijeka za hormon rasta,al Higuaine oj....
     (Realno, 27. jun 2016 10:59)

    # Link komentara

  67. Ništa kopa,ništa svetsko. Jedan od najvećih, ali ne i najveći.Zidan i Ronaldinjo, sve osvojili što se može osvojiti.
    (brufen_do_400, 27. jun 2016 08:58)

    Didije Desamp ima sve osvojeno i bolji je od Krojfa i Mesija koji nemaju trofej sa reprezentacijom, od Maldinija?
    (stari vujadin, 27. jun 2016 10:58)

    # Link komentara

  68. Ma, nema sanse. Nikad se ne ukljucujem u rasprave oko Mesija i Ronalda (boli me uvo za obojicu, samo je jedan najbolji-Ronaldo L.N.d L.), ali zamislite u 29 g., na vrhuncu karijere napusti reprezentaciju...i na sledecem SP prvak bude Argentina. Ma, roknuo bi se...
    (Pera Magic Mitic, 27. jun 2016 10:58)

    # Link komentara

  69. Veliki egoista, cak malo i neinteligentan cini mi se ! A nema harizmu i snagu vodje kao Zidan, Bekenbauer,Krojf, pa i Ronaldo... Ipak verovatno najbolji igrac ikad ali fali mu taj x faktor u glavi pre svega da bi bilo nedvosmisleno. Pa i to sto retko daje intervjue je krajnje sumnjivo, ako je to sto je mora da vodi fudbal i promovise ga na sve nacine a ne samo kad sniminreklamu za Adidas.
    (Optimus, 27. jun 2016 10:57)

    # Link komentara

  70. ma nemoj tako.. osvojiće Argentina SP u Rusiji! Ma 100 %!
     (Pele, 27. jun 2016 10:55)

    # Link komentara

  71. Zamislite kakva bi bila reakcija da Ronaldo promasi penal u finalu EURO 2016,pa ljudi bi ga mrzeli a mesi...
    (Kengur, 27. jun 2016 10:54)

    # Link komentara

  72. Ovo je prokletstvo zbog maradone i njegove ruke na SP .Sve se vraca sve se placa
     (Starac Fočo od stotinu ljeta, 27. jun 2016 10:48)

    # Link komentara

  73. Problem je cisenje od dopinga i sok za organizam zbog toga.
    (Student, 27. jun 2016 10:43)

    # Link komentara

  74. Не волим Месија, чак шта више иритира ме из мени непознатог разлога, али немојте да будете ограничени и да кажете да није најбољи зато што није освојио ништа са репком, није највећи зато што је пре њега играо господин Зуба играо..
     (КоБирајант, 27. jun 2016 10:43)

    # Link komentara

  75. i vi njega poredite sa DIJEGOM ARMANDOM MARADONOM pa ljudi vi ne znate sta je fudbal
     (Mich, 27. jun 2016 10:43)

    # Link komentara

  76. @čika Žika Ne znam kaki mislis da Mesi osvoji evropsko prvenstvo, pojasni mi malo?
     (Strike, 27. jun 2016 10:39)

    # Link komentara

  77. Luzer, ni prvenstvo ulice sa Argentinom nije osvojio.
    Tipican klupski igrac ala svojevremeno Moca Vukotic i Milos Sestic.
    (McKifla, 27. jun 2016 10:29)

    # Link komentara

  78. @(Milan, 27. jun 2016 09:35)
    uporedi individualne kvalitete igraca portugala (bez ronalda), svedske (bez ibrahimovica) i argentine (bez mesija) i bice ti jasno zbog cega ronaldo i ibrahimovic imaju taj izgovor a mesi ne.
    (mrmlj, 27. jun 2016 10:28)

    # Link komentara

  79. Pričajte vi šta hoćete, ali dok god Mesi ne osvoji Evropsko prvenstvo, za mene ne može biti najveći.
    (čika Žika, 27. jun 2016 10:25)

    # Link komentara

  80. Hahaha drago mi je sto ste izgubili. Cim ti odes,oni ce osvojiti kopa amerika
     (Mita, 27. jun 2016 10:23)

    # Link komentara

  81. Gde su oni sto su rekli da argentina lagano osvaja?
     (ahahahahahahhahahahahhahahhahahahha, 27. jun 2016 10:22)

    # Link komentara

  82. Nije trebao da izjavi ovo, ima 29god, moze da odigra jos 1 svetsko i 1 kopu..Al kapiram ga, malo pod utiskom, vidi se koliko mu je tesko..Voleo bih da se predomisli.
     (AHTUNG DIHTUNG, 27. jun 2016 10:21)

    # Link komentara

  83. Nije baš za porediti ali evo primer Radmanović.Vrhunski igrač koji će biti upamćen kao muž Marije Kilibarde baš zbog toga što nikada ništa nije uradio u reprezentaciji.
    (Bg.so, 27. jun 2016 10:21)

    # Link komentara

  84. Kako mozes da poredis Svedsku, za koju vec 12 godina igraju Isakson i Kalstrom u prvih 11, ili Portugal, drzavu 5x manju od jedne od dve najfudbalskije zemlje na svetu? Sada Mesi igra sa Aguerom, Iguainom, Di Mariom, Maskeranom, Pastoreom. Tu su jos igraca iz top evropakih klubova. Imao je ranije i Zanetija, Samjuela, Kambijasa, Rikelmea... Nije osvojio nista! Ibrin najbolji saigrac je Markus Berg, a Ronaldov Nani, pa ti poredi njihove relrezentativne rezultate sa Mesijem.
    I da, on jeste jedan od najboljih ikada, ali zbog reprezentarinih (ne)uspeha ne moze biti GOAT
     (imei, 27. jun 2016 10:20)

    # Link komentara

  85. Karma je cudo sprdao se sa Seltom i onim penalom,neko kaze magija ja kazem ponizavanje protivnika.
     (KORN, 27. jun 2016 10:19)

    # Link komentara

  86. Najbolji fudbaler svih vremena. Nit' ga volim, nit' ga mrzim, ali licno mislim da ne postoji fudbaler koji moze da mu parira. Svaka čast Messi. Jbg nemaš trofej sa Argentinom, ali sta ima veze.
    (Nisha84, 27. jun 2016 10:19)

    # Link komentara

  87. samo kad se ti razumijes u sve.To je samo trenutno,mislim da ce da igra u Rusiji.
     (komsija, 27. jun 2016 10:18)

    # Link komentara

  88. Ништа, сад је Звезда на потезу. Рехабилитујемо брата Пабла Мучеа и ето играча на позицији доктора #10.
    Цигани у Буенос Аиресу добијају безвизни режим и годишњи слет са мисицама Аргентине. Терза почасни конзул и директ ложа, кохиба, лобе и чивас регал са Ел Пибеом. Куста мудро све прати, прави филм, узима три Оскара. Побаца их у Дрину. З' инат.
    (јако и до самог краја, 27. jun 2016 10:18)

    # Link komentara

  89. Najbolji igrac ikada!
    (badjura, 27. jun 2016 10:18)

    # Link komentara

  90. Mesi ima problem u reprezentaciji zato sto nema igraca iz Barse koji striktno igraju za njega i ceo tim i igra se zasniva na tome da sve lopte idu na mesija i da on sutira zato i daje toliko golova.... a u timu argentine niko nece da GLUMI Inijestu i drugove,zato je Mesi najveci luzer u istoriji i osvajace samo klupske titule isto kao i ronaldo
    (dr.doom, 27. jun 2016 10:13)

    # Link komentara

  91. alo bre sta pricate vi da argentina nema tim?! pa njima jedan aguero sedi na klupi!!!...pa imaju otamendija,maskerana,di mariju,mesija,iguaina,aguera,tu su jos i roho,funes mori,lamela,banega pa imaju jacu repku od svih ostalih iz juzne amerike pa barem 10 puta...po meni nazalost mesi ne moze da bude najbolji igrac ikada jer nista sa repkom nije uradio i to je to...jos ako se sad povuce a nije mator onda ce pokazati da je mali covek
    (dragance, 27. jun 2016 10:13)

    # Link komentara

  92. Vrhunac bi bio da se povuce a Argentina osvoji sledece svetsko
    (Warrior, 27. jun 2016 10:13)

    # Link komentara

  93. Svi mi koji smo gledali Maradonu i Ronalda(pravog) znamo da Mesi nije najbolji u istoriji. Trenutno da, svih vremena, nikako. Ne možeš biti najbolji, ako sa reprezentacijom kao što je Argentina ne osvojiš ništa. Prosto. Van Barse gubi svoje moći.
    Suština je da Argentina iz 1986 i 1990 ne bi prošla ni 1/8 finala da nije bilo Dijega, a Napali, koji je sa Maradonom osvojio Kup Uefa i Skudeto u ekstremno moćnoj konkurenciji, bi se bez njega borio za opstanak.
    Sadašnja Argentina bi i bez Mesija pobedila Kostariku, SAD i igrala finale. A ni na SP nije imao preveliki uticaj obzirom da je u eliminicaonim fazama imao učinak od 0 golova i 0 asistencija. U finalu kao da nije igrao.
    A i Barselona bi osvojila većinu titula i bez njega.
    Prosto, Maradona je pravio neuporedivo veću razliku na terenu. Svi koji su ga gledali to znaju.
    (Đorđe, 27. jun 2016 10:09)

    # Link komentara

  94. U redu,osvajaj titule sa Barsom,pa se izdizi na Betis,Leganes,Hetafe.A nije skidao osmeh sa lica kada je trpao mucenu Panamu,Ameriku,Venecuelu i ostale velesile na Kopa.Ako ostane pri ovoj odluci,bice najveci luzer!
     (Dag Kristi, 27. jun 2016 10:07)

    # Link komentara

  95. Veliko iznenadjenje ali mozda i razumljivo zbog svih ovih poraza u finalima mada ne opravdavam jer igra za Argentinu, ima odlicne saigrace i igra za narod koji obozava fudbal i tu mogu reci da me je razocarao ali njegova odluka i sta da se radi... Prvenstveno mislim da je nezadovoljan sa radom Saveza, mnogo puta ga je kritikovao pa cak i sad na ovom takmicenju pa je mozda ovo neka vrsta ucjene a ako nije onda ova odluka ce biti okidac da jos neki igraci zavrse reprezentativne karijere kao sto je Aguero, Maskerano, Banega, Bilja pa mozda i Di Marija i mislim da mu ovo narod Argentine nikad nece oprostiti iako je godinama pokusavao da stekne njihovu naklonost! Svaka cast Mesiju na svemu, bice jedan od najboljih ali bez uspjeha sa reprezentacijom ne moze se smatrati i najboljim svih vremena jer ne igra za Svedsku nego za Argentinu gdje ima itekako dobru podrsku... Bas me zanima reakcija Ronalda na ovom Euru, bice zanimljivo pratiti njegov naredni mec ili meceve! Samo je jedan Diego Armando Maradona mada za mene najbolji igrac kojeg sam gledao je veliki Ronaldinjo
     (Miki28, 27. jun 2016 10:05)

    # Link komentara

  96. Mesi opet izgubio.Kad te nece nece te.To ti je sport.
     (zvezda, 27. jun 2016 10:02)

    # Link komentara

  97. u afektu....
     (murajsam, 27. jun 2016 10:00)

    # Link komentara

  98. Dosta je bilo kume, idem kuci!
     (djuka, 27. jun 2016 10:00)

    # Link komentara

  99. Jeste, Maradona je osvojio SP, rukom..
    (akajea, 27. jun 2016 09:57)

    # Link komentara

  100. Koliko mizernih ljudi ovde! Govorimo o jednom od najboljih, verovatno i najboljem fudbaleru svih vremena. Treba da stojite mirno kad izgovarate ime Lionel Mesi, bas kao i kad govorite o Peleu, Maradoni, Ronaldu, C. Ronaldu!
     (veliki strumf, 27. jun 2016 09:56)

    # Link komentara

  101. Zamolio bih da ove sto poredjuju Messija sa ronaldom, da prestane to da rade. Molim Vas ljudi. Messi je najbolji svih vremena, ako ga vec zelite porediti poredite ga s najvecima, kao sto su maradona, pele, krojf..
    Stvarno steta za Arg i Messija.. Bili su najbolji, sudija unistio utakmicu..
    (Stefan, 27. jun 2016 09:55)

    # Link komentara

  102. Nemamo mi šta dvostruki aršini...pogledajte igrače u argentini.Onaj Iguain najbolji strelac Kalča.A gde su svi ostali...ako si najbolji,daj u finalu Čileu,a ne Panami hettrikove i reši pobednika.
    (texo, 27. jun 2016 09:53)

    # Link komentara

  103. Koštao te Iguain i svetskog i kopa amerike...
    (Milan, 27. jun 2016 09:48)

    # Link komentara

  104. Само да поздравим Месијевог идолопоклоника Neutralnog felsha. Ха ха ха ха...
    (Владо Бања Лука, 27. jun 2016 09:46)

    # Link komentara

  105. Šta si se odmah razočarao zbog četiri finala?! Šta da kaže Marey - koliko je on finala izgubio ili Ronaldo - on nije ni primirisao do njih (možda onomad jednom, ne sećam se)...
    (hmmmm, 27. jun 2016 08:51)

    Porediš reprezentaciju Portugala sa reprezentacijom Argentine? Pa ti si baš na nekim teškim drogama...
    (stevans, 27. jun 2016 09:44)

    # Link komentara

  106. Konacano:)
    (Red, 27. jun 2016 09:43)

    # Link komentara

  107. Može biti samo jedan,a to je El Pibe!Žalim slučaj,mali.Imaš znanje,ali ti fali nešto drugo da bi bio ono što je i danas Maradona.Najveći!
    (Jovan, 27. jun 2016 09:43)

    # Link komentara

  108. hvala bogu, ponovo mogu da navijam za argentinu na sp.
     (ja, 27. jun 2016 09:42)

    # Link komentara

  109. Najbolji svih vremena, najezim se kad to cujem. Cime je to on zasluzio da bude najbolji svih vremena. Jel osvojio nesto sa reprezentacijom NIJE, jel igrao mozda u nekoj drujoj ligi NIJE, ceo barselonin sistem projektovan za njega. Pa njemu bi da sada postoje koljaci iz serije A iz '90tih god. makar pola protiv kojih je npr ronaldo zuba igrao, malom hobitu bi letele nogice posle 4min igra. Da se ne lazemo '90 i 2000 se igrao fudbal muski. ovo sad je balet za mesija ronalda i njima slicnim koji su zasticeni ko beli medvedi.
     (brat zuba, 27. jun 2016 09:40)

    # Link komentara

  110. Jedno jednostavno pitanje za one koji tvrde da su Maradona i Pele bolji od Mesija: koliko ste ukupno utakmica ove dvojice odgledali? Mislim da svi znamo odgovor.
    (nula, 27. jun 2016 09:12)

    Maradonu jesam, i tvrdim bolji je od Mesija, mnooogo bolji. Pozdrav hejteru.
     (nista o nicemu, 27. jun 2016 09:40)

    # Link komentara

  111. Dajte mu i 6tu zlatnu loptu, zaslužio je zbog osvojene primere verovatno.
    (mildronat_od_500, 27. jun 2016 09:40)

    # Link komentara

  112. Kakvi dvostruku arsini se ovde vode...Za Ronalda i Ibrahimovica trebaju bolji saigraci da bi napravili nesto a za Mesija ne treba...Msm sta reci...
    (Milan, 27. jun 2016 09:35)

    Poredis Svedsku i Portugal sa Argentinom? Msm sta reci
     (nista o nicemu, 27. jun 2016 09:39)

    # Link komentara

  113. pojedinacno niko kao messi,po trofejima svjetskih prvenstava da...
     (gile, 27. jun 2016 09:38)

    # Link komentara

  114. Maradonina božja ruka je prokleta Argentinu
     (Sandzak, 27. jun 2016 09:36)

    # Link komentara

  115. Igraće on u Rusiji 2018. i osvojiće SP.Do tada će ova odlična reprezentacija još više napredovati a i sada su među 5 najboljih na svetu.
     (Dača, 27. jun 2016 09:36)

    # Link komentara

  116. Jedan je Batigol.Njegov rekord ostaje na snazi.
     (Meraklija, 27. jun 2016 09:36)

    # Link komentara

  117. Kakvi dvostruku arsini se ovde vode...Za Ronalda i Ibrahimovica trebaju bolji saigraci da bi napravili nesto a za Mesija ne treba...Msm sta reci...
    (Milan, 27. jun 2016 09:35)

    # Link komentara

  118. Veliki reprezentativni luzer. Mozda najveci u poslednje vreme. Znacajan i osnovan argument svih koji ga ne vole.
    (Oo, 27. jun 2016 09:34)

    # Link komentara

  119. ne razumem zasto ne odigra i SP za 2 godine i onda bi imalo smisla sa se povuce. ovako ne znam, glupo je sa 29 godina da se povlacis iz repke a pritom nista nisi osvojio.
     (mick, 27. jun 2016 09:30)

    # Link komentara

  120. Mozda ovako nece morati porez da plati sto duguje! Salu na stranu, nikada nece biti veci od Maradone sa ovoliko izgubljenih finala gde nije nista uradio...
    (LOL, 27. jun 2016 09:20)

    # Link komentara

  121. Nije bilo Inijeste , nije cova stigao da mu sazvace 2-3 gola, i dalje stojim da iza barsinih trofeja stoji samo jedan covek, Andres Inijesta.Steta za Cr7 sto nije igrao sa njim ,ko zna sta bi bilo.
     (Xxx, 27. jun 2016 09:16)

    # Link komentara

  122. Jedno jednostavno pitanje za one koji tvrde da su Maradona i Pele bolji od Mesija: koliko ste ukupno utakmica ove dvojice odgledali? Mislim da svi znamo odgovor.
     (nula, 27. jun 2016 09:12)

    # Link komentara

  123. I s obzirom da Edson Arantes do Nascimento ima tri titule prvaka sveta...
    (Ko ga nije gledao neka ćuti, 27. jun 2016 09:12)

    # Link komentara

  124. Uzas, sa 29 godina da napusti reprezentaciju, biće mu žao kasnije
     (dax, 27. jun 2016 09:10)

    # Link komentara

  125. Nije mi jasno kako mozete uzimati kao kriterijum kolektivne trofeje u kolektivnom sportu? Pa ne igra Mesi sam. Ok, poredi se sa onima koji su to vec ucinili, ali imaju li oni individualna postignuca kao Mesi? To sto radi Mesi niko nikada nije radio, Ronaldo mu je blizu samo po golovima, u svim ostalim segmentima je Mesi bolji. A porediti Mesija i Pelea je kao porediti Noleta i Rod Lejvera ...
    (nemanja, 27. jun 2016 09:10)

    # Link komentara

  126. Da ne mora porez da plati ili ? Decko ima sve u zivotu sigurno mu tesko palo kad je saznao da nije bog...
    (eX, 27. jun 2016 09:10)

    # Link komentara

  127. argentina ima najzvucniju,ako ne i najbolju reprezentaciju vec par godina,ali takodje imaju mesija koji im je maler. batali vise reprezentaciju,videces,osvojice odmah nesto.
     (čanjski, 27. jun 2016 09:06)

    # Link komentara

  128. E zato je Kristijano Ronaldo nabolji svih vremena.
    (Jumko, 27. jun 2016 09:05)

    # Link komentara

  129. Maradona je Maradona, a Mesi mu nije ni do kolena.
    (Vlado, 27. jun 2016 09:05)

    # Link komentara

  130. sad ti nemoj vise da igras fudbal,nego ono sto najvise volis: utaja poreza i pranje para za narko kartele.
     (čanjski, 27. jun 2016 09:05)

    # Link komentara

  131. Bas stete za Argentinu mislim da su zasluzili mada je i Cile postao opasna reprezentacija. Sad ce da Mole Mesija da se vrati i onda ce on kao da pdihvati na kraju za svetsko 2018.. I Argentina konacno osvaja nesto.. To je taj scenario.
    (lucho, 27. jun 2016 09:04)

    # Link komentara

  132. Samo je jedan Diego!
     (Nik Sloter, 27. jun 2016 09:03)

    # Link komentara

  133. znači verovatno nastavlja reprezentativnu karijeru u Kataloniji. možda s njima nešto i osvoji.
     (SEXaS, 27. jun 2016 09:03)

    # Link komentara

  134. Mesi ne može ništa da osvoji sa reprezentacijom jer svi vrše pritisak na njega.Svi misle da će biti nabolji na svim internacionalnim takmičenjima.Čak i sam Maradona vrši pritisak nad njim,uvek je protiv njega i zato Mesi neće moći ništa da osvoji sve dok to ne prestane.
    (Anon, 27. jun 2016 09:02)

    # Link komentara

  135. Rekoh, ako igraju sa Cileancima bice gusto... Bice krljanja i anti igre... Nisam mogao gledati, ali po kartonima mi deluje da je bilo povuci potegni...
    A penali ko penali.. Steta, Argentina je najvise pokazala.. A Mesi, valjda se predomisli za SP.
    (JPR23, 27. jun 2016 09:00)

    # Link komentara

  136. Koga briga jesi li najbolji u istoriji, ti si doktor i najbolji igrač u 21.vijeku, a to nije malo.Žao mi je jer je ova legenda zaslužila da osvoji makar titulu prvaka Amerike sa reprezentacijom!
     (nikola, 27. jun 2016 08:59)

    # Link komentara

  137. Ništa kopa,ništa svetsko. Jedan od najvećih, ali ne i najveći.Zidan i Ronaldinjo, sve osvojili što se može osvojiti.
    (brufen_do_400, 27. jun 2016 08:58)

    # Link komentara

  138. Ahahahahahhaahha!Pa normalno da ce napustiti kad u Argentini nema igrace koji bi za njega osvojili trofeje!Lako je protiv Bolivije, SADA-a davati golove!Gde je protiv Cilea?Tu promasuje penal!Nek se stidi sto Ronalda porede sa njim!
    (Ronaldo, 27. jun 2016 08:56)

    # Link komentara

  139. daj mu srpski pasoš
     (jola, 27. jun 2016 08:53)

    # Link komentara

  140. "kako se postaje sampion? tako sto izadjes na teren kad je najteze i pobedis!"
     (Pedja, 27. jun 2016 08:52)

    # Link komentara

  141. Šta si se odmah razočarao zbog četiri finala?! Šta da kaže Marey - koliko je on finala izgubio ili Ronaldo - on nije ni primirisao do njih (možda onomad jednom, ne sećam se)...
    (hmmmm, 27. jun 2016 08:51)

    # Link komentara

  142. kad je najbitnije gde je Mesi? nema Mesija... lako je Panamu trpati
     (paja464, 27. jun 2016 08:51)

    # Link komentara

  143. Steta, velika steta. Okrutni su i ovi jedanaesterci bili. Mora se priznati da su Čileanci bili odlicni na turniru. Pobjedu 7:0 protiv Meksika ce Meksikanci jos dugo pamtiti.
    (Komsijina Krava, 27. jun 2016 08:50)

    # Link komentara

  144. Argentina opet postaje ozbiljna reprezentacija kojoj rastu sanse da nesto i osvoji.Mali je zavrsio licnu promociju,pretekao je legendarnog Batistutu i sad moze da ide,tuzno...
    (Monarhista, 27. jun 2016 08:49)

    # Link komentara

  145. Kviter.
     (Labud, 27. jun 2016 08:49)

    # Link komentara

  146. Pa kad izgubis 4 finala i a nemas ni jedan trofej u reprezentaciji, i ne mozes da budes najbolji svih vremena. Ali svakako je jedan od najboljih svih vremena.
    (Tesla, 27. jun 2016 08:48)

    # Link komentara

  147. Steta... Strasan igrac... Sacekaj Rusiju za 2.godine,pa onda prelomi...
     (pedja,cacak, 27. jun 2016 08:46)

    # Link komentara

  148. I pored takvih zvezda i igračina u reprezentaciji opet sa Argentinom nije ništa osvojio i kako stvari stoje niti će.
    Gde su sad svi oni Messijevi puleni koji misle da je dati gol iz penala čista formalnost i koji iz tog razloga nahboljeg igrača sveta nazivaju Penaldo? Ronaldo je u reprezentaciji okružen svim onim levacima i pri tom igra prvenstvo Evrope gde igraju najjače reprezentacije sveta pa nije ni čudo što nije u takvom okruženju nešto napravio. Ali igrati za Argentinu sa onakvim zvezdama i protiv smešnih reprezentacija i nikad slabijim Brazilom i opet ništa? Pemzija!
     (Djordje NS, 27. jun 2016 08:46)

    # Link komentara

  149. Au bedak, a bas sam mislio da ce osvojitii ovo i SP 2018! Sta ces, nekome je zivot majka, a nekome maceha... Nije imao srece, pa to ti je. Ali opet, to sto nije osvojio nista sa reprezentacijom ne umanjuje cinjenicu da je jedan od najboljih u istoriji ovog sporta
     (daljinski, 27. jun 2016 08:45)

    # Link komentara

  150. Mesi, predomisli se da bi imali sta gledati na SP!
    (nikola, 27. jun 2016 08:44)

    # Link komentara

  151. Leo jeste jedan od ako ne i najbolji fudbaler sveta svih vremena. I on i Ronaldo. Nema smisla uopste raspravljati o tome. Ljudi su pomerili granice fudbala. Ali da priznam malo me je razocarao sada. Kapiram da mu je tesko, ovo mu je trece finale, ali kad je tesko, tad budi jak!
    (Mladen, 27. jun 2016 08:43)

    # Link komentara

  152. Koliko si samo mali....
     (Alexis, 27. jun 2016 08:42)

    # Link komentara

  153. Cr7 zlatna lopta
     (hey, 27. jun 2016 08:42)

    # Link komentara

  154. Katastrofa ziva. Iguain je glavni krivac. Sinoc je promasio nemoguce.
     (Sab, 27. jun 2016 08:42)

    # Link komentara

  155. Ako ostane pri ovoj odluci... mislim da ce malo razocarati.
    Nezamislivo mi je da jedan ovakav igrac ne pokusava da predvodi reprezentaciju do velikih trofeja. Kako se Bufon daje a ima 38 god?!
     (Pastir, 27. jun 2016 08:42)

    # Link komentara

  156. Podrska najboljem igracu sveta!!!
     (J, 27. jun 2016 08:42)

    # Link komentara

  157. Uopšte je glupo porediti ga sa Maradonom. Da je Maradona igrao iza sebe ĆaviInijestu, svake godine bi osvojio CL.
     (Bič, 27. jun 2016 08:41)

    # Link komentara

  158. Nista brate sad trpaj elce i granadu,a zadnjih 5 finala ni asistenciju nema.
     (..., 27. jun 2016 08:41)

    # Link komentara

  159. A što ne računajući zlato na olimpijadi?! Eno mu kolega iz Barse, kaže kako je glavni i jedini cilj Brazila zlato u Riju... koje inače karioke nikad nisu uzele (?!)
     (Corleone, 27. jun 2016 08:38)

    # Link komentara

  160. Šteta,al covek nije mašina ..a legenda ostaje
    (Despotovac, 27. jun 2016 08:38)

    # Link komentara

  161. vruca glava,vratice se veliki leo,osvojice svetsko sa argentinom,verujte u to
     (aleksandar, 27. jun 2016 08:37)

    # Link komentara

  162. ishitreno
     (Stefan0101, 27. jun 2016 08:36)

    # Link komentara

  163. Hahaahaah
     (aeaeae, 27. jun 2016 08:36)

    # Link komentara

  164. šteta
     (Alessandro NESTA #13#, 27. jun 2016 08:34)

    # Link komentara

  165. S' obzirom da neces osvojiti svetsko sa repkom za mene nikad neces biti najbolji u istoriji
     (Crnidzic, 27. jun 2016 08:32)

    # Link komentara

  166. Ма дајте, какво поређење Месија са Марадоном и Пелеом, да ли сте ви нормални?
     (miroslav, 27. jun 2016 08:31)

    # Link komentara

  167. mali covek
    (dzhoni, 27. jun 2016 08:31)

    # Link komentara

  168. To je ono malo što devojci sreću kvari ....
     (masterkg, 27. jun 2016 08:31)

    # Link komentara

  169. Neeeeeee
     (Ja, 27. jun 2016 08:30)

    # Link komentara