1. Prvo, on nije klinac, ima 26. Od kada se nije bacio za famblom koji je sam napravio, sve je jasno. Nikada neće biti veliki igrač. Dobar možda, veliki nikada. Da bi imao pravo da se ponašaš kao Ali, moraš da se boriš kao Ali.
     (Nebojša, 8. februar 2016 20:39)

    # Link komentara

  2. Mnogo je lajao pre meča a utronjo se kad je prigustolo, uobičajena situacija, Denver je rekao šta ima na terenu...
     (rex, 8. februar 2016 20:01)

    # Link komentara

  3. Meni lično izuzetno antipatičan lik i uopšte ne pravdam ono njegovo cirkuzantsko ponašanje tokom sezone, ALI u ovoj situaciji sam apsolutno na njegovoj strani, noćas sam imao jaku želju da njegov tim pobedi i sigurno bi mnogi od nas u njegovoj situaciji isto postupili. Mi znamo još od 12-te nedelje, kada su inače Petriotsi blatantno pokradeni od strane sudija, baš u utakmici protiv Bronkosa, jer su mnogi informisani ljudi počeli da pričaju kako se sve pakuje da Mening uzme još jedan prsten pred odlazak u penziju. U trenutku kada je Brock O. kvoterbek Bronkosa, oni pričaju o prstenu Meninga - nelogično, zar ne?! Osim ako se nešto kuva u NFL kuhinji... E sad zamislite kad mi obični smrtnici te stvari znamo, kakve sve informacije ima Cam. Naravno da mu je besmisleno da odgovara na novinarska pitanja. "Gospodo, Pejton je morao da uzme prsten, meni su rekli da to tako mora, da sam mlad, da ću ja imati još puno šansi i da će se NFL pobrinuti za mene da i dalje zaradjujem basnoslovne sume novca, živim život iz snova itd. itd." Da li je to trebalo da izgovori na konferenciji? Da li bi bilo ko od nas to izgovorio u njegovoj situaciji?
    (Damir, 8. februar 2016 19:36)

    # Link komentara

  4. meni je ovo ok. vidi se da mu je teško i da ne želi tu da bude a mora. pitanja novinara su toliko glupa da u takvom raspoloženju moraju da se kratko odgovore. onda je da ne bude nepristojan dao neki svoj sažetak utakmice, realno nije on ni tesla ni dositej, i nakon sledećeg glupog pitanja otišao. taman je imao izgovor da ode.
    prejaka odbrana, nema tu mnogo pomoći. mogao sam i ja da bacam opušteno umesto pejtona, ne bi se osetilo
    (neko, 8. februar 2016 19:02)

    # Link komentara

  5. Ne znam zašto kuka, pa mlad je ima vremena osvojiće makar jedan. Sad je bio red na velikog Pejtona da uzme titulu, tako je Đoković u tenisu na početku gubio od Federera a sad kida sve redom. Polako Kem ima vremena i ti ćeš ko Novak jednog dana.
    (srle, 8. februar 2016 15:39)

    # Link komentara

  6. Kapiram da ga poraz boli ali kao sto rekoh, u ranijim komentarima, retko iritantan lik zbog kojeg mi dodje nekada da polomim TV. Moras jos da radis maleni veseljace, mnogo si poleteo a pad je bio bolan. Cestitke Brokosima na SB
    (mirko, 8. februar 2016 15:00)

    # Link komentara

  7. Cam, cam, cam, cam, cam, supercam, CAMerman, rodjen za velika dela, uziva, cekao ceo zivot ovaj trenutak, sledeci veliki...a oni izgube od ekipe koja je igrala bez kvoterbeka !
    (antiDebil, 8. februar 2016 14:23)

    # Link komentara

  8. (Jim Beam, 08. februar 2016 12:03
    Pa sta ako je najvaznija utakmica? On nije pocetnik... Mora to sportski da podnese a ne ovako... Niko ne kaze da mora da bude srecan ali morato sa vise dostojanstva...
    (Uvek Zvezda, 8. februar 2016 13:27)

    # Link komentara

  9. Jos je tezak klinac i prerano su ga gurnuli u zvezde.
     (dejanddddd, 8. februar 2016 13:08)

    # Link komentara

  10. A kada to uradi Marson Linc onda je kul. Ma daj...
     (za B93, 8. februar 2016 12:45)

    # Link komentara

  11. A i vi ste novinari dosadni. Covek izgubio nije mu do nicega. Barem je izaso. (БоБаН)

    Izašao je jer je morao. Svake godine u finalu ima gubitnik, svi oni dostojanstveno priznaju poraz, samo je ovaj gubitnik i na terenu i van njega.
    (Bojan, 8. februar 2016 12:39)

    # Link komentara

  12. Nadobijao se batina kao nikad u zivotu.Trebao je neko dub danceru da objasni kakav se fudbal igra u AFC-u pre finala.Denver,Kanzas City,Jetsi,Bilsi,Baltimor,Pitsburg,Cincinati,cak i krs ekipe kao Hjuston i Klivlend imaju napred sedmoricu sa kojim nema zezanja.Lepo Nole rekao i kad si najboji i dominiras nemoj mnogo da se ku*cis jer ce karma da ti opali samar.
    (Sale, 8. februar 2016 12:38)

    # Link komentara

  13. Realno u celom Nfl ima 5-6 vrhunskih qb-va,ovo ostalo sve neke paljevine i nabedjeni igraci,naravno tom brady,braca mening(pogotovo mladji kad je u elementu),moja 2 omiljena a.rodgers i Big Ben,od mladjih vilson obecava mada mi se nikako ne svidja kako je igrao ove god,i cusins iz vasingtona mislim da bi mogao biti jedan od vodecih qb u ligi u narednim godinama.
    (erotica, 8. februar 2016 12:36)

    # Link komentara

  14. Ja ne pratim priznajem nesto NFL poslednjih par sezona,ali ne vidim u cemu je problem? Izasao covek,priznao da su ovi bili bolji,sta jos da doda? Izgubio je finale koje mu je mnogo znacilo,nece da skace od radosti i prica u nedogled.
    (niki, 8. februar 2016 12:27)

    # Link komentara

  15. (БоБаН, 08. februar 2016 11:08)
    A kad uzme 5 milki godisnje,tad mu je lepo,a??? Nema opravdanja za ponasanje,cuti i trpi decko i nauci da budes veliki.... Brejdi je pre dve nedelje okrivio sebe za poraz,a ne ofanzivnu liniju i kikera,koji su delovali amaterski...
     (galiot, 8. februar 2016 12:16)

    # Link komentara

  16. Denver Donkiz protiv Karolina Heloukitiz.

    Nekad je bio običaj da ozbiljni timovi igraju SB, nekad makar oni lopovi iz masačusetsa, a ne ovaki, bošsačuvaj.
    (36515, 8. februar 2016 12:13)

    # Link komentara

  17. Šta sad, treba govor da drži? Nije lako. Zamislite koliko znoja je prolio, koliko truda. Savršena sezona, i onda dodje SB, jedna utakmica koja odlučuje celu sezonu, i nažalost po njega, i Pantherse, izgube je. Dečko je dao sasvim ok odgovor, nije odbio da odgovori. Samo je skratio, a i pogodio je poentu. Bolje tako, nego dva sata da priča, pa da poente nema nigde .
     (damedoll1, 8. februar 2016 12:09)

    # Link komentara

  18. Ok, sta sad treba da bude srecan sto je izgubio mozda utakmicu zivota? Ko zna da li ce ikada vise igrati SB!?
     (acko, 8. februar 2016 12:06)

    # Link komentara

  19. Nazalost odgledao sam samo prvu cetvrtinu, ali tada mi je bilo jasno da ce Bronkosi doci do titule zbog neverovatne odbrane. Ovaj momak jeste odlican, ali je u nekom svom svetu, sto je po mom misljenju jako pogresno. U 1/4 je direktan krivac kod lakih poena Bronkosa. Na 3 sekunde do kraja napada, on menja akciju, zbunjuje saigrace i naravno gresi. Mnogo ce vremena proci da ovaj dostigne nivo Brejdija, Meninga i ostalih.
     (Bre, 8. februar 2016 12:05)

    # Link komentara

  20. Momak nije baš najčistiji sa glavom, gledajući celu njegovu karijeru. Ali ne možete ga kriviti za ovo. Ovo je bila najznačajnija utakmica njegove karijere, velika su bila očekivanja od njega i celog tima i na kraju je em izgubio em bio prebijen od strane odbrane Denvera. Očigledno je da mu je mnogo stalo bilo i ovo je relativno normalna reakcija. Nikoga nije vređao, samo mu nije do priče. Ne očekujte u takvim situacijama da bude pričljiv.
    (Jim Beam, 8. februar 2016 12:03)

    # Link komentara

  21. retko iritantan i naduvan lik...
     (jovan, 8. februar 2016 12:02)

    # Link komentara

  22. Rasti decko, jos si mali. Go Broncos.
    (Kajl Broflovski, 8. februar 2016 11:14)

    # Link komentara

  23. To je tako kada sirotinja dodje do para!
    (NN, 8. februar 2016 11:14)

    # Link komentara

  24. A i vi ste novinari dosadni. Covek izgubio nije mu do nicega. Barem je izaso.
     (БоБаН, 8. februar 2016 11:08)

    # Link komentara

  25. I u NFL-u ima Lebron.
     (Fresh, 8. februar 2016 11:02)

    # Link komentara