Vestbruk i Durent bacili šampiona na kolena!

Oklahoma Siti došao je na korak do plasmana u veliko finale NBA lige, pošto je i po treći put savladao Golden Stejt u finalu zapadne konferencije – 118:94.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ma kakav je ovo plej-of,svaku drugu utakmicu neko nekog dobije sa 20-30 poena razlike!
    (MJ, 26. maj 2016 05:01)

    # Link komentara

  2. Ma kakav je ovo plej-of,svaku drugu utakmicu neko nekog dobije sa 20-30 poena razlike!
    (MJ, 26. maj 2016 04:21)

    # Link komentara

  3. Naslov !
     (marko, 26. maj 2016 01:43)

    # Link komentara

  4. @Dragan
    Znam da igraju sa 8 igraca, ali taj 8. igrac u rotaciji je Rendi Foj koji odigra po 6, 7 minuta i koji nema nikakav ucinak, vec udje samo da bi Vestbruk mogao koliko toliko da odmori. Mislio sam na 7 igraca koji imaju ozbiljnu minutazu, mada evo u zadnje 2 utakmice je cak i Kanter izgubio neke svoje minute pa je igrao po 10-tak min. Tako da OKC u zadnje 2 igra maltene samo sa 6 igrac od kojih svi igraju po 35, 40 min. Pa se zbog toga plasim da ne dodje do zamora materijala kod njih.
    (DWade, 26. maj 2016 01:19)

    # Link komentara

  5. Kada moja keva koju ne zanima ovo ponovo bude gledala kosarku onda cu znati da dosao novi Jordan, jer je cak i ona gledala njega a do tada...
    (LOL, 25. maj 2016 20:04)

    # Link komentara

  6. To sto se igra trenutno u nba je smešno. U pejof da igraš i da primiš 130 poena. ajdeee...
     (deks, 25. maj 2016 19:57)

    # Link komentara

  7. Durantula mnogo podsjeca na Kvinsija Milera....
    (Rep.Srpska, 25. maj 2016 10:21)
    pa i izjavio je jednom, na espn u cini mi se, da mu je kvinsi idol.... tako da nije ni cudno
     (kinez, 25. maj 2016 19:55)

    # Link komentara

  8. (nbalive, 25. maj 2016 08:38)

    Ne treba omalovažavati rezultate Golden Stejta i pogotovo Karija, čovek je košarkaški vanzemaljac i dao 402 trojke u regularnom delu. To je naučna fantastika, nezabeleženo u istoriji. Realno, verovatno će Oklahoma u veliko finale, Durent i Vestbruk su zaslužili kako igraju ove sezone. Ali ne otpisujte srce šampiona, još nije gotovo!
    (srle, 25. maj 2016 19:41)

    # Link komentara

  9. I ja se slazem s komentarom ispod. Jos od 80ih nismo imali ovako visoku koncentraciju izjednacenih timova. 90ih su dominirali Bullsi, 00 Lakersi i San Antonio. Sada svake godine neko drugi ima sanse za titulu i serije su veoma interesantne. Radije cu da gledam ovu seriju nego Lakerse 2001 kako sweepuju sve redom.
    (zzz, 25. maj 2016 19:30)

    # Link komentara

  10. Šta bih dao da imam onu energiju koju Westbrook ima.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaka, 25. maj 2016 13:47)

    da se dopinguješ i ti bi leteo po hali
    (đura, 25. maj 2016 19:07)

    # Link komentara

  11. Ovde nesto ne stima... Tokom regularne sezone svi navijali za GSW, sad odjednom svi navijaju za OKC... Curry se vise ne uporedjuje sa Dzordanom, sad odjednom je Rasel najdominantniji igrac danasnjice... Ostavio sam komentar pre 2 meseca da ce OKC dobtiti GSW i dobio sam 236 minusa i 46 pluseva, sad odjednom svi navijaju za Oklahomu...
     (prljavi inspekor, 25. maj 2016 18:42)

    # Link komentara

  12. Kako je lako manipulisati masom.Samo im das sport,da se neinteligentni ljudi svadjaju i tuku i mozes sa njih da radis sta hoces.
     (ja sam ipak budala, 25. maj 2016 18:34)

    # Link komentara

  13. Mnogo bi mi bilo drago da OKC prođe zbog arogantnog Karija i prljavog Grina.
     (ja, 25. maj 2016 18:03)

    # Link komentara

  14. Ajmo KD konacno titulu da uzme, zasluzio je posle svega sto je uradio!
     (Jagodinac, 25. maj 2016 17:45)

    # Link komentara

  15. Kad krene Djurenta, podseti me na Vitkovca...Strasan igrac
    (Vlada, 25. maj 2016 17:36)

    # Link komentara

  16. Ono kada Kari cele godine daje koševe kao blesav,i ne gleda gde baca sve bre ulazi i ti sada normalno rokneš kintu na više koševa jer on ne može da odigra dve loše utakmice a on mutko mutavi kao cigle da baca,nekorisna masa,tutumrak,inace nisam je ubacio kintu nego moj komšija,šta reci budala.Valjda ce onaj Kevin Lav da proradi i taj kao blokove da baca,žao mi komšije neka uzme kintu malo da se popije nešto a i dugove da vrati,aj zdravo.
    (KORN, 25. maj 2016 15:36)

    # Link komentara

  17. DWade
    Oklahoma igra sa 8 igraca u rotaciji.
     (Dragan, 25. maj 2016 15:32)

    # Link komentara

  18. Ne otpisujte gsw pre vremena. Ceka ih utakmica kod kuce, moze veoma lako da se promeni raspolozenje u ekipama za noc i da polude Klej i Kari I potom da dobiju i u gostima. Ne kazem da zelim to da se desi niti da ne zelim, samo ne treba otpisati sampiona dok ne izgubi sve cetiri, svakakve smo preokrete gledali u sportu...
    (farmakomafijas, 25. maj 2016 14:48)

    # Link komentara

  19. Prvo moram da istaknen da mi je neizmerno drago zbog Oklahome i njihovih dosadasnjih partija, jer ih pratim vec duze vreme i posle Bostona su mi omiljena ekipa. E sad, kjucan faktor po meni koji do sada pravi razliku u korist OKC je energija, neverovatno sa kolikim zarom igraju citav play off pogotovo seriju sa SA i ovu za sada, u tome naravno prednjaci brutalni RW za koga imam osecaj da bi mogao da odigra 3 meca za redom bez problema. Jedino sto me plasi kod OKC je to sto oni ceo play off igraju sa samo 7 igraca u rotaciji i mogli bi da budu iscrpljeni u eventualnom finalu. I na kraju molim vas ne mojte da pricate kako je GSW u padu forme, po meni to nije tako, jednostavno Bili Donovan je odlicno procitao njihovu igru, fenomenalno pripremio svoju ekipu i za sada oducio Kera od trenerskog posla. Takodje povreda Karija nema veze sa njegovim slabijim partijama, on se jos protiv Portlanda vratio na teren i postizao po 30, 40 poena, jednostavno cela ekipa OKC igra sjajnu odbranu nad njim, onemogucuju mu suteve za 3 u ranoj fazi napada sa 8, 9 metara, i kasnije je on mnogo manje opasan, a uz to i nije neki asistent pa da na taj nacin nadoknadi slabiji poenterski ucinak. Takodje RW je toliko "napaljen" da zapusi usta svima koji govore da nije pravi superstar i da nije ni do kolena Kariju, da ga covek jednostavno unistava u pravom smislu te reci u dosadasnjem toku serije. Izvinite na opsirnosti. Pozdrav
    (DWade, 25. maj 2016 14:32)

    # Link komentara

  20. Prvo moram da istaknen da mi je neizmerno drago zbog Oklahome i njihovih dosadasnjih partija, jer ih pratim vec duze vreme i posle Bostona su mi omiljena ekipa. E sad, kjucan faktor po meni koji do sada pravi razliku u korist OKC je energija, neverovatno sa kolikim zarom igraju citav play off pogotovo seriju sa SA i ovu za sada, u tome naravno prednjaci brutalni RW za koga imam osecaj da bi mogao da odigra 3 meca za redom bez problema. Jedino sto me plasi kod OKC je to sto oni ceo play off igraju sa samo 7 igraca u rotaciji i mogli bi da budu iscrpljeni u eventualnom finalu. I na kraju molim vas ne mojte da pricate kako je GSW u padu forme, po meni to nije tako, jednostavno Bili Donovan je odlicno procitao njihovu igru, fenomenalno pripremio svoju ekipu i za sada oducio Kera od trenerskog posla. Takodje povreda Karija nema veze sa njegovim slabijim partijama, on se jos protiv Portlanda vratio na teren i postizao po 30, 40 poena, jednostavno cela ekipa OKC igra sjajnu odbranu nad njim, onemogucuju mu suteve za 3 u ranoj fazi napada sa 8, 9 metara, i kasnije je on mnogo manje opasan, a uz to i nije neki asistent pa da na taj nacin nadoknadi slabiji poenterski ucinak. Takodje RW je toliko "napaljen" da zapusi usta svima koji govore da nije pravi superstar i da nije ni do kolena Kariju, da ga covek jednostavno unistava u pravom smislu te reci u dosadasnjem toku serije. Izvinite na opsirnosti. Pozdrav
    (DWade, 25. maj 2016 14:32)

    # Link komentara

  21. gledas na istoku i cele sezone kako LeBron redja utakmice sa 70% suta iz igre i onda gledas ovamo Karija i Durenta koji redjaju utakmice sa sutom iz igre 30%.Tanderi igraju dobro kada Vestbruk grize a Vorijorsi kada Klej igra ofanzivno onako kako zna a Durent i Kari kad "prorade" svaku trecu utakmicu.Nosi Vestbruk uz pomoc Adamsa Tander u finale,definitivno,na drugoj strani,i pored ocajnog Lava a veoma cesto i Kajrija i J.R. ipak ce LeBron biti dovoljan za prolazak u finale,a u finalu ko zna.
     (bbr, 25. maj 2016 14:28)

    # Link komentara

  22. Da je jordan najbolji svih vremena ne moze da bude aksiom. Ovo je kosarka i nikakva dogmatska ucenja nisu dozvoljena. On jeste najbolji dok se ne pojavi bolji. Ali isto je tesko porediti razlicite ere. Poredjenje postaje dosta komplikovano kada se ukljuci doprinos saigraca, uloge svih igraca u timu, a zatim i kvalitet svih protivnika. U ovom kontekstu James moze da se poredi sa Jordanom, ali Curry nikako. Od trenutnih igraca, po mom misljenju, mozda ce taj nivo da bude poredjen da Majklom mozda dostici jos samo Durent. Naravno pod uslovom da osvoji bar jednom prsten. Ako osvoji 3 za redom onda ce ga mozda i ugroziti.
    Sada sto se tice dominacije Bulsa 90-tih, ovde se zaboravjla da te titule nisu bas tako lako osvojene. Narocito protiv Jute mislim da je serija bila dosta izjednacena, dve godine za redom. Dakle, po mom misljenju, on jeste najbolji svih vremena, ali ne bas toliko bolji od igraca iz njegove generacije koliko se to potencira. Mozete i da pogledate skor Jordanovih Bulsa protiv Bostona dok je Larry Bird jos igrao pa da raspravljamo o toj dominaciji. Takodje Phill je jedan od najboljih trenera svih vremena.
    (bla, 25. maj 2016 14:26)

    # Link komentara

  23. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
    (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    Ti mu reci.... i sa 73 pobede oborio rekord Bulsa koliko god nekima bilo žao.
    (Terenac, 25. maj 2016 09:36)

    Ti si nevestan sta pises! Ako GW ne uzme titulu Jordanov i rekord Bullsa ostaje sa 72-10 i bitnije je i od 80-2... E sad sto ces ti da pravdas, tvoj problem.

    Ni minusu to nece promeniti... Vidim belo, ti mi kazes crno, mislim mogu i mediji kosarkaski, ali nismo svi budale... Da,da..
    (Beogradjanin, 25. maj 2016 13:57)

    # Link komentara

  24. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
    (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    Ti mu reci.... i sa 73 pobede oborio rekord Bulsa koliko god nekima bilo žao.
    (Terenac, 25. maj 2016 09:36)

    Ti si nevestan sta pises! Ako GW ne uzme titulu Jordanov i rekord Bullsa ostaje sa 72-10 i bitnije je i od 80-2... E sad sto ces ti da pravdas, tvoj problem.

    Ni minusu to nece promeniti... Vidim belo, ti mi kazes crno, mislim mogu i mediji kosarkaski, ali nismo svi budale... Da,da..
    (Beogradjanin, 25. maj 2016 13:56)

    # Link komentara

  25. Ono što oklahoma radi posle prve utakmice sa san antonijom nije normalno, razbijaju sve redom. Kad bi sutra počelo finale, dobili bi maksimalno u 6 protiv bilo koga. Pre sezone sam mislio da će da melju sa novim trenerom ali kroz sezonu nije izgledalo kao da je Bili bilo šta promenio u odnosu na bruksa. U plej ofu je pokazao kakav je trener. Uspeo je da ima efikasan napad bez ograničavanja duranta i vestbruka, oni i dalje igraju njihovu igru kad im tako dodje ali više uključuju ostale. Odbranu je opasno dobro prilagodio san antoniu sa adamsom i kanterom, sad često igraju samo ibaka ili Adams, jedva čekam da vidim sta je spremio za klivlend. Znam da serija još nije gotova ali gsw je samopouzdanje na zemlji a oklahoma nikad nije bliža prstenu i grizu nenormalno za svaku loptu a na istoku LeBron nema šanse da dopusti da ispadne od smešnog toronta, ide u šesto finale zaredom. Jedini problem je što durant ima očajan skor sa LeBronom, dosta zavisi od njegove odbrane. Ako odigra ovako i razbija kao odbranom kao u ovoj seriji, oklahoma postaje glavni favorit
     (durantulaokc, 25. maj 2016 13:48)

    # Link komentara

  26. Ono što oklahoma radi posle prve utakmice sa san antonijom nije normalno, razbijaju sve redom. Kad bi sutra počelo finale, dobili bi maksimalno u 6 protiv bilo koga. Pre sezone sam mislio da će da melju sa novim trenerom ali kroz sezonu nije izgledalo kao da je Bili bilo šta promenio u odnosu na bruksa. U plej ofu je pokazao kakav je trener. Uspeo je da ima efikasan napad bez ograničavanja duranta i vestbruka, oni i dalje igraju njihovu igru kad im tako dodje ali više uključuju ostale. Odbranu je opasno dobro prilagodio san antoniu sa adamsom i kanterom, sad često igraju samo ibaka ili Adams, jedva čekam da vidim sta je spremio za klivlend. Znam da serija još nije gotova ali gsw je samopouzdanje na zemlji a oklahoma nikad nije bliža prstenu i grizu nenormalno za svaku loptu a na istoku LeBron nema šanse da dopusti da ispadne od smešnog toronta, ide u šesto finale zaredom. Jedini problem je što durant ima očajan skor sa LeBronom, dosta zavisi od njegove odbrane. Ako odigra ovako i razbija kao odbranom kao u ovoj seriji, oklahoma postaje glavni favorit
     (durantulaokc, 25. maj 2016 13:48)

    # Link komentara

  27. Šta bih dao da imam onu energiju koju Westbrook ima.
     (Jaka, 25. maj 2016 13:47)

    # Link komentara

  28. Prosto mi je neverovatno da gledam kako ih OKC gazi, s obzirom na sve što su GSW uradili u ove dve sezone i kakvu su odbranu i napad imali.
    Neka bolji tim pobedi
    (SS, 25. maj 2016 13:41)

    # Link komentara

  29. Curry sut za tri 2-10. Hahaha koja prevara od igraca.
    (Bokile, 25. maj 2016 13:27)

    # Link komentara

  30. (pakman, 25. maj 2016 10:22)
    Bravo brate,to je cela sustina komentara na b92 i to ne samo o kosarci vec o celokupnim sportskim vestima.
     (Zeljko 92 (Notingem Forest), 25. maj 2016 12:58)

    # Link komentara

  31. Rasel zivotinja prava!!!
     (banbus, 25. maj 2016 12:25)

    # Link komentara

  32. I onda čujem da neko poredi njih i Bulse iz 90-ih.
    Pa ovaj GS ne bi ni imao šansu da uopšte igra u plej ofu sa bulsima.
    Hjuston, sa Hakimom i Drekslerom, Juta sa Stoktonom i Melounom, Finiks sa Barklijem bi pomeli ovaj GS. Ne postoji reč kojom može da se opiše šta bi Olajdžuvon, Juving, Robinson, ili ne daj bože, O Nil radili njihovim centrima.
    Ova ekipa GS je po meni daleko i od Kobijevih i Šekovih lejkersa, a poređenje sa Džordanovim bulsima nema apsolutno nikakvog smisla.
    (Đorđe, 25. maj 2016 12:19)

    # Link komentara

  33. Bravo,bice finale kao sto sam i rekao,Oklahoma-Toronto
    (badjura, 25. maj 2016 12:19)

    # Link komentara

  34. Drago mi je sto zivim u eri San Antonija,Klivlenda,Golden Stejta i Oklahome, a ne u eri kad je jedan tim ubedljivo najbolji kao 90-ih, i pitanje je samo da li ce biti 4-0,4-1 ili 4-2 u finalu protiv Feniksa,Portlanda,Sijetla ili Jute.
    Ovi ,,dzordanovci" su teski licemeri, kad su mislili da osvaja GSW onda je liga smesna jer oni su ubedljivo najbolji, sad kad protivnik pokaze zube opet je liga smesna jer kako to najbolji tim gubi.
    Kad Durent i Vestbruk igraju odlicno oni pljuju Karija, a kad Stef igra vrhunski pljuje se OKC. Kad Lebron igra dobro Toronto je smesna ekipa, kad Lauri igra odlicno LBJ je samoprozvani kralj.
    Zato se komentari menjaju svaki cas, jer ,,dzordanovci" ne navijaju nizakoga, osim da neki autsajder osvoji jednom. Ne daj boze da neko krene da osvaja 3,4,5 prsten, (mozda Lebron) mrznja prema njemu bi bila sve veca, ali ako bi to pokusao Kari, oni bi navijali i za Lebrona samo da ga u tome spreci.
    (pakman, 25. maj 2016 10:22)

    99% tih ,,Jordanovaca'' nije ni gledalo Jordana tako da je ta situacija sa pisanjem sama po sebi smesna !
    (...000..., 25. maj 2016 12:15)

    # Link komentara

  35. Ne sećam se nešto da je neki aktuelni šampion NBA izgubio dve vezane utakmice sa po 30 razlike.
    (kenp, 25. maj 2016 12:13)

    # Link komentara

  36. Nista jos nije gotovo.
     (sinki, 25. maj 2016 11:51)

    # Link komentara

  37. Golden Stejt plaća danak neiskustvu :)

    Trebali su da se raspitaju kako je Bajern prošao pre dve godine kada su oborili sve rekorde Bundes lige, totalno bez ikakve potrebe (bili šampioni već u februaru), a onda u ligi šampiona bili ko izduvan balon.

    Kakve veze sad ima što je Golden Stejt oborio rekord Čikago bulsa, kad im je glavni igrač povređen, igra ispod svog nivoa.

    Jedino što se oni sad nadaju, da pobede sledeću, a da se Kari što više sačuva za šestu utakmicu.

    Ali iskreno mislim da nemaju šanse.

    Oklahoma je ušla u formu tačno kada je trebalo. Počistili su San Antonio, a sad će i Golden Stejt.
    Idu u finale potpuno zasluženo.
    (Voja, 25. maj 2016 11:42)

    # Link komentara

  38. Zasto zelite da Toronto prodje u finale i onda da ih OKC pocisti, zar nije bolje protiv CAVS-a u 6,7 meceva?
     (JeRemijin drug, 25. maj 2016 11:41)

    # Link komentara

  39. Meni je samo drago zbog one ljige Grina i juce je uspeo da bude teski dziber kada je nagazio Kantera koliko taj lik ne ume da gubi kao deriste u vrticu kada mu uzmes igracku samo zbog njega navijam protiv GSW!
     (Kol, 25. maj 2016 11:34)

    # Link komentara

  40. ja sam potpuno neutralan i kad je u pitanju ova serija i pogotovo rasprava GSW-Bulls. Karijev problem sto ne igra na nivou iz regularnog dela. To se desilo i prosle godine. Oni igraju strasnu kosarku ali su ljudi smorili s njima i posle jedne sezone poceli da ih proglasavaju za najbolje ikad. To nervira i zato sad svi navijaju protiv njih..generalno nisu bolji od Bullsa. Ko je gledao, zna. Ja mislim da ovo mogu da okrenu protiv OKC ali ce im trebati i dosta srece. Ja se nadam finalu OKC-Clevland ali ako okrenu...svaka cast.
    (Do kraja!!, 25. maj 2016 11:31)

    # Link komentara

  41. Drago mi je sto zivim u eri San Antonija,Klivlenda,Golden Stejta i Oklahome, a ne u eri kad je jedan tim ubedljivo najbolji kao 90-ih, i pitanje je samo da li ce biti 4-0,4-1 ili 4-2 u finalu protiv Feniksa,Portlanda,Sijetla ili Jute.
    Ovi ,,dzordanovci" su teski licemeri, kad su mislili da osvaja GSW onda je liga smesna jer oni su ubedljivo najbolji, sad kad protivnik pokaze zube opet je liga smesna jer kako to najbolji tim gubi.
    Kad Durent i Vestbruk igraju odlicno oni pljuju Karija, a kad Stef igra vrhunski pljuje se OKC. Kad Lebron igra dobro Toronto je smesna ekipa, kad Lauri igra odlicno LBJ je samoprozvani kralj.
    Zato se komentari menjaju svaki cas, jer ,,dzordanovci" ne navijaju nizakoga, osim da neki autsajder osvoji jednom. Ne daj boze da neko krene da osvaja 3,4,5 prsten, (mozda Lebron) mrznja prema njemu bi bila sve veca, ali ako bi to pokusao Kari, oni bi navijali i za Lebrona samo da ga u tome spreci.
    (pakman, 25. maj 2016 10:22)

    Istina, evo ja sam se prepoznao. A znaš zašto je to tako? Pa zato što takvi kao ti pokušavate da omalovažiti Majkla, i ko god od ovih novijih(relativno) košarkaša odigigra dobro u nekom izveznom kontinuitetu odmah je bolji od Džordana. Kad shvatite da to da je Džordan najbolji svih vremena je aksiom i da ne treba uopšte raspravljati o tome da li je najbolji, možda počnem i ceniti više neke od vaših trenutnih heroja. Džejms je druga priča naravno, on je stara škola i nemam animozitet prema njemu.
    (ja to tako, 25. maj 2016 11:28)

    # Link komentara

  42. (petarczv, 25. maj 2016 10:59)
    kako lupetas za medalju
    lebron je u tom mecu, u kom ga je "spasio" Rej Alen", imao tripl-dabl. U poslednju cetvrtinu su usli sa 10 poena minusa i pod vodjstvom Lebrona su okrenuli rezultat. Postigli su 30 poena u poslednjoj cetvrtini, 16 je postigao Lebron i jos je asistirao na 2 trojke.
    to je zavrsnica o kakvoj je recimo Kobi mogao da sanja, a i Majkl bi se hvalio takvim dostignucem.
    (Bojan, 25. maj 2016 11:24)

    # Link komentara

  43. oklahoma vs cavs vrvatno, iskreno sta god pricali kd ne moze nista lebronu ali zato wb moze kajriju,
    4-3 za cavse.
    a secam se do pre mesec dana sas-gs finale pre finala (i ja sam to mislio, samo sam znao da kavsi mogu da pobede u velikom finalu) kad ono oklahoma najvece iznenadjenje uz toronto (ako prodju kavse, tesko)
     (JeRemijin drug, 25. maj 2016 11:21)

    # Link komentara

  44. Skokovi 56- 40... Fajront. Svaka cast Oklahomi, i pogotovo treneru.
    (JPR23, 25. maj 2016 11:16)

    # Link komentara

  45. i da prodju GSW Lebron ce da ih pocisti u finalu :)) tolko antipaticna ekipa ova Oklahoma, onaj Westbruk kad da kos kao da je oslobodio Beograd ..
    (rossonero u srcu, 25. maj 2016 09:09)

    Hajaha o cemu ti pricas pa ako si gledao lebrona niko se vi se ne raduje i ne gubi kada zakuca i da kos od matorog lebrona lebronakoji se ponasa kao da ima 20 god. pokazuje misice i pravi grimase..
     (petarczv, 25. maj 2016 11:04)

    # Link komentara

  46. Cestitam OKC na ulasku u finale! Sanse da ih GS dobije tri puta za redom su apsolutno nikakve. Svaka cast ostatku ekipe Tandera koji je zasijao i pomogao ovoj dvojici MEGA starova kada je bilo najpotrebnije. Rasel je tolika zver od igraca da imam utisak da moze izgrizao bi parket zubima a kos iscupao iz konstrukcije :-). Nadam se da ce moji Raptorsi uspeti nemoguce i doci u finale gde ce ih cekati ova dva doktora kosarke sa ekipom. Jos jednom naklon do poda za borbu i srce kao kuca!
    (Toronto, 25. maj 2016 11:04)

    # Link komentara

  47. Tako jee,idemo u finaleee!!Durantula sjajan bio.
     (Struja neuspesni brejkdenser, 25. maj 2016 11:03)

    # Link komentara

  48. Nije ništa gotovo ovde, GSW od potrebne tri vezane dobijene utakmice dve igra na svom parketu. Po do sada prikazanom teško da mogu ovo okrenuti, ali ne i nemoguće.

    Par reči o MVP-u. Glavni njegov problem, odnosno njegova karakteristika kao igrača, je to što je on zapravo jednodimenzionalan igrač. Alternativna rešenja šutiranju trojki u njegovoj igri ne postoje. U odbrani je inferioran, u napadu ako ga ne ide šut spolja ne doprinosi na drugi način, ispodprosečan asistent za jednog PG, veoma loš rejting asistencije-izgubljene lopte, jako teško može da poentira iz reketa. U playoffu, a pogotovo u završnici, nivo igre mu dramatično opada, dok je kod najboljih igrača (vidi pod LeBron James) trend obrnut. U pitanju je sjajan igrač, kakav se ne viđa često, ali prosto nije to taj kalibar, u ovoj seriji je što bi rekli Ameri "exposed" protiv nabrijanog Westbrooka koji ga toliko uništava da to nije humano.
    (bohemian, 25. maj 2016 11:01)

    # Link komentara

  49. @jeremija tacno je to sto si napisao za currya i zavrsnice ali jos vise je tacno da kad se odlucuje i lomi utakmica leflopa nema nigde ubek se krije iza deugih i ne uzima suteve. Uostalom u jednoj takvoj situaciji mu je ray alen doneo prsten inace bi mu skor u finalima bio jos ocajniji 1-5...
     (petarczv, 25. maj 2016 10:59)

    # Link komentara

  50. Donovan je izgleda X faktor ovoj ekipi Thundera
    (Ddd, 25. maj 2016 10:57)

    # Link komentara

  51. Svaka cast okc. Rastavili ste ih. Westbrook je unistio currya u direktnom duelu mada glavna prevaga su andre roberson,adams pa cak i weiters koji igraju do nepreprepoznatljivosti. Sra se desilo u okc posle prve utakmice kad su zestoko izgubili od sas nikom nije jasno. Sa druge strane sem tomsona niko ne igra na nivou. Green je sinoc opet imao nameran faul kad je sa zemlje sapleo kantera i ako ga liga konacno kazni sledeca utakmica ce biti zicer za okc. Neverovatno odvratan lik koji se ponasa kao dete kada pobedjuje dere se i skace po terenu a kada gubi onda pokusava da povredi svoje protivnike.
     (petarczv, 25. maj 2016 10:55)

    # Link komentara

  52. Kad' pominjemo regularni deo sezone, te nešto lošiju Oklahomu u njemu, pa onda povredu Karija... - nemojmo zaboraviti da je Durant propustio veliki deo prvog dela (10ak utakmica) zbog šrafa koji mu se nije lepo "primio" u stopalu, te da je 2 puta morao na reoperaciju, 3 puta su mu odlagali povratak na teren (prvi put još pred kraj prošle sezone), a kada se napokon vratio dva meseca nije ličio na sebe i zaista sam u jednom trenutku pomislio da je to kraj KD-a kakvog znamo, ali... polako se diže, ipak tvrdim da on i dalje nije na nivou od pre godinuipo-dve. Ovu seriju odlučuje Dre Roberson lično, Adams je blizu toga, ali od njega se i očekivalo tako nešto, ali da Roberson daje konstantno 10+ u PO - pa to ni u snu nisam mogao da "doživim" dok je Bruks bio trener, tada je uzimao maksimalno 2 šuta na utakmici, a vidimo da je sinoć to bilo sigurno 10+. Takođe Vejtersa prolaze one klinačke bubice iz Kavsa i od prošle sezone, manje forsira, razigrava, nekako mi sve više liči na Đinobilija, al' da ga još uvek ne hvalimo previše.
    (KSS, 25. maj 2016 10:54)

    # Link komentara

  53. Bili Donovan!!! Kakav genije, da je ostao Skot Bruks OKC bi igrao kao GSW sada- oslanjaj se na sut dva igraca
     (ds, 25. maj 2016 10:48)

    # Link komentara

  54. I onda neko prica da je za Tea Nba ...on nije mogao da se snadje kad su ga stisli Slukas i Dikson...mislim da bi ga u plej ofu pojeli ...jedan Kari ne moze da dodje do daha pored Vestbruka....dva univerzuma
    (Mmm, 25. maj 2016 10:48)

    # Link komentara

  55. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
    (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    Ti mu reci. Uzeo je prsten prošle godine tako da će svakako ostati upamćen kao šampion i dvostruki MVP, a obeležio ovu sezonu za sva vremena.
    Za 82 utakmice ubacio je 402 trojke i sa 73 pobede oborio rekord Bulsa koliko god nekima bilo žao.
    Većina što ga zeza ovde u životu ukupno nije ubacila 402 trojke.
    Prosto, Vestbruk igra sa mnogo više energije i predstavlja prevagu u ovoj seriji. Nisu to ni Adams, ni Kanter, čak ni Durent. Vestbruk je razlog.


    Ja cu da mu kazem jer sam to govorio i tokom sezone. I ispostavilo se da sam bio u pravu, ja a ne ti. Ni on. Samo ja. Poz
    (Nista o Nicemu, 25. maj 2016 10:47)

    # Link komentara

  56. nemogu da verujem. ovaj westbruk nije normalan.
     (Boki, 25. maj 2016 10:47)

    # Link komentara

  57. Ratnici su baš ganjali rekord...
    Kada su oborili rekord Kukoč je izjavio u sportski novostima da su Bullsi '96-te godine u zadnjim utakmicama tankirali..Odnosno čuvali momča za play off...

    Evo gubitaka Bullsa u zadnaj dva mjeseca sezone 95/96

    March[edit]

    The Bulls would add 2 of their final 10 losses in March:[21]

    On Sunday March 10, they were blown out 104-72 in Madison Square Garden by Ewing's Knicks - their largest margin of defeat on the season.

    Two weeks later, they would drop a game at the hands of the expansion Raptors, 109-108. Damon Stoudamire posted an efficient 30 points and 11 assist effort, to lead Toronto.

    April[edit]

    The Bulls lost two home games in the final month losing to the Charlotte Hornets, then losing their final home game of the season to the Indiana Pacers. Those were their only home losses of the entire season, including the playoffs, as Chicago finished with an overall 39-2 record at the United Center.

    Na kraju su se potpuno opustili...ali su zato osvojili prsten.

    Ratnici opasno vise ali ih ne bi trebalo otpisivati no način kako ih je Thunder porazio ne daje puno šanse.
    Ovo su bila baš dva uvjerljiva poraza Ratnika.
    (susjed, 25. maj 2016 10:40)

    # Link komentara

  58. Sedma utakmica između GSW i OKC će biti paklena, jedva čekam!
     (Navijač, 25. maj 2016 10:39)

    # Link komentara

  59. Jezekilje Svaka čast na proceni, pogodio si ono što ovde (a ni među NBA analitičarima) niko nije prognozirao pred početak plejofa i nadam se samo da si to i naplatio (da ćeš uskoro naplatiti). Jedino što može da zaustavi Oklahomu je neki strah od pobede koji se prošle godine javio kod Klipersa protiv Hjustona pri ovom rezultatu, iako su bili mnogo bolji. U slučaju prolaska Oklahomi ostaje najveći problem prethodnih godina - Lebron Džejms. Kari očajan to su svi naveli, ja bih samo pomenuo još da je trener Okc pojeo Kera za doručak. Čovek je pokazao u 3. četvrtini kako lepo oseća igru izvadivši Durenta koji je u tim trenucima sve promašivao, dok Ker to nije imao hrabrosti da uradi sa Karijem. Ali zato je izbacio Kleja koji ih je vraćao u igru i time ubio i momentum Tompsona, i cele ekipe. Ne sećam se da se neka ekipa ovako naglo promenila kao Okc u ovom plejofu, počev od Durenta i Vesbruka koji ne gube lopte i igraju timski, preko Veitersa koji razbija na oba kraja terena, Ibake koji fenomenalno šutira i za 2 i za 3, pomahnitalog Robertsona itd.
    (Memfis, 25. maj 2016 10:37)

    # Link komentara

  60. Sve vise komentara tipa "Edin Avdic", sve vrsni poznavaoci kosarke :)
     (konj, 25. maj 2016 10:31)

    # Link komentara

  61. @JORDAN23 - Hvala tebra na preporukama, potrudiću se da te poslušam u sledećoj tekmi.Inače, kako su tvoji?

    Poyy
    (CURRY, 25. maj 2016 10:25)

    # Link komentara

  62. Sve razumem,i sjajna ekipa,i najbolji skor,i sjajni pojedinci,ali da jedna ekipa toliko poleti posle dve dobre sezone to ne...toliko nadmenosti i uopste nepostovanja i potcenjivanja protivnika skoro nisam video,a Grin prednjaci u svemu tome...nisam ljubitelj ni jednih ni drugih,ali se nadam da ce OKC do titule,jer mislim da su u ovogodisnjem plejofu ubedljivo najvise pokazali.
    (Vlada, 25. maj 2016 10:23)

    # Link komentara

  63. Drago mi je sto zivim u eri San Antonija,Klivlenda,Golden Stejta i Oklahome, a ne u eri kad je jedan tim ubedljivo najbolji kao 90-ih, i pitanje je samo da li ce biti 4-0,4-1 ili 4-2 u finalu protiv Feniksa,Portlanda,Sijetla ili Jute.
    Ovi ,,dzordanovci" su teski licemeri, kad su mislili da osvaja GSW onda je liga smesna jer oni su ubedljivo najbolji, sad kad protivnik pokaze zube opet je liga smesna jer kako to najbolji tim gubi.
    Kad Durent i Vestbruk igraju odlicno oni pljuju Karija, a kad Stef igra vrhunski pljuje se OKC. Kad Lebron igra dobro Toronto je smesna ekipa, kad Lauri igra odlicno LBJ je samoprozvani kralj.
    Zato se komentari menjaju svaki cas, jer ,,dzordanovci" ne navijaju nizakoga, osim da neki autsajder osvoji jednom. Ne daj boze da neko krene da osvaja 3,4,5 prsten, (mozda Lebron) mrznja prema njemu bi bila sve veca, ali ako bi to pokusao Kari, oni bi navijali i za Lebrona samo da ga u tome spreci.
    (pakman, 25. maj 2016 10:22)

    # Link komentara

  64. Durantula mnogo podsjeca na Kvinsija Milera....
    (Rep.Srpska, 25. maj 2016 10:21)

    # Link komentara

  65. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
    (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    Ti mu reci. Uzeo je prsten prošle godine tako da će svakako ostati upamćen kao šampion i dvostruki MVP, a obeležio ovu sezonu za sva vremena.
    Za 82 utakmice ubacio je 402 trojke i sa 73 pobede oborio rekord Bulsa koliko god nekima bilo žao.
    Većina što ga zeza ovde u životu ukupno nije ubacila 402 trojke.
    Prosto, Vestbruk igra sa mnogo više energije i predstavlja prevagu u ovoj seriji. Nisu to ni Adams, ni Kanter, čak ni Durent. Vestbruk je razlog.


    Ja cu da mu kazem jer sam to govorio i tokom sezone. I ispostavilo se da sam bio u pravu, ja a ne ti. Ni on. Samo ja. Poz
    (Nista o Nicemu, 25. maj 2016 10:16)

    # Link komentara

  66. GSW je brutalna i najbolje šuterska ekipa u NBA i činjenica da su postigli "samo" 94 poena je isto kao da je bilo koja druga u ligi dala oko 70 poena, znači premalo, za njih...ono što je karakteristično za njih je da pobjeđuju 99% u dva slučaja: 1. ako Kari i Tompson imaju između 25 i 35 poena (što je jako često) pa onda ostatak malo popuni kolone i to je to, njih dvojica odigraju u transu i ostatak ekipe odradi svoje i 2. ako jedan od njih dvojice podbaci(češće ovaj drugi) ali svestranom partijom se napetne Grin (trip dabl ili nešto blizu toga, obično fale asisti)...e, Kari nije na nivou, jako loši procenti za 3 poena+Grin ne postoji u seriji, odnosno sveden je na provokatora i udarača i nema rezultata...sumnja se uvelio uvukla u njihove redove jer se nisu nalazili u ovakvih situacijama (bez obzira šta priča S.Ker) i mislim da su bar 80% poraženi...
    (Don Serđo, 25. maj 2016 10:14)

    # Link komentara

  67. Samo polako,jos nije gotovo.
     (Aleksandar, 25. maj 2016 10:07)

    # Link komentara

  68. Evo ovako.
    Ne mogu da se otmem utisku, da se u ovogodišnjem play off-u dozvoljava neverovatna tuča, a pogotovo od strane domaćina.Pa onog jadnog Karija su bukvalno faulirali u gotovo svakom drugom posedu i to po više puta u jednom napadu.Naravno da će svaki igrač posle toga da izgubi koncetraciju i samopouzdanje, pa i da počne da promašuje otvorene šuteve i sl.Sreća je što ove siledžije iz Oklahome neće imati prednost domaćeg terena protiv Klivlenda, pa će primati po minimum dvadestak trojki u utakmicama koje se budu igrale u Ohaju.
    Neka pobedi košarkaško znanje, a ne problematični kriterijum ljudi u crnom koji dele sudijsku(ne)pravdu.
    (Kad i Adams postade igrač..., 25. maj 2016 10:05)

    # Link komentara

  69. Rekoh ja da će se GSW istrošiti u jurnjavi za rekordom. Dok je Oklahoma bila sigurna na trećem mestu, nisu mogli ni napred, ni nazad, pa su odmorili svoj udarni tandem na pojedinim utakmicama. Bojim se da će rekord ostati bez titule.
     (mik, 25. maj 2016 10:04)

    # Link komentara

  70. Šteta što OKC nije dovela Trevora Arizu, rasterećenije bi napali prsten. Sjajna pobeda.
     (Aleksa, 25. maj 2016 10:04)

    # Link komentara

  71. Ovu seriju za GSW je izgubio niko drugi nego Stiv Ker. Ako ti se neko uspesno prilagodi na tvoju 'smol bol' postavu, trazi novo resenje, stavi Barnsa na 3. , Ezilija na 4 i Spejca na 5., bas me zanima sta bi Robertson Eziliju? Lizati mu pupak. Svaka cast Oklahomi na odigranom plej ofu.
    (Marko, 25. maj 2016 08:59)
    Sjajno si zamislio takvu postavu Golden Stejta, ali cisto da znas Oklahoma bi ih tek ubila sa tom postavom. Oklahoma ne bi morala da menja petorku sa kojom pocinje mec ako bi tako zapoceo Golden Stejt. Robertson cuva Tompsona ako ne znas, Westbruk Karija, Durent Barnsa, a Ibaka i Adams lagano na Ezilija i Splejtsa. S obzirom da Ibaka vise izlazi spolja i sutira izvan tri, toliko bi sirili odbranu Ratnika da bi ih ovi unistili prodorima ili trojkama s obzirom da bi uvek ostajali sami na sutu. Tako da javi Keru neku drugu taktiku ;)
     (Fox, 25. maj 2016 10:03)

    # Link komentara

  72. GS je u velikom padu forme, a Oklahoma igra fenomenalno ovu seriju.Kari i Grin nmg.nista da pogode, ajde Tompson tu i tamo.Odbrana ocajna, koliko su samo lakih koseva iz reketa primili, a tek nakon ofanzivnog skoka Oklahome.U napadu los protok sve se svodi na individualna rjesenja i pucanje trojki.Na drugoj strani nestvarni Vestbruk igra kao u transu.Durent standardan, mada se snc.ispromasivao.Sjajni Ibaka,uz Adamsa I vejtersa, ali onaj Robertson je pravo otkrovenje.Covjeka svuda na terenu ima dje treba da se nadje hehe.Tesko ce ovo GS okrenuti veliki je momentum na strani Oklahome.Sportski pozdrav svima.
    (beranac, 25. maj 2016 10:02)

    # Link komentara

  73. Finale NBA oklahoma toronto ! Raspad
     (vrana, 25. maj 2016 10:02)

    # Link komentara

  74. Jednim te istim ljudima je GSW najbolja ekipa ikad kad pobedi, ali zato ako izgubi onda su oni najveca prevara ikad haha, taki smo mi srbi.
     (oklagija, 25. maj 2016 09:58)

    # Link komentara

  75. Koliko ste jadni vi svi sto likujete ovim porazima i neuspesima. Nemate sta drugo da radite nego omalovazavate tudje uspehe da biste lazno digli svoju vrednost. Ne moraju oni nista vise da osvoje, dovoljan je uspeh sto su u finalu konferencije dok vi sedite ispred telefona ili kompjutera i lupate minuse. A sto se kosarke tice, nadam se da ce GSW pobediti makar jos jednu da bi bilo uzbudjljivije u Oklahomi gledati sestu utakmicu. Pozdrav za normalne komentatore.
    (Aleksis Sanco Panco, 25. maj 2016 09:27)

    Ma je li, eto ti ćeš da određuješ ko je normalan komentator?!
    Eto ti prvi omalovažavaš nekog. I pun net komentara tipa "oni su uspeli a životu a ti?". Dečko, shvati da su oni javne ličnosti, i to što je njihov posao plaćenije ne znači da su uspešniji u onome što rade od nekog običnog čoveka u svom poslu koji komentariše ovde. Oni su javne ličnosti, i igraju da bi se gledalo, od toga i zarađuju, inače se ne bi ni igrala košaraka, pa samim tim logično je da ljudi komentarišu njihova dostignuća, trenutni učinak i sve što ima veze sa košarkom. A ako ispadnu GSW, to za njih i jeste neuspeh, i svi koji ih ne vole imaju pravo da se naslađuju. Toliko!
    (nostalgija, 25. maj 2016 09:58)

    # Link komentara

  76. Na kraju daju statistika rasel tret igrac u istoriju nba sa ucinkom 30/10/10 u plejof ima tri takvi, samo jordan i robertson imaju vise po 8, i nikakov cari, brajant ili james ne moze se sporediri sa mj
    (Msbravomk, 25. maj 2016 09:55)

    # Link komentara

  77. Ljudi moji ovaj trener Okc, kome je inače ovo prva sezona u PO, Bili Donovan je doktor košarke! Kako je postavio odbranu protiv GS-a,kako je pripremio, motivisao ekipu, stvarno svaka mu čast. Durent mi je uvek nekako bio melanholičan bar što se tiče odbrane al kako igra ovaj PO pod ovim trenerom, kako se bori, skače, lupa rampe, trener trenutno izvlači max iz njega, Vestbruk pravi motor ekipe, dečko izgara na terenu, Ibaka i Adams u top formi isto, pa onda ono drvo Robertson, dečko leti po terenu pogađa kad treba, Vejters isto dobar zna tačno koja mu je uloga ne srlja više ko muva bez glave, stvarno svi igraju odlično i zaslužili su veliko finale pre GS-a kome se inače igra raspala...
    (el pube, 25. maj 2016 09:50)

    # Link komentara

  78. Vestbruk se bas namerio na Karija, a Karijeva MVP titula ga je jos vise nalozila. Kao kada je Hakim svojevremeno oducio Robinsona od kosarke, nakon sto je ovome urucena MVP nagrada.
    (drvobradi, 25. maj 2016 09:46)

    # Link komentara

  79. Nadam se finalu Oklahoma-Klivlend i konačnom obračunu dve ekipe koje su zaista obeležile plej-of.
    Što se tiče GSW, ostaće im postavljeni rekordi u sezoni ali utisak je da u plej-ofu samo na retke momente ponavljaju igru iz regularnog dela sezone.
    (Terenac, 25. maj 2016 09:42)

    # Link komentara

  80. Ovo me neodoljivo podseća na sezonu kada je Dejvid Robinson osvojio MVP trofej, koji mu je dodeljen u prvom meču serije sa Hjustonom, da bi ga u celoj seriji Hakim toliko posramio i ponizio, nije znao čovek gde udara. Nešto slično se dešava sa Karijem i Vestbrukom sada.

    Kao što je Bil Venington lepo rekao svojevremeno: "72 and 10 don't mean a thing without a ring."

    Posle ovih partija je samo još jasnije kakva je to ekipa bila '96, posle tog rekorda, odigrali plejof još bolje, jedan poraz do finala, tamo vodili 3:0 i onda malo pustili gas, a opet lagano osvojili kod kuće.
    (Pera, 25. maj 2016 09:39)

    # Link komentara

  81. @Curry zadnje dvije utakmice trojke 5-21,kakav mag,novi Jordan,tata ove igre,loozerrrrrr hahaha

    Bitno.da si ti rodjeni pobednik... Citam komentare i ne mogu da verujem kolko smo prevrtljiva nacija, strasno!
     (ww, 25. maj 2016 09:38)

    # Link komentara

  82. Ma bas te briga, ti tako frajerski zvaces taj stitnik za zube...ma ti si MVP u zvakanju stitnika, to ti niko ne moze uzeti..zva zvak zvak
    (kustos murtos, 25. maj 2016 09:38)

    # Link komentara

  83. Timska igra. Na stranu učinak Vestbruka i Duranta, ostatak tima je u odličnoj formi.
    (Lepi, 25. maj 2016 09:36)

    # Link komentara

  84. Kariju pi toplo preporučio da pred utakmicu malo više obrati pažnju na ulaz i polaganje nego što šutira za tri sa 9,10 metara. Takođe ako ga ne ide šut za tri, da ne forsira jer nije ovo regularna sezona od 82 utakmice ovo je plejof, odigraš par utakmica ispod proseka i ispadaš,nema popravnog.
    Ne kaže se dzabe ko živi od šuta taj i umire od šuta, oni ljudi jednostavno nemaju ništa drugo da ponude ako ih stane šut i tu je njihov kraj.
    (JORDAN23, 25. maj 2016 09:36)

    # Link komentara

  85. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
    (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    Ti mu reci. Uzeo je prsten prošle godine tako da će svakako ostati upamćen kao šampion i dvostruki MVP, a obeležio ovu sezonu za sva vremena.
    Za 82 utakmice ubacio je 402 trojke i sa 73 pobede oborio rekord Bulsa koliko god nekima bilo žao.
    Većina što ga zeza ovde u životu ukupno nije ubacila 402 trojke.
    Prosto, Vestbruk igra sa mnogo više energije i predstavlja prevagu u ovoj seriji. Nisu to ni Adams, ni Kanter, čak ni Durent. Vestbruk je razlog.
    (Terenac, 25. maj 2016 09:36)

    # Link komentara

  86. Okreće ovo GSW. VELIKO JE SRCE U ŠAMPIONA!
     (orange_party, 25. maj 2016 09:35)

    # Link komentara

  87. Kako bih voleo finale Oklahoma-Toronto. Da ne gledam umisljene i naduvane u finalu, vec pravu kosarku.
     (Bree, 25. maj 2016 09:33)

    # Link komentara

  88. Ocigledno da Grin ima veci procenat uspesnosti udaranja protivnickih igraca u medjunozje,nego procenat suta iz igre.
     (Dag Kristi, 25. maj 2016 09:33)

    # Link komentara

  89. Kad god je neko tokom sezone sve razbijao uvek je u zavrsnici gubio; svi su mislili da ce se Barselona prosetati do lige sampiona, ali kad je bilo najbitnije palu su u formi, tako i Bajern pre par sezona, evo sad Golden Stejt.
    (Petar, 25. maj 2016 08:54) Nije tacno, Bullsi su tokom sezone razbijali ali isto tako i u playofu.Jordan bi sebi jaja pojeo prije nego sto bi dozvolio da gube po 30 razlike. Curry to nije, jbg sut stane onda je nula od igraca a odbranu i onako slabo igra.Bruka velika od ekipa koja je postavila onakav rekord, ali to vise govori o kvalitetu NBA danas.
    (Mr_Melbourne, 25. maj 2016 09:31)

    # Link komentara

  90. A najvise me je iznervirao novinar sa Mozzarta. Objavio tekst Cavsi 10/10 u play offu i onda njegov komentat na to Imaju li sanse protiv Karija u velikom finalu? Samo nzm kad je to Golden prosao u finale.. Eto sad je 3:1 pa da vidimo kakve sanse ce imati protiv Karija hahah
    (Hljeb Tonus, 25. maj 2016 09:30)

    # Link komentara

  91. Bulsi kad su postavili rekord osvojili su i titulu, e u tome je razlika. I u hemiji koje nije bilo, i u tome sto je Dzordan i sa stomacnim virusom rasturao svaku odbranu. I u tome sto su uzeli 6 titula, GSW samo jednu. Poz lozanama
     (nista o nicemu, 25. maj 2016 09:30)

    # Link komentara

  92. nije jos gotovo za gsw ali !

    bullsi su u rekordnoj sezoni od 72 pobede uzeli prsten.

    ako gsw uz rekord nba lige ne uzmu, to je ravno katastrofi.

    takodje to bi bio jos jedan pokazatelj koliko se regularni deo lige igra "laganeze" a 90' su se tukli od prvog do poslednjeg meca u sezoni.
    (wlado, 25. maj 2016 09:30)

    # Link komentara

  93. Gledaš li Greže?!
     (Gledaš li Greže?!, 25. maj 2016 09:28)

    # Link komentara

  94. Koliko ste jadni vi svi sto likujete ovim porazima i neuspesima. Nemate sta drugo da radite nego omalovazavate tudje uspehe da biste lazno digli svoju vrednost. Ne moraju oni nista vise da osvoje, dovoljan je uspeh sto su u finalu konferencije dok vi sedite ispred telefona ili kompjutera i lupate minuse. A sto se kosarke tice, nadam se da ce GSW pobediti makar jos jednu da bi bilo uzbudjljivije u Oklahomi gledati sestu utakmicu. Pozdrav za normalne komentatore.
    (Aleksis Sanco Panco, 25. maj 2016 09:27)

    # Link komentara

  95. Pippen je bio u pravu 4-0 za njegove Bulse. Smesan mi taj unanimous MVP koji je od Vestbruka samo bolji u sutiranju 3, Vestbruk ima vise asistencija igra bolju odbranu bolje napada kos vise skokova i amerikance opet govore za njega "hes the best Pg after Curry" :)
    (Rambinho, 25. maj 2016 09:26)

    # Link komentara

  96. Sjajna Oklahoma! Ista energija, ista zelja, isti pristup kao i na proslom mecu i pokazala su da nema sale sa njima. Sjajna odbrana na Kariju, mada je i on promasio ciste suteve a sto je neshvatljivo nekoliko puta ulaz je promasio. Iako je Durent sutirao ocajno nocas a Westbruk gubio lopte vise nego sto treba, kada je bilo najpotrebnije pogadjali su i razigravali saigrace. Westbruk terminator kako rece Barkli! Durent i Ibaka lupaju blokade, a Robertson je fantastican od serije sa San Antonijom. Sjajan u odbrani a u napadu se odlicno otvara i utrcava ispod kosa s obzirom da na njega ne obracaju paznju toliko jer je cela odbrana GS usredsredjena na Durenta i Westbruka. Nekoliko puta su ga sjajno proigrali ali najjaci je bio pas Adamsa, kao kvoterbek. Jos jedno sjajno vece i za Adamsa, pa i Vejtersa koji je pogodio dve trojke a drugu narocito vaznu kada je odbio nalet GS sredinom trece cetvrtine. Sa skracenom rotacijom Oklahoma unistava GS, ali sto je najimpozantnije small ball postava Oklahome unistava small ball postavu GS! Iako sam na pocetku serije davao prednost GS, Oklahoma ih je nadigrala u svakom segmentu i zasluzuje da prodje u veliko finale! Medjutim, za to treba jos jedna pobeda i bice veoma tesko. Ako Oklahoma malo popusti a ovi se razgoropade svasta moze biti. Sada imaju sve u svojim rukama, a pre svega psiholosku prednost! Grin je sinoc uhvatio Kantera u makazice i spotakao ga dok je bio na zemlji. Sta reci za njega vise... Liga ce pregledati snimak i mozda doneti odluku za flegrant one cime ce biti suspendovan za naredni mec i time tek otezati svojoj ekipi.
     (Fox, 25. maj 2016 09:25)

    # Link komentara

  97. Nisam pre mislio za nba da toliki kontras moze da ucini pronena trenera,al izgleda da moze,OKC deluje kao ekipa koja se lako prilagodjava,podizu formu kad treba,timski duh sjajan,domaci teren koriste,svi uslovi za....Al GS se nece lako predati,moze ovo i dalje u game 7 ode...Nepotcenjivati sut za 3 nikad ...
     (ABCD, 25. maj 2016 09:20)

    # Link komentara

  98. Durenta je jednostavno nemoguce cuvati. Ima visinu krilnog centra, krece se kao plejmejker a ima mek izbacaj kao bek suter... Neverovatan igrac. Vestbruk je sa druge strane klasican siledzija. 80% svojih poena ubaci iz kontre, jureci kao muva bez glave. Njegova igra mi se uopste ne svidja
     (True Batman Fan, 25. maj 2016 09:20)

    # Link komentara

  99. Kada uz fenomenalne Westbrook-a i Durant-a dodas jos dvocifrene Adams-a, Ibaku i jos ponekog raspolozenog, nema tu ko sta da trazi, pa makar to bio i GSW. Ocekujem "tvrdu" 5. tekmu, ako pobedi GSW bice odluka u Oklahomi. All the best, Thunder!!!
    (Jo, 25. maj 2016 09:19)

    # Link komentara

  100. Kakva igra Oklahome,svaka čast :D
     (Mb, 25. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  101. Da Durant ima ovakvu žar i energiju Vestbruka bio bi rame uz rame sa Džordanom. Inače Vestbruk je čini mi se daleko veći motivator i pokretač energije celog tima od Duranta i teško da će se Durant razdvojiti od njega jar iako je bolji igrač kao da mu fali neko da ga šutne u zadnjici i pokrene. Vestbruk igračina, zver i sigurno ako prođu u finale i pobede MVP finala.
     (Mile ronhil, 25. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  102. Konačno je OKC favorit u ovoj seriji. Postavlja se pitanje kako jednoglasno izabrani MVP u direktnom duelu sa Vestbrukom ostaje smešan iz utakmice u utakmicu. Sada se pominje njegova povreda a zaboravlja se da se iz nje vratio već protiv Portlanda i postizao 40 poena. Teško je setiti se MVP-a kojem je tim ovako ponižen kao GSW u poslednja dva meča. Takođe je teško videti kako će GSW da se izvuče iz ove situacije.

    I dalje mislim da čak ni briljantne partije Karija i Tompsona u daljem toku serije ne mogu da anuliraju očiglednu dominaciju OKC-a u skoku. Da sve bude još čudnije, GSW je ta ekipa koja pokušava da uspori igru pošto je OKC dominantan u tranziciji a do juče se mislilo da su ekipa kojoj odgovara najbrža moguća igra.

    Velika je zasluga Bili Donovana za ovo što se dešava. Čovek doktorski vodi tim sa klupe. Hajde što je Keru održao lekciju ali da to učini u prethodnoj seriji i Popoviću, to se baš i nije moglo očekivati.

    Ako OKC i Klivlend prođu u veliko finale imaćemo nezaboravnu seriju.
    (Neznalica, 25. maj 2016 09:15)

    # Link komentara

  103. nije jos nista gotovo, to je sigurno. ali je sigurno i to da ne treba porediti karija sa mj23 jer decko je osvojio tek prvu titulu. gde su jos druga, treca, cetvrta, peta i sesta. i to po mogucnosti 2x3. MJ23, jedan i najbolji ikada.
     (ja sam, 25. maj 2016 09:12)

    # Link komentara

  104. Kad se pljuje Ras treba se uvijek sjetiti da je on imao iste povrede kao Rouz.
     (Beljo, 25. maj 2016 09:12)

    # Link komentara

  105. sledexa utakmica za kladionicu idealna pobeda GSW i Kari u +
     (zile, 25. maj 2016 09:10)

    # Link komentara

  106. i da prodju GSW Lebron ce da ih pocisti u finalu :)) tolko antipaticna ekipa ova Oklahoma, onaj Westbruk kad da kos kao da je oslobodio Beograd ..
     (rossonero u srcu, 25. maj 2016 09:09)

    # Link komentara

  107. ne simpatisem nesto posebno Karija ali podsmevati se njegovim igrama u play off-u a ne uzeti u obzir da je izasao iz povrede mogu samo napaljena decurlija...
     (NBA live, 25. maj 2016 09:09)

    # Link komentara

  108. Samo slepac moze da seiluje sa 10 sutnutih trojki kad ima pored sebe igraca koji ocigledno ima sutersko vece.
     (The Wire, 25. maj 2016 09:08)

    # Link komentara

  109. @ nbalive

    Totalno nepotreban komentar. Navijam za oklahomu i to sto Kari sutira 5/21 ne ponistava ono sto je radio tokom sezone. Upravo se to desilo sto je gsw podcenio oklahomu i nadam se da se nece sad desiti suprotno, da okc poleti u nebo jer vode 3:1. Neverovatno je kako smo licemeran narod, sutra ako dobije gsw, proglasicemo Karija za Boga, zato i jesmo tu gde jesmo.
     (BamblBi, 25. maj 2016 09:06)

    # Link komentara

  110. e moj Kari, kosarka se igra za titule a ne licne rekorde.
     (dulo4ever, 25. maj 2016 09:06)

    # Link komentara

  111. ah jos nije gotovo, ne spremajte ražanj.....
     (ivan, 25. maj 2016 09:04)

    # Link komentara

  112. jos pred kraj regularnog dela se videlo da voriorsi nemaju resenje za odbranu. nije kosarka samo sut
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iyoda, 25. maj 2016 08:41) # Link komentara

    Kako su svi uvek pametni kad se sve zavrsi. Ako kojim slucajem klivlend osvoji 90% komentara ce biti kako su ono to znali pre plej ofa. Na ovom potralu apsolutno niko nije davao sanse oklahomi pored san antonio i voriorsa, nasao se tu samo poneki komentar. E Srbi, Srbi.
    (koja, 25. maj 2016 09:04)

    # Link komentara

  113. Rasel Vestbruk...Rodila majka zivotinju!
     (Dusko Korac zivi u nasim srcima, 25. maj 2016 09:01)

    # Link komentara

  114. Gaziiii Dareeeee
    (Darko, 25. maj 2016 09:00)

    # Link komentara

  115. Ovu seriju za GSW je izgubio niko drugi nego Stiv Ker. Ako ti se neko uspesno prilagodi na tvoju 'smol bol' postavu, trazi novo resenje, stavi Barnsa na 3. , Ezilija na 4 i Spejca na 5., bas me zanima sta bi Robertson Eziliju? Lizati mu pupak. Svaka cast Oklahomi na odigranom plej ofu.
    (Marko, 25. maj 2016 08:59)

    # Link komentara

  116. Ova kombinacija sa Ibakom na 3 i 4 , sa svim mogucim preuzimanjima, je izgleda penicilin za GSW. Ako GSW ne popravi dramaticno sut za 3, to je to...
     (Duki NS, 25. maj 2016 08:59)

    # Link komentara

  117. Curry the best, daj ljudi on nije ni u rangu Dražena Petrovića a kamoli Dzordana, Medzika, stariji znaju, ali ovi mlađi šta da se radi, njima je i Ceca bolja od Vitni Hjuston...
     (Delije Čikago, 25. maj 2016 08:57)

    # Link komentara

  118. I u regularnom dijelu kada su bili u top formi i rastavili npr Cavse na proste faktore GSW je imao problema sa Oklahomom a sada nakon što je ipak i njihova forma pala (nažalost po njih u najgorem trenutku) djeluje kao da se priča šampiona završava.Obožavam Westbtooka prosto jer je dečko ludak a tako i igra ovu sezonu i zaslužuje sve pohvale mada i ostatak ekipe izgleda sjajno čak i igrači koji su prozivani da su panjevi odradjuju posao za 10.Svaka čast Oklahomi i iskreno očima ne mogu smisliti GSW iako ih poštujem .Nadam se finalu OKC Cavsi mada ako koliko je Oklahoma luda ni Toronto nije ništa normalniji :D.
    (brat Silvio, 25. maj 2016 08:56)

    # Link komentara

  119. Nadam se da ce i Westrbrook i Durent igrati u Riu.
    (akajea, 25. maj 2016 08:54)

    # Link komentara

  120. Kad god je neko tokom sezone sve razbijao uvek je u zavrsnici gubio; svi su mislili da ce se Barselona prosetati do lige sampiona, ali kad je bilo najbitnije palu su u formi, tako i Bajern pre par sezona, evo sad Golden Stejt.
     (Petar, 25. maj 2016 08:54)

    # Link komentara

  121. Gledao sam uz ovaj meč noćas i dva prethodna, stiče se utisak da GSW nemaju ideju kako da postignu koš ako Thompson i Curry ne pogadjaju trojke sa 9 metara jer u reketu dominiraju Kanter, Adams a posebno Ibaka koji je razvalio Draymonda u odbrani, nema čovek mesta da diše a tek nema da uvalja loptu u koš. Šta tek reći za Russella koji je opet imao tripl-dabl, ako se ne varam 36 pts i po 11 skokova i asistencija uz 4 ukradene lopte. Ne znam da li ih više teroriše u napadu ili izludjuje Curry-a odbranom kojem su procenti katastrofalni u ovoj seriji, noćas nije imao otvoren šut a forsirao je, 6 od 20 je malo a igrao 40 min. Zbog košarke bih voleo da serija ode u 7 mečeva bez obzira što navijam da Durant i Westbrook uzmu prsten jer su momci zalaganjem i radnom etikom to odavno zaslužili. Ali ako GSW nešto drastično ne promeni, ispadaju glat već sutra uveče. Idemoooo i Novak Djoković do RG-a jer i on to zaslužuje :-D
     (Džimi Barka, 25. maj 2016 08:54)

    # Link komentara

  122. Meni je malo i drago sto se GSW raspada u ovoj seriji ...Videlo se to i protiv Portlanda gde su se bukvalno mucili ali....Kari je u pocetku posle povrede na svezinu dobro odigrao a i vidi se da to nije vise isti Kari...Suteve koje je ubadao pre povrede sad promasuje...
    (Milan, 25. maj 2016 08:54)

    # Link komentara

  123. Eto im sad njihov rekord. Ako.

    Trošili se na nebitnim utakmicama.

    Nije još gotovo ali biće.
     (pukovnik mortimor, 25. maj 2016 08:53)

    # Link komentara

  124. Tako to obicno bude kad prvi nosilac ne shvati tezinu svoje pozicije u bilo kom sportu. A ovi arogantni pevcici su umislili da ce da pljuste trojke kao regularnom kad je odbrana Oklahome bila na 10% od ove iz celoga plejofa. Zvakac gume, ova americka sirova seljacina Green mi toliko bacaju ljagu na mogu reci gotivnu ekipu, da je to strasno.
     (tarzan, 25. maj 2016 08:53)

    # Link komentara

  125. Neka lupi plus ko, kao i ja, navija protiv Karija i Voriorsa.
    I da, svaka cast ubitacnom tandemu Tandera.
    (Becker, 25. maj 2016 08:52)

    # Link komentara

  126. Bravo! Pa vi zapinjite opet da oborite rekord Bulsa,e sad se vidi umor. Brate Durantla i Rasel,svaka cast,sta drugo reci.
     (samo kazem, 25. maj 2016 08:52)

    # Link komentara

  127. Napisah ja juče da Karija nema nikada u plej ofu i da će se to pokazati i noćas i evo šta se desilo...Šut iz igre 6-20.
    To je igrač za mečeve pre plej ofa.
    Koliko god Vestbruka tokom sezone prozivali da je siledzija i napaljenik, dečko je objasnio ko je ko. Uvek bih imao pre njega ili Durenta u ekipi umesto Karija a ova serija je pokazala zašto. Verovatno sledeći meč dobija GS ali to je sve od njih. Oklahoma ide zasluženo u Finale. Golden Stejtu su se prošle sezone poklopile sve kockice što se tiče zdravlja igrača, tj.protivnici su im bili osakaćeni. Nema teorije da bi uzeli titulu da su Kavsi bili kompletni. Ali dobro, bilo pa prošlo. Biće spektakl u Finalu Durent/Vestbruk VS Lebron/Irving...A svi znamo koliko Lebron leži Durentu:)
     (JeRemija, 25. maj 2016 08:52)

    # Link komentara

  128. Kakav pas Adamsa za Robersona u stilu Teodosica...Inace, Adams u play-offu ima 65.5% suta iz igre sto je za jednog centra fenomenalno. Ipak je on igrac koji je prelomio ovu seriju u korist Oklahome.
     (Stevan, 25. maj 2016 08:51)

    # Link komentara

  129. Po meni ovaj Vestbruk iako antipatican, najvise zbog onih besmislenih plesova, je mvp finala, lik radi bukvalno sve, toliko ocigledan uticaj na igru da je to neverovatno, a Durant standardno, po ovome do sad, Okalhoma je glavni favorit za titulu
    (Ll, 25. maj 2016 08:50)

    # Link komentara

  130. Svi igraju dobro kad sve ide po planu i kako treba, a šta ćemo kad krene loše...
     (Realan, 25. maj 2016 08:50)

    # Link komentara

  131. Sampion je na konopcima, a kako se postaje sampion? Kada izadjes na teren kada je najteze, i pobedis...I dalje se igra, ali ovakvom igrom tesko da ce do finala...Po ko zna koji put, odbrana...Kontrola skoka...Posle toga dolazi pad samopouzdanja kod ekipe kojoj se to nije desilo nepune dve godine...Ja licno Oklahomu ne simpatisem previse...Vestrbruk mi je odvratan kao pojava, sa sve onom frizurom...Ali sa druge strane, koliko god cenio i do skora gotivio tog lika, ne mogu da navijam za lika koji udari coveka na onaj nacin...Znali su da se pobiju i velika gospoda na terenu, onako sportski, u zaru borbe...Bird, Medzik, Bodiroga, Djinobili...Ali sutnuti onako protivnika, iz nemoci, klasicna p....E zato nikada nece biti najveci, i treba da ispadnu...
    (markonatto, 25. maj 2016 08:50)

    # Link komentara

  132. Sad se vidi koliko znaci 73:9 iz regularne sezone u playoffu..
    (bulbasor, 25. maj 2016 08:48)

    # Link komentara

  133. Tanderi i Toronto u finalu :-D
     (Aleksandar™, 25. maj 2016 08:48)

    # Link komentara

  134. curry MVP -> HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH
    (MJ23@goat, 25. maj 2016 08:48)

    # Link komentara

  135. mora ruka nekada da se stegne...
     (mikica, 25. maj 2016 08:48)

    # Link komentara

  136. Kao kad majmun vidi mesecev odraz u jezeru, pozeli da ga dohvati i utopi se, tako Ratnici placaju danak jurenju rekorda.
     (KuchikiByakya, 25. maj 2016 08:48)

    # Link komentara

  137. Ne znam ko mi je odvratniji, Kari ili kompletna ekipa Golden Stejta
     (Gledaš li Greže?!, 25. maj 2016 08:47)

    # Link komentara

  138. Gledao prvo poluvreme, lepa utakmica. Oklahoma dominantnija, odbrana vrhunska. Dobro procitali igru Gsw-a, a njima kad stane šut, drugu opciju u napadu nemaju.
     (Thilmo, 25. maj 2016 08:46)

    # Link komentara

  139. Durent nece uzeti titulu u Tanderu?
     (Fica, 25. maj 2016 08:45)

    # Link komentara

  140. 73-9...
    It doesnt mean a thing without the RING.
     (sok tetrapak, 25. maj 2016 08:45)

    # Link komentara

  141. Koje zverine od igraca,a sto je najvaznije cine i saigrace mnogo boljim.Gsw bez krvi igra i ako se ne desi neko cudo ,trebala bi Oklahoma ovo da resi,ali ipak je ovo sport i preokreti su moguci.Mada ako Russ i KD zadrze ovaj nivo igre(kao i ceo tim)Oklahoma nije bez sansi u finalu,jer klub koji izbaci dva mozda i najveca favoita ne sme biti autsajder ni protiv koga.Sad ne znam kako razmislja Donovan,ali ja bih igrao na pobedu i u sledecem mecu,a one price o pustanju uutakmici 2 su smesne,pa nije ovo basket ispred zgrade.
     (oT, 25. maj 2016 08:45)

    # Link komentara

  142. I onda neko poredi Curry-a sa Jordanom...Pa on je sam nosio tim i dobijao sve play off utakmice..
     (vladimir, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  143. OKC!Sad kad gsw ne osvoji,naglo ce svi da navijaju za onog ko osvoji,zaboravice da su navijali za njih.
     (Ponosni Zemunac iz Zemuna, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  144. Ocekivao sam GSW ponovo u velikom finalu ali mislim da od toga nema nista sada jos postoji teoretska sansa ali tesko,moram reci da su me razocarali GSW zvanicni su sampioni oborili rekord u pobjedama u regularnoj sezoni i onda dozive ovakva dva teska ubjedljiva poraza to je sramota sampion ne smije sebi dozvoliti tako teske poraze OKC je u ove dve utakmice obrisao parket sa njima.Sada nakon svega mi je krivo sto su oborili rekord sa one 73 pobjede ruku na srce mora se priznati da su u regularnom delu bili na rubu poraza u jedno 4-5 utakmica ali su im sudije pomogle.
    (Buki, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  145. Bravo
    (Musavi, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  146. Sad ce svi u Srbiji da pocnu da navijaju za OKS, da pljuju Karija i GSW!
     (arpabaro, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  147. Ko bi reko cuda da se dese :)
     (blef, 25. maj 2016 08:44)

    # Link komentara

  148. Lele!
    (NR, 25. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  149. Ovo se dešava kada je ekipi važnije jurenje rekorda u broju pobeda u regularnom delu najboljeg tima svih vremena (Čikago Bulsi 1995-1996) nego osvajanje titule u sezoni ! Jednostavno ljudi su preumorni , kao i San Antonio , samo što je San Antonio umoran od starosti , i eto šta dobijemo na kraju , mlada i poletna Oklahoma kojoj Durant nije igrao pola sezone briše sa njima parket ! Klinci što se palite na Golden Stejt , dobri su oni ekipa , možda bi i osvojili da ih je trener odmarao tokom regularnog dela i dozirao im minutažu , ali Jordanovi bulsi klinci su imali 10 poraza i onda počistili sve i u play off-u , e u tome je razlika ! Oni nisu sagoreli već su igrali opušteno i tokom regularnog dela i to u ono vreme kad se igrala rukometna odbrana ! Ćao Zdravo !
    (Petar, 25. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  150. Bravooo!!! Ajde još malo, još samo jedna i da završimo sa tim GSW, dosta je bilo, njima nije mesto u vrhu(nije da simpatišem Oklahomu, ali prosto GSW je mi je sinonim za loš tim i ne mogu da se naviknem da su oni u vrhu a pogotovo mi smeta što su dominanti bili).
    Nemam favorita od ove 4 ekipe koje su ostale, samo jednu za koju znam da ne želim da osvoji, nije bitno ko će da bude šampion, samo da to ne budu GSW
    (nostalgija, 25. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  151. dobili smo novog sampiona Nba lige!
     (Kensi, 25. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  152. Billy Donovan je doktor!
     (eric cartman, 25. maj 2016 08:43)

    # Link komentara

  153. Finale: OKLAHOMA-TORONTO !!!
     (CILE '81 Požega, 25. maj 2016 08:42)

    # Link komentara

  154. ,,kogod da prođe dalje, GS ga čisti"

    izjava mnogih, kad su igrali san antonio i oklahoma(kad je bilo 2_2 )....
    Buahahahaha
     (kifla, 25. maj 2016 08:41)

    # Link komentara

  155. jos pred kraj regularnog dela se videlo da voriorsi nemaju resenje za odbranu. nije kosarka samo sut
     (iyoda, 25. maj 2016 08:41)

    # Link komentara

  156. Idemo bre!
     (Djokara I Cartman, 25. maj 2016 08:41)

    # Link komentara

  157. "Dolje na koljena, dobi OKC voljenaaa" gazi Vestbruče!!!1
    (IRONemke, 25. maj 2016 08:39)

    # Link komentara

  158. Rasel je brutalno najdominatniji kosarkas danasnjice.
    (Mladen, 25. maj 2016 08:38)

    # Link komentara

  159. Curry zadnje dvije utakmice trojke 5-21,kakav mag,novi Jordan,tata ove igre,loozerrrrrr hahaha
    (nbalive, 25. maj 2016 08:38)

    # Link komentara

  160. I KO JE MVP???
     (PANDA PANDA, 25. maj 2016 08:37)

    # Link komentara