MVP prokletstvo Superboula

Kvorterbek Karolina Pantersa Kem Njutn produžio je prokletstvo najkorisnijih igrača NFL sezone (MVP) u Superboulu.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. gledam samo ovog tipa na slici. nevezano za ovaj sport, koji me ne zanima. u stvari, pokusavao sam par puta da gledam, da vidim, u cemu je fora, ali nisam izdrzao dugo. jednom recju - smor! ragbi mi je bio cak i interesantan. to je dinamicna igra, za razliku od ovoga.
    nego, gledam ovog tipa i smesno mi. on je dosao kao maneken. ta kapica koju nose i leti kao modni detalj ne kapiram, meni bi znoj curila preko cela! pa onda te slusalice koje sportisti masovno nose! kao, bas mu se slusa neka "domaca". da je to neki ozbiljan sport gde treba da budes potpuno koncentrisan i fokusiran, kao u tenisu, gde sve zavisi od jednog igraca, i ako je protivnik jak, moze da odluci nekoliko losih poteza, jedan poen i da izgubi mec. dok je ovaj jedan od, ne znam-ti-ni-ja koliko igraca. ako mu ne ide, "coach" ga izvede i on moze da nastavi da slusa muziku. i pored toga, njegov tim mozda pobedi i on ce kao paun da se sepuri i pozira.... itd......... .......pffff.. zbog cega ja ovo uopste pisem!?
    (sava buric, 9. februar 2016 09:39)

    # Link komentara

  2. Ajde ma**azi koji ne pratite ovaj sport da vise ne komentarisete! Dosta vise bre!
    (NR, 9. februar 2016 08:26)

    # Link komentara

  3. Football se zove zato sto je lopta dugacka jednu stopu. Znaci skroz iz drugog razloga u odnosu na fudbal. Americki fudbal i bejzbol su mi stvarno dosadni i staticni, ali zato oni imaju druga dva sporta koja su super brza i atraktivna. Kosarka i hokej.
    (ATG, 9. februar 2016 00:00)

    # Link komentara

  4. Nadmeni cirkusant, navijam za patriote, ali sam sinoc svim srcem navijao za Denver, sami i iskljucivo sto ne mogu da podnesem ovog lika.
    (vladablok9a, 8. februar 2016 23:04)

    # Link komentara

  5. meni ono prije same tekme puno bolje od samog meca..svako 3 sek prekidi,nema pola sata efektivne igre,ali razumijem vas koji uzivaju...odlican spektakl zaista,Gaga oduvala
     (anders, 8. februar 2016 21:17)

    # Link komentara

  6. Pre utakmice na CBS2 je isao intervju sa njim i sa Pejtonom. Kem je dosao u trenerci pun nekog nakita, kao obican dripac iz geta. Pejton je dosao u odelu i kravati kao gospodin. Nakon toga zagrevanje: Kem skace, bukvalno se majmunise sa slusalicama na usima i peva neki rep na glas, Pejton sa kacigom baca loptu i razgibava rame. Tu sam prelomio da 101% podrzavam Pejtona jer je gospodin covek a ovaj obican cirkuzant koji se mnogo zaneo.
    (Milorad, 8. februar 2016 21:13)

    # Link komentara

  7. Koga bre zanima. Evo brojim, šesta vest o utakmici i sportu koga u Srbiji prati 0,1% ljudi. I to od onih koji sport uopšte prate. A gledao sam 10tak minuta, znam i pravila, ali ono je strašno dosadno. Šetaju se, nameštaju po 30 tak sekundi, pa se onda naguze, bace ono jaje (koje zovu lopta) rastrče se par sekundi, padnu, pa opet nanovo. Više gledamo trenere i sudije sa slušalicama, koji stalno nešto pričaju u neki mikrofončić nego igrače.
    Mislim stvarno, čemu ovolika pompa na sajtu, jel to neki plan propagiranje onog što amerikanci potpuno neopravdano zovu football. Ukrali ime, a nit igraju sa loptom, niti igraju nogom. I još pokušavaju da prekrste pravi fudbal.
     (only fools and horses, 8. februar 2016 20:35)

    # Link komentara

  8. bojim se da ce ovaj da upropasti karijeru,vec vidjeno....
    sledece sezone ce svaki start nad njim biti za nijansu grublji nego sto je potrebno.
    odavno nisam cuo da protivnicki igraci prozivaju protivnickog gb ,kao sto su to uradili igraci denvera ?!
    ...a da ne komentarisem ono
    kad je izgubio loptu i nije skocio da se bori za nju?!
    tako se gube i svoji saigraci ...

    mora brzo na zemlju ili ce biti proslost !
     (belgrado, 8. februar 2016 20:05)

    # Link komentara

  9. otkad sam gledao " the blind side" navijam za Karolinu zbog Michaela Ohera.on je offensive tacle i u prvom pol nijedan sek nije dosao sa njegove strane. momak igra vrhunski .steta sto nisu uzeli titulu
    (kingstown, 8. februar 2016 19:33) # Link komentara

    Da te oraspolozim malo, Michael Oher vec ima prsten od pre 3 godine kada je igrao za Baltimor, u finalu su pobedili 49erse.
    (Sima, 8. februar 2016 19:46)

    # Link komentara

  10. Ako budeš gledao super bowl 49,onda ces gledati jednu vrhunsku utakmicu, sa defanzivim krajem :D

    Newton kako se ponašao, tako je u završio, kao da je jedan Brady, a ne igrač koji prvi put igra super bowl, protiv najbolje odbrane, ono je juče bilo atomski, ponizili su Karolinu, a ja onako navijački 1& manje poena kvota 5,2.
     (drmr, 8. februar 2016 19:44)

    # Link komentara

  11. Mnogo je lajao pre meča a utronjo se kada je zagustilo pa ga je za kaznu pregazio stampedo iz Denvera ;)
     (rex, 8. februar 2016 19:36)

    # Link komentara

  12. otkad sam gledao " the blind side" navijam za Karolinu zbog Michaela Ohera.on je offensive tacle i u prvom pol nijedan sek nije dosao sa njegove strane. momak igra vrhunski .steta sto nisu uzeli titulu
     (kingstown, 8. februar 2016 19:33)

    # Link komentara

  13. @ MR
    E, ako pogledaš prethodni Superbowl imaćeš prilike da vidiš pravi spektakl i verovatno najupečatljiviju završnicu i potez ikada, kroz celu istoriju SB utakmica. Generalno, jako je važno upoznati se sa pravilima igre, pogledati eventualno neki meč sa iskusnim drugarem, skapirati neke igrače i timove, a nakon toga groznica počinje da trese gotovo svakog iskrenog ljubitelja loptaških timskih sportova.
    Ovo važi i za većinu hejtera koji dolaze na ove vesti bez ikakve potrebe ukoliko nisu makar pokušali bez ikakvih predrasuda. Kontam da se nađe i neko kome se zaista ovaj sport ne dopada.
    Sve u svemu, što se dublje ulazi u NFL to je interesantnije, a lično sam u priču ušao onda kad i većina "prvoboraca" sa ovih prostora, odnosno kad je nekadašnji 3K počeo da emituje prve mečeve sezone 2000/2001. Srećno u svakom slučaju, a prošli SB meč je svakako odlična osnova da se čovek istinski navuče...
    (Alfa, 8. februar 2016 19:32)

    # Link komentara

  14. @MR Taj Super bowl je jedan od najboljih u istoriji:)Uzivaj!
    (Fiki, 8. februar 2016 19:24)

    # Link komentara

  15. Sinoc gledao prvi put SB, kul sport. Veceras gledam XLIX, da probam jos malo da skontam igru, a i nadam se da se biti malo ofanzivniji nego sinocni. Pozdrav
    (MR, 8. februar 2016 18:55)

    # Link komentara

  16. U vezi sinocnjeg SB treba reci da je od svih nabrojanih igraca bio najveci narcis i pokazao je najmanje hrabrosti u kljucnim trenucima meca. Na stranu sto je doziveo torturu od spoljnih lajnbekera.
    Mozda nauci lekciju i napravi veliku karijeru jer Njutn je zaista fantastican QB.
    (T SIZZLE, 8. februar 2016 18:50)

    # Link komentara