1. Da li je moguce da vi ovo pricate??? Covek je velicina, imate cast da gledate jednog sportistu kakav nece skoro da se rodi. Pravi primer jednog besprekornog profesionalca, odnos prema igri, odnos prema medijima, prema igracima, za svaku pohvalu. Kada zavrsi karijeru bice jedan od najvecih, koji su ikada igrali ovu igru (po mom misljenju rame uz rame sa dzordanom). Ne moras nekog da volis, ali ako vredi moras ga postovati, i ceniti onoo sto radi (a on to radi najbolje na svetu). Da gubi, da mu ne ide, da siluje a nema rezultata, pa da razumem, ali vi napadate coveka koji fenomenalno vodi ekipu i daje sve za uspeh, zato sto je veci autoritet od trenera? Neke stvari mi stvarno nisu jasne u mentalitetu nasih ljudi. Bolje se pomirite s cinjenicom da je Lebron mnogo veliki, opustite se, i uzivajte dok jos mozete da ga gledate ako stvarno volite kosarku, i bice vam lepse.
     (erkondišn, 31. maj 2016 00:46)

    # Link komentara

  2. Elem,a jel ste primetili da je opet presadio kosu spreda.
    (Vlada Pantic, 30. maj 2016 17:59)

    # Link komentara

  3. Znaci ipak je Dzejms smenio Blata.Nije da nismo primetili nego se sam javio da dematuje da ga je on smenio,a sad ovo znao sam da je Lu prva zamena.Dzejms mi sve dalje od mog kosarkaskog fokusa,ponasanje,radovanje,sukobi u Majamiju sa trenerom,sad sa Blatom,savrsen za rusenje integriteta trenera u timu.
    (Vlada Pantic, 30. maj 2016 17:58)

    # Link komentara

  4. Blat kiji zvao TO u prebitnom mecu, a nije imao praci, i LU ga sprijecio. Blat koji je za pobjedu protiv Cikaga (spominje neko u komentarima, i to kao lose nesto Dzejmsa) crtao akciju dje Lebron ubaca loptu sa strane. Onda Lebron rekao "Samo mi vi dajte loptu" i pogodio covjek. Blat koji je bezbojno vodio utakmice i NISTA novo nije donio, niti se sto mijenjalo u skladu s protivnikovim promjenama. Nesto sto rade Donovan, Kejsi... Nemojte mnogo sad o Blatu hvalospjeve, samo jer jednom dosao u BG.....
     (Beljo, 30. maj 2016 17:54)

    # Link komentara

  5. Samo se medjusobno hvalite dok vas GSW ne pocepa sve u paketu!
    (Srbin iz Oaklanda, 30. maj 2016 17:22)

    # Link komentara

  6. Ono sto se Blatu desilo u Klivlendu je klasičan rasizam prema belcima, koji takodje vlada u USA!
    (Veljoni, 30. maj 2016 17:05)

    # Link komentara

  7. Zar Lu nije pomoćni trener? Koliko sam ja čuo,glavni trener je neki Džejms ili tako nešto.
     (mik, 30. maj 2016 14:54)

    # Link komentara

  8. Kad gledam ovog Lua djeluje mi kao da je Dzejms njegov trener i kao da on njega uci.Ako Golden Stejt prodje nocas Oklahomu,ogromni su favoriti da osvoje novu titulu,posebno sto je u prva 2 meca domacin Golden Stejt.
     (garfild, 30. maj 2016 14:53)

    # Link komentara

  9. haha,ma da,Blat je bolji od Lua,to je dokazao fenomenaljim igrama i porazima od mnogo slabijih ekipa.Vidi se ogromna promena celog ofanzivnog stila i taktike kod Klivlenda od dolaska Lua,ljudi igraju mnogo slicnije Majamiju dok je LeBron bip tamo,tri puta vise kontra napada ima Klivlend sada nego pre Lua,sut za tri poena se vise forsira,sve i da LeBron nije igrao dobro kod Blata(a igrao je odlicno) ne bi kogao da sam toliko ubrza igru,popravi odbranu sam.
     (bbr, 30. maj 2016 14:42)

    # Link komentara

  10. Naravno da je glavni kad zna najvise.
    (anarchy, 30. maj 2016 14:33)

    # Link komentara

  11. Aha.Ko te ne zna skupo bi te platio!
    (LBJ hater, 30. maj 2016 14:18)

    # Link komentara

  12. zato je i Blat dobio otkaz, da Lu ne bi otisao negde, a ti to potkrepio pricom kako je on Zelimir licno medju trenerima, da ne bi imao ko slovo da ti drzi
     (ja, 30. maj 2016 13:41)

    # Link komentara

  13. ne valja Blat , ne zna...ovaj Lu sigurno zna vise od prvaka Evrope na svim nivoima...
    Blat je sam kriv, prosli plej of kljucna utakmnica protiv Cikaga ,kad je 2 sekunde pred kraj Lebron uzeo tablu i rekao :dodajte mi ja cu da resim je bilo pravo vreme za Blata da ode i to uz dreku i buku.
    Ne verujem da bi ga sad i jedan NBA tim angazovao niti da ce se desiti u skorijoj buducnosti tako nesto, tamo se ceni integritet i drskost uz postizanje rezultata. Ovako ispade da je rezultat je postigao samo Dzejms, dok Blatovu buducnost cepa na komade govoreci o tome koliko im je trebao Lu...
     (anti-reklamozder, 30. maj 2016 13:24)

    # Link komentara

  14. Blat je za ovog Lua izmislio kosarku.
     (Bulls eyes, 30. maj 2016 12:58)

    # Link komentara

  15. Svi znamo da si ti tu glavni,on je samo marioneta.
     (neko, 30. maj 2016 12:53)

    # Link komentara