Gotovo savršeni Bobi za trijumf Sparsa

Srpski košarkaš Boban Marjanović upisao je odličnu partiju u trijumfu San Antonio Sparsa nad Minesota Timbervulvsima sa 101:95 protekle noći.

JT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Boban igra sve bolje i bolje, uklapa se u tim. Samo da ga posluzi zdravlje i da ne bude neka povreda. Bravo Boki samo napred !!!!!!!!
    (Gari, 30. decembar 2015 20:23)

    # Link komentara

  2. Marjanovic se istakao protiv ekipa kao sto su Minesota i Filadelfija. Pametnom dosta. Na sledecoj utakmici ce dodavati peskire
    (Mikii, 29. decembar 2015 15:26)
    Pacenice, da liti imas druga posla nego da omalovazavas srpske sportiste? Pametnome dosta...
    (Vlada, 30. decembar 2015 09:26)

    # Link komentara

  3. Koliko ce sansi da dobija Bobi najvise zavisi od toga koliko mogu da ga sakriju u odbrani pick&roll-a (a NBA je jos uvek pick&roll liga, tako da to nije lako).
    Juce je imao 4-5 manjih gresaka u odbrani, najcesce je izlazio previse visoko na bekove. Kada dodje do preuzimanja i Bobi ostane na beku tu nema nikakve sanse (zabavno je bilo kada je ostao na Lavine-u, ovaj je proleteo pored njega kao da ne postoji).

    Protiv nekih timova koji su losi u pick&roll-u (Minesota je medju najgorima u ligi) Bobi ce da dobija vise sanse (protiv Dienga i beka koji nece da kazni ako ga Bobi ne zatvori visoko nije toliko tesko igrati odbranu) a protiv onih koji su u tome bolji Bobi nece da udje na parket.
    Uloga mu je da odmori Dankana sto vise u toku regularne sezone.
    (meda, 29. decembar 2015 21:30)

    # Link komentara

  4. Bravo Bobi! Gledam ovaj snimak i drago mi kao da mi je rod rodjeni.
    (bagzi, 29. decembar 2015 17:00)

    # Link komentara

  5. Marjanovic se istakao protiv ekipa kao sto su Minesota i Filadelfija. Pametnom dosta. Na sledecoj utakmici ce dodavati peskire.
     (Mikii, 29. decembar 2015 15:26)

    # Link komentara

  6. Jedan je Marjanovic BOBAN!
    (Al, 29. decembar 2015 15:10)

    # Link komentara

  7. Pre par nedejla sam citao tekst o Garnetu kao mentoru. Kako radi fantastican posao sa Taunsom ali ako jednom vidi da ga ne slusate, ne zalazete se i niste voljni da se maksimalno posvetite, za njega ste mrtvi (primeri u svim klubovima u kojima je igrao). Prvo sto mi je palo na pamet je bilo: Bjelica se ovde nece dobro provesti. I dalje se nadam da nisam bio u pravu i da Micel sprema nesto u pozadini ali ako vas Garnet otpise, vi karijeru u Minesoti necete imati.
    I naravno da bi Bjelica bolje igrao u SA sa gomilom NBA sampiona i najboljim trenerom na svetu nego u Minesoti sa decom koja uce da igraju kosarku i trenerom koji je preminuo vece pred pocetak sezone. Na njemu je da pokaze da je bolji od te dece (sto realno nije do sada pokazao) i da se nametne. Ja koliko vidim on ne komunicira ni sa Pekovicem, Rudezom a ne Garnetom ili Prinsom koji imaju mnogo toga da ga nauce, koliko god da je on mvp evrolige.
    (skr, 29. decembar 2015 14:33)

    # Link komentara

  8. Mislim da bi B92 trebao da prestane objavljivat ove izlizane komentare o "vještackom klubu FMP Zvezda" i kontru o "vjestackom klubu Partizan Igokea".I jedni i drugi su vise dojadili i Bogu i narodu sa tim prepucavanjima.Ne biraju ni mjesto ni vrijeme gdje ce nas trovat svojim glupostima.Onaj Bronbi je za njih mila majka.
    Bobiju svaka cast na partiji.Nadam se da ce imati sve bolju minutazu i ucinak.
    (role, 29. decembar 2015 13:43)

    # Link komentara

  9. Ima jos jedna stvar zasto ce Bobi MORATI da igra, pored naravno fenomenalnih partija. Nba je novac, Bobi postaje sve popularniji, to ce vlasnici SAS videti I reci Gregu da ga pusta zbog prodaje dresova, karata itd;)
     (aaabbb, 29. decembar 2015 13:10)

    # Link komentara

  10. Evo gledam intervjuje posle utakmice, izasli Vest, Grin i Mesina i gotovo sve redom samo su o Bobiju ispitivali :))) Svaka cast Bobinator!
     (Sta uradi to Raule Bobadilja ??!, 29. decembar 2015 12:51)

    # Link komentara

  11. Gledajuci sa tribina i na ekranu tesko je ne voliti Bobija. Djeluje kao pravo cool lik.
    Uporan je, vrijedan i sto je najbitnije, nije nafuran, vec zeli da uci i da bude bolji.

    Smijali su mu se u CSKA, i komentarisal "zali boze visine za takvog parmaka"

    Bobi ima jako pozitivnu energiju i dobar je momal i to navijaci prepoznaju, zato ga svi gotive.

    Jako mi je drago zbog njega da je dopao u sake Timiju. Timi je moj favorit poslije Medzika i momak ipo.

    A ja vjerujem da Greg zna sta radi. Duga je sezona, dug ce biti i play off protiv mladjih ekipa.

    Ne zaboravite da je Bobi rovit otisao u NBA. Samo da stopalo izdrzi, detalji i sigurnost ce doci na svoje. Vazno je da Bobi konta sta treba da radi na parketu.
    25 minuta na svakoj utakmici je puno za njega, ali 15 bi trebao da dobije makar svaku drugu.

    P.S. Sta los tim i los trener moze da uradi od igraca vidi se na primjeru Minesote. Bjelica je stigao u NBA kao MVP evrolige, najbolja cetvorka u Evropi i unisti se ga. A mali Jokic od anonimusa koji je imao dobre statistike u jednom od slabijih timova ABA lige postade za cas nosioc igre.
    (Mad Marx, 29. decembar 2015 12:47)

    # Link komentara

  12. Dankan za razliku od mnogih NBA zvezda se mnogo lepo oblaci, i sa ukusom! Bobi svaka cast i samo napred!
     (Fox, 29. decembar 2015 12:46)

    # Link komentara

  13. Bože, kako mi je srce puno kada vidim da cela klupa i čak navijači suprotnog tima bodre bobija tako strastveno.
    Osećam se tako ponosno kao Srbin.
    Hrabri dinarci,najviši ljudi na svetu, upoznaće oni nas tek.
    Zamislite da imamo populaciju od preko 20 miliona gde bi nam kraj bio.
     (Mamamia, 29. decembar 2015 12:13)

    # Link komentara

  14. Ovo je odlicno, Boban se ozbiljno namece, kakvi procenti suta, neverovatno. Defanzivno ponovo solidan, dva, tri puta ispao kod preuzimanja, jedan 'glup' faul, ali sve u svemu dobro. Neverovatno mi je koliko je poboljsao kretnju, nista sporiji nije od protivnickih centara... a najbitnije je samopouzdanje koje izvesno ima. Postaje deo porodice, to se oseca. Mislim da bi u nastavku sezone Bobi mogao da dobija 10-15 min. standardno, ne deluje mi Greg kao neko ko bi ga ostavio da trune na klupi, posle ovakvih partija.
    P.S Kakva ekstaza na tribinama kad Boban primi loptu, napravi fintu, postigne kos, ma genijalno. Ima sve (marketinške) predispozicije da uspe u NBA.
     (Hannibal, 29. decembar 2015 12:10)

    # Link komentara

  15. i bjelicu u razvojnu
     (lepoo, 29. decembar 2015 12:10)

    # Link komentara

  16. Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
    (Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

    I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?
    (petarczv, 29. decembar 2015 11:46)

    Nisi li ti Panteru pisao da je Greg Popovic prevara od trenera ???
    Moras da se odlucis da li je prevara ili nije mada znam da je tebi to tesko, jos nisi u potpunosti siguran za koga navijas za fmp ili zvezdu ili je to mozda zvezda fmp, velika muka !
    Cudna ste vi sorta Popovic prevara od trenera, Zeljko prevara od trenera, Vujosevic prevara od trenera, iskompleksirani bivsi trener kadeta zvezde fmp samo sto ne kaze naglas da je Dusan Ivkovic prevara ali uspeo je da kaze da Ivkovic, Obradovic i Pesic brukaju srpsku kosarku, gazda govori ,, Sta ima taj Zalgiris, ko su oni, nemaju oni nista sto nema fmp zvezda '', stvarno sa vama uvek neki cirkus i zafrkancija !
    (antiDebil, 29. decembar 2015 12:09)

    # Link komentara

  17. Au Bobi svaka cast. Zna Greze Popovice sta treba, polako ali sigurno.
     (Sta uradi to Raule Bobadilja ??!, 29. decembar 2015 12:08)

    # Link komentara

  18. Gledao sam prvo poluvreme, dok je Bobi igrao reket je bio gotovo zaključan. Dieng nije mogao da diše pored Bobija. U napadu su spursi koristili sve njegove prednosti, za 7 minuta 8 poena je dao. Dosta mu je lopta ispadala iz ruku pri skoku u nekim situacijama , inače bi imao još koji skok. Polako ga osposobljavaju za ozbiljnije utakmice. Minesota je mnogo ozbiljnija ekipa od Filadelfije, govori i rezultat o tome. Inače su ga komentatori baš hvalili.
     (Larry, 29. decembar 2015 12:06)

    # Link komentara

  19. bravo bobane!!
     (gluvaglava, 29. decembar 2015 12:03)

    # Link komentara

  20. Koliko su samo svi poludeli za njim. I do sad je bilo tako ali je od sinoc ludnica. Na redditu ga hvale navijaci svih klubova, uporedjuju mu statistiku, zele da ga vide duze u igri, pitaju se sta bi bilo da igra 25-30 minuta i koliko bi poena postigao, jedah thread se zove "Boban The Chimney of Kostolac", na prve 2 sranice na r/nba ima 4 ili 5 thredova o njemu.
    (Sacha, 29. decembar 2015 12:00)

    # Link komentara

  21. Boban guve us a huge boost with his IQ and his size. Hi's not a big stiff he can move and its a positive fore us.
    He's one of those guys- a crowd favorite.

    David West...
     (petarczv, 29. decembar 2015 11:57)

    # Link komentara

  22. Samo jos da Dankan ode u zasluzenu penziju ..!!
     (str, 29. decembar 2015 11:50)

    # Link komentara

  23. Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
    (Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

    I pored sinocne utakmice ti imas obraza da napises da popovic nanosi bobiju stetu?
     (petarczv, 29. decembar 2015 11:46)

    # Link komentara

  24. Jao koliko mi je drago zbog ovog coveka...drago mi je pre svega jer je predobar lik,drago mi je zato sto 90% vas ovde nije verovalo da moze da igra u nba. Dosta vas je pisalo nedeljama kako ne treba da igra u nba,onda da ne moze da igra u sas da ce presedeti na klupi,da ce ga pop upropastiti,da je bolje da se vrati u evropu,da je prespor,da je cirkuzant...I sta se onda desi? Desi se da odigra partiju kakvu ja u nba za 20 godina nisam gledao. 15 min 17p 100% sut iz igre i sto je najvaznije sve to u trenucima kada se utakmica lomila i minesota pretila da se odvoji...
    Koliko se vidi napredak u njegovoj igri to je neverovatno. Vidi se ogroman rad sa jednim od najboljih centara svih vremena koji igra bas onako kako bobiju odgovara. Prosto,jednostavno bez mnogo finesa i pre svega efikasno. To je sve ipaj najveca bobijeva zasluga zato sto on to sve shvata ozbiljno i upija svaki savet. Nije umislio da je zvezda dolaskom u nba i koristi svaki trenutak proveden sa najboljom organizacijom na svetu da postane jos bolji. Bravo bobi samo tako nastavi,bez obzira na sve pljuvace te neki i dalje ali ti isti pljuju i Novaka Djokovica jos jednog velikog i dobrog coveka koji je najbolji sportista na svetu ali je isto i srbin a mi neki srbi to ne prastamo...
     (petarczv, 29. decembar 2015 11:40)

    # Link komentara

  25. Bobi dobri div,ljudina,kako ga ne voleti
     (duledudule, 29. decembar 2015 11:19)

    # Link komentara

  26. U Američkom sportu je u svemu veoma bitno pitanje marketinškog potencijala, pogledajte samo malo statistiku, da Bobi igra samo 10min svaku utakmicu potopio bi zvezde tima u većini kategorija a to ne ide, srećom pa ga je publika zgotivila (prvo kao maskotu a sad stvarno vide kakva je zver) pa će morati da dobija češće šansu...šteta samo što Bjelica ne dođe u SA pa kad već sedi na klupi da bar zna zašto ;) nego ozbiljan problem je da se nije izborio za minute u onako slaboj konkurenciji na svojoj poziciji u Minesoti - moramo priznati ima i on sam puno zasluga za trenutno stanje bas igra letargicno
     (rex, 29. decembar 2015 11:13)

    # Link komentara

  27. Bobi da ima minutazu kao u zvezdi ubacivao bi svaku utakmicu 3o poena
    (Miki, 29. decembar 2015 11:12)

    # Link komentara

  28. NBA Vote All-Star
    Ajmo ljudi da glasamo za Bobana i Nikolu.
    (CJ, 29. decembar 2015 11:08)

    # Link komentara

  29. Pop ubacio Bobija da resi...
    (Vlada91, 29. decembar 2015 11:05)

    # Link komentara

  30. vidi se da je bjelica prosao zocovu skolu. ubio ga. tacnije ubio mu karakter. isto kao i bogdana i kalinica. to samo balkanci mogu da cene trenera od kojeg igraci ne smeju da disu. navijam da ga duda zgazi svaki put.
    p.s. bjeli nece lako da se vrati u eu jer prima 4m po sezoni. uostalom, pocetkom sezone je pokazao da je dovoljno dobar za nba, ali ga minesotin "sistem" ubi. imam utisak da se tamo igraci vise bore medju sobom ko ce da se istakne, nego za pobedu. tako je to kad je trener 0.
     (zagor, 29. decembar 2015 11:03)

    # Link komentara

  31. Kol'ko mi je drago zbog Bobija...jos draze mi je sto zapusava usta nekim domacim pljuvacima sa pocetka sezone. Ocekujem da ce i Beli na isti nacin da im odgovori...idemo Srbii, samo napred!
     (do kraja!, 29. decembar 2015 11:01)

    # Link komentara

  32. ponosan sam sto sam srbin! bravo majstore!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. mr., 29. decembar 2015 08:50)

    Uradi nesto licno pa budi ponosan na to. Biti ponosan sto si srbin je kao biti ponosan da si amerikanac ili bangladeshi
    (Sima, 29. decembar 2015 10:57)

    # Link komentara

  33. Interesantno je da ga gotive svuda gde je igrao, valjda je stvarno dobar covek, retko kad vidjamo u poslednje vreme da i publika u nba bas se raduje svakom kosu svog igraca, svaka cast.
    Boli cose Bobija, bar je upisao u svom cv igru u jednom od najboljih klubova, vodio ga jedan od najboljih trenera i igrao sa par najboljih igraca u posledenje vreme u nba, svaka cast.
     (ludnica, 29. decembar 2015 10:55)

    # Link komentara

  34. Dobro si se opametio Popovicu da ga ubacis u igru.
     (Grof od Žarkova, 29. decembar 2015 10:42)

    # Link komentara

  35. Veliki je sistem San Antonio, Greg stara lisica ne pušta Bobija da izgori već polako korak po korak, sledeće godine u prvih 5 centara u Nba. Srećno Bobi.
     (aca, 29. decembar 2015 10:37)

    # Link komentara

  36. Bravo, nas covek, odlicno igra i drago mi je kao da je bio igrac Partizana. On je dobar momak i verujem da ce tek pruzati odlicne igre. Svaka cast.
    (777, 29. decembar 2015 10:37)

    # Link komentara

  37. drago mi je za ovog dečka ko da je brat rođeni.
     (Thilmo, 29. decembar 2015 10:33)

    # Link komentara

  38. Ali koliko su dobri svi momci iz tima. Toliko su srećni kad Bobi uradi nešto sjajno. Toliko ga podržavaju, onako nesebično. Jako mi je drago zbog Bobija sto je među takvim ljudima. Pravi su tim, nema šta.
    (Ser Dankan i Jaje, 29. decembar 2015 10:33)

    # Link komentara

  39. Nadam se samo da ce Bobi popraviti malo taj engleski jezik jer jedva cekam postgame intervjue s njim i kad bude, vidi se da ima toliko toga da kaze a da trenutno ne ume. Siguran sam da uci engleski tamo i da cu sledece godine uzivati u post-game intervju na allstar mecu gde je upravo proglasen za MVP. A man can dream, can't he? :)
     (gundra_swe, 29. decembar 2015 10:32)

    # Link komentara

  40. Bobiju u NBA fali samo jedna stvar - šansa! Čim je dobije, ne postavlja se pitanje kako će odigrati!
    (Janko, 29. decembar 2015 10:31)

    # Link komentara

  41. bobi majstore,
    pristojan i vaspitan decko, a zver na terenu...
    (wer, 29. decembar 2015 10:31)

    # Link komentara

  42. Ne znam da li iko moze pobediti GSW na 4 dobijene u plejofu, gotovo nemoguca misija dok ovako igraju, ali jedini tim koji im je iole blizu su SAS.
    Greg Popovic je najbolji trener danasnjice, gotovo bez greske vodi ovaj tim i igra sa 11-12 igraca u istom ritmu. Neverovatno.
    Bobi i Jokic sjajni, nadam se da ce se odazivati selektoru. Bjelica tone, ali je to klasan igrac. Minesota je trula ekipa koja nece nikad nista napraviti i umesto da mu daju sansu i slobodu, oni forsiraju neke kvazi-talente koji pogode 5 od 25 suteva.
     (stefan, 29. decembar 2015 10:30)

    # Link komentara

  43. Sipaj Bobi!!!!!!
     (zlotrov, 29. decembar 2015 10:26)

    # Link komentara

  44. Gotivim ovog čoveka , nekako pitom a ogroman . I dok je igrao za , meni mrsku , odvratnu , veštački stvorenu ekipu FMP zvezdu , uvek je bio IGRAČ , Čovek za poštovanje .
     (Ikac Jagodinac, 29. decembar 2015 10:23)

    # Link komentara

  45. svaka cast bobi. jedino sto me plasi da ga ne zadesi sudbina jao minga, slicno telo imaju, plasim se da nece moci telo da izdrzi na duge staze. bravo bobi nadam se da se to nece desiti!!
     (znalac, 29. decembar 2015 10:22)

    # Link komentara

  46. NAKNADNA PAMET!Sad je Greg legenda a SAS prava ekipa...A bilo je da je Greg lud a SAS nije dobra ekipa jer cljla titulu pa je bolje da je otisao u ekipu koja nece uci u plej of!Sa Bjelicom bila obrnuta situacija, kao Minesota odlicna, Garnet mentor, a sada ne valja, trener ne zna nista itd.Sacekajte da zavrsi sezona pa onda mozemo komentarisati ucinak.Do tada im svima mozemo cestitati na trudu, radu,talentu i svemu postignutom!
    (Vuk, 29. decembar 2015 10:22)

    # Link komentara

  47. Koliko mrzim sto vam je dosao Kinsi, i sto se sve ovo desava sa Partizanom, toliko mi je drago sto se Bobiju otvara polako. Ne moze covek da ga ne voli.
     (Ivan Bg, 29. decembar 2015 10:12)

    # Link komentara

  48. Браво Боби краљу, само цепај!!! Ја мислим да је овај човек један од највећих позитиваца српског спорта..Ако би неко, ко гледа Минесотине утакмице могао да напише, шта се дешава са Бјелицом, ја само гледам снимке кад их има и читам извештаје, није ми нормално да такав играч за нпр задњих 5 утакмица има 5 шутева укупно
     (скоба, 29. decembar 2015 10:10)

    # Link komentara

  49. @dakbih nije igrao kod djordjevica jer nije dao covic...covic je rekao njemu i rasku da nemaju sanse da igraju u zvezdi i dalje...rasko je napustio zvezdu ali je igrao za reprezentaciju...ako mi ne verujete MOLIM B92 da pozove Katica...
     (vegan u koznim cipelama, 29. decembar 2015 10:03)

    # Link komentara

  50. boris diaw doktorske pasove podelio nasem centru
     (doktor dijao, 29. decembar 2015 10:03)

    # Link komentara

  51. par komentara iz San Antonio stampe

    "The new Big 3 of Kawhi-Aldridge-Boban has the potential to become the greatest triumvirate in the history of sports. You heard it here first"

    "BONUS BOBAN"
    "This beautiful alley-oop in the waning seconds of the third quarter was peak-Boban. The crowd went nuts. I went nuts. SpursNation went nuts. We got a fever...and the only prescription is more Boban!"
    (cuki, 29. decembar 2015 09:57)

    # Link komentara

  52. Tooo…oo !
     (dark, 29. decembar 2015 09:56)

    # Link komentara

  53. Nece me zacuditi ako zavrsi na Rookie All Staru :D
    (Sto, 29. decembar 2015 09:53)

    # Link komentara

  54. Gledaš li Greže?!
     (Frenklin Klinton, 29. decembar 2015 09:51)

    # Link komentara

  55. Boban Mardzanovic!
    (chat: nick:, 29. decembar 2015 09:48)

    # Link komentara

  56. Колико ми је драго због Бобија и Јокића толико ми је жао због Калине и Бјелице. Морају да се врате у форму што пре, да избоксујемо Олимпијаду како знамо, јер штета да са оваквим тимом не одемо у Рио. Још је већа штета што их све нисмо имали на европском, јер са оваквом центарском линијом сигуран сам да бисмо згазили шугаве Литванце као плитак поток. А то ће се и десити ако одемо тамо.
    (Стефан, 29. decembar 2015 09:46)

    # Link komentara

  57. Počeli su da koriste njegovu visinu, sad je sve pitanje režije.
     (Ibradabrakadabra, 29. decembar 2015 09:44)

    # Link komentara

  58. Sto bih voleo da se skupi deo Srbije koji prati nba i da odvedemo bobija na all star plus sto ga ljudi u san antoniu obozavaju pa bi nam se verovatno i prikljucili
     (Milicko, 29. decembar 2015 09:42)

    # Link komentara

  59. Kad se lomilo.. Poeni Bobija za 74-72... Pa Banančina Bobija, i sledi "kvaziM alley-oop sa Borisom.. To majstore!! Samo polako i sigurno!
    (JPR23, 29. decembar 2015 09:39)

    # Link komentara

  60. U brate koja dva igrača za reprezentaciju. Jokić i Marjanović, sa njima gazimo sve. Ali koliko intiligentnih igrača u San Antoniu, kako mu savršeno daju lopte.
     (DedaMiloje, 29. decembar 2015 09:39)

    # Link komentara

  61. Big Giant Bobi, zadnji koš je WAUUU!
    (Moment, 29. decembar 2015 09:37)

    # Link komentara

  62. @(nezaposlen)
    14 kod kuce imaju pobeda
     (dado, 29. decembar 2015 09:33)

    # Link komentara

  63. [link] !!!! Cepaj Bobi do Titule!!!
    (JPR23, 29. decembar 2015 09:33)

    # Link komentara

  64. Kad pitah za pobede GSW,mislim na ovaj rekord SAS-a koji se pominje u clanku?
    A Bobi samo neka objasnjava!
     ((Ne)zaposlen, 29. decembar 2015 09:30)

    # Link komentara

  65. da se ne zalecemo napunio je minesotu i filu....sacekajmo pravi izazov...
     (hero, 29. decembar 2015 09:27)

    # Link komentara

  66. Kakav je Dankan gospodin!
     (Uros, 29. decembar 2015 09:25)

    # Link komentara

  67. Budjenje sile!
    (Nikola_R., 29. decembar 2015 09:24)

    # Link komentara

  68. Nema panike tu sam, sitni tehnicki problemi.
    Evo Bobana u fulioj verziji :)
    [link]

    Covek je postao zvezda Teksasa, ko bas ima vremena, neka krene listati forum Sparsa. Serif. Bobane samo zdravlja i gazi :)
    Bjelice ... bezi, sto pre.
    (Max strikes back, 29. decembar 2015 09:24)

    # Link komentara

  69. Bravo Bobane! Kao veliki grobar, toliko podrzavam ovog momka i toliko mi je drago zbog njega kao da mi je rod rodjeni!
    Nastavi li ovako ponovo ce svi ustajati u pola noci, kako bi gledali srpskog diva!! BOBINATOR SMASH!
     (Zorz Papadubi, 29. decembar 2015 09:22)

    # Link komentara

  70. Cak i u Americi prepoznaju to sto Boban radi. Pogledajte i navijace i klupu! Verujem da ne postoji psihicki zdrava osoba koja mu ne zeli sve najbolje i koja se ne raduje njegovim uspesima. Bobane, svaka ti cast jos sto puta!
     (Aleksis Sanco Panco, 29. decembar 2015 09:21)

    # Link komentara

  71. Za Bobija mi je drago, ali nisam iznenadjen. Jaci utisak mi je Bjelica, koji je ocito u velikoj psiholoskoj krizi... Ne razumem to stanje svesti kada ti u pet utakmica, za pola sata na parketu sutnes ukupno 5 puta na kos. Ja bih se bar na jednoj ispucavao koliko i ostali, pa nek me ova neznalica drzi narednih 5 utakmica na klupi! Bjelica nabacio masu, jos da nabaci karakter...
     (teofan, 29. decembar 2015 09:21)

    # Link komentara

  72. Evo ovako:
    Kada je bobi došao u Megu, poslije neuspješnih epizoda u CSK i Žalgirisu, svi su rekli došao je da završi karijeru u domaćoj ligi jer za ništa više on i nije....bio je MVP.
    Kad je počeo igrati ABA ligu svi su govorili nije on za ABA poješće ga centri koji su kud i kamo bolji......bio je MVP.
    Kada je počeo igrati Evroligu, svi su rekli ma kakvi, nema šanse, užasno je spor nema teorije da išta napravi......bio je MVP i to najbolji u istoriji EL.
    Otišao je u NBA, i svi govore da nema šta tamo tražiti, ...…..


    Za reprezentaciju ga Đorđević nije hito zvati prošle godine jer mu se nije uklapao u sistem....zadnji put ga ej zvao ali viša sila se ispriječila.
    Gdje god je dolauio morao je pomalo se dokazivati to je igrač koji nevjerovatno napreduje i siguran sam da će ostaviti veliki trag u NBA. Živi bili pa vidjeli.
    (dakbih, 29. decembar 2015 09:19)

    # Link komentara

  73. Bobinator!!!!!!
     (Ko bi rek'o cuda da se dese, 29. decembar 2015 09:17)

    # Link komentara

  74. Volim ga ko brata!!!
     (zmt, 29. decembar 2015 09:14)

    # Link komentara

  75. Dobili smo Bobija i Jokica a izgubili Bjelicu
     (Stefan, 29. decembar 2015 09:13)

    # Link komentara

  76. Kakav osecaj videti da za naseg coveka skoci cela klupa na kojoj sede Dankan,Oldridz,Parker...
     (tarzan, 29. decembar 2015 09:11)

    # Link komentara

  77. izbobinirao
    (dragan, 29. decembar 2015 09:10)

    # Link komentara

  78. @Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :) @

    Pa upravo zato se i nervramo jer ga podrzavamo i znamo da moze i da ima kvalitet.Naravno da me nervira Greg kada ga drzi celu tekmu na klupi i time mu samo nanosi stetu.
    (Zeljko, 29. decembar 2015 09:09)

    # Link komentara

  79. Every time I watch Boban Marjanovic play it just blows my mind how much of him there is. Every aspect of him is huge. In a league where giants are the norm, he makes everyone he plays against look like a point guard. It's insane. And when he went to give some dap to Kawhi Leonard, who has huge hands himself, Boban's hands totally enveloped Kawhi's. It leads me to wonder how he manages to hold the ball without deflating it.

    I also wonder what it's like for the opposing team. Is it like when I go to the gym and I end up playing against someone who's over 6'4"? Just standing there while a gargantuan mountain-man towers over me and scores at will, while I'm powerless to do anything except weakly kick his ankles. It's not fun.

    Not saying that Boban isn't fun. He is. He's probably the most fun player in the league right now, as evidenced by the amount of love that he gets in every arena around the country.
    (pametnom dosta, 29. decembar 2015 09:09)

    # Link komentara

  80. Bravo Bobi, volimo te i ponosimo se tobom!
    (djoledjole, 29. decembar 2015 09:08)

    # Link komentara

  81. Боби је најкасније сада стигао у НБА,сада виде кога имају.
    (ПравимоПроблемПП, 29. decembar 2015 09:08)

    # Link komentara

  82. uuuu pokidao. Bobinator!
     (Strike, 29. decembar 2015 09:08)

    # Link komentara

  83. Strasno dobar covek i sportista,posten,vredan,zahvalan.Zasluzio je uspeh!
    (Pokondirena tikvica, 29. decembar 2015 09:06)

    # Link komentara

  84. Ee ovo vec deluje ozbiljno, ne zbog bobijeve igre, od starta je bio odlican. Stvar je u tome sto vise nema garbage time-a. Bio je tu kad se rezultat lomio i pravio razliku, ne znam kako je igrao odbranu(voleo bih da nam neko to kaze), ali napad perfektno, izgleda da greg ozbiljno racuna na njega!
    (Bdb, 29. decembar 2015 09:05)

    # Link komentara

  85. Odlično Bobi, drago mi je da polako počinješ da igraš i da dobijaš sve veću minutažu, takav nam trebaš u reprezentaciji.
     (Čarobnjak iz vOza, 29. decembar 2015 09:04)

    # Link komentara

  86. Ово чекам! Момак је међу првих 10 у НБА по ефикасности у односу на број минута. Преседеће он још утакмица, али мислим да раде на њему, да ће му минутажа и поверење расти. Прерано је отписиван. Не заборавите да је дошао у екипу са шампионским амбицијама. Свака част и само тако настави!
     (Milan, 29. decembar 2015 09:04)

    # Link komentara

  87. Go Bobby go!!!
    (baki, 29. decembar 2015 09:03)

    # Link komentara

  88. Браво Бобане. Волим овог човека као да ми је брат. Сви пљују Попа али он полако прави новог Данкана.
    (Aki, 29. decembar 2015 09:03)

    # Link komentara

  89. Zna Popović šta radi... Bobane, samo mirno, ignoriši hejtere. Radi, treniraj igraj i živi san!
    (DJ Ape, 29. decembar 2015 09:01)

    # Link komentara

  90. Bravooo! Plasi se Greg da mu da vecu minutazu, ubacio bi 50 poena! Penali 100%, savrseno!
    (peruzzi, 29. decembar 2015 08:59)

    # Link komentara

  91. koliko je dobar i skroman ovaj veliki covek!!!
    sve ti najbolje zelim,tvojoj porodici i tebi...tako se bori za svoju porodicu i sebe...suze su mi krenule,takvu zelju i trud kod profesionalnog sportiste retko mozemo videti!!!
    SVAKA TI CAST I PUNO ZDRAVLJA I DOBRIH UTAKMICA U AMERICI!!!
     (oDSkora, 29. decembar 2015 08:59)

    # Link komentara

  92. Bravo Bobi, samo cepaj i koristi minutazu.
    (Slepopushka, 29. decembar 2015 08:57)

    # Link komentara

  93. Samo je jedan beast from the east => BOBINATOR
    (fanatik de football, 29. decembar 2015 08:57)

    # Link komentara

  94. Bravo, savrseno igra... ali koliko simpatija je pokupio od publike i saigraca, i komentatori ga obozavaju.
    (bobinator, 29. decembar 2015 08:57)

    # Link komentara

  95. koji je ovaj bobi kralj. pravi uzor kako treba da se ponasa sportista. kada ne igra on se na treningu jos vise trudi. Bori se za svaki sekund. a realno mogao je da ode u bilo koju evroligasku ekipu i da tamo bude bog bez previse cimanja i vise bi para uzeo.
     (nisam, 29. decembar 2015 08:56)

    # Link komentara

  96. Udri Bobi,gazi Bobi!!!...
     (Balansero, 29. decembar 2015 08:55)

    # Link komentara

  97. Ovo je tek početak... Nabacio mišiće,igra kada nije odlučena utakmica... Bice sve bolji i bolji... U drugom delu sezone sigurno treba očekivati svaku 20+.....
     (Firer, 29. decembar 2015 08:54)

    # Link komentara

  98. Alal vera majstore!
    (Blabla, 29. decembar 2015 08:53)

    # Link komentara

  99. A Dankan u cudu. Sigurno je pomislio: - Ovaj je bolji nego sto sam mislio.
     (aco, 29. decembar 2015 08:52)

    # Link komentara

  100. Bobiiiii legendo, samo gazi!!! Uskoro prvi centar
     (kiborg, 29. decembar 2015 08:52)

    # Link komentara

  101. ponosan sam sto sam srbin! bravo majstore!!
     (dr. mr., 29. decembar 2015 08:50)

    # Link komentara

  102. bravo Bobi, samo napred
    (N, 29. decembar 2015 08:49)

    # Link komentara

  103. Kao brata rođenog da gledam, toliko mi je drago...
     (NS#1, 29. decembar 2015 08:47)

    # Link komentara

  104. Pre 2 godine me je zajedno sa Blazicem, Nelsonom, Katicem i Radonjom zivcirao protiv jednog i po igraca Cibone. Prosle je dominiralo Evroligom, a ove igra u Sparsima fenomenalnu utakmicu (sa Filadelfijom je ipak usao na 40 razlike). Trenira covek, svaka mu cast... I sreca da igra sa Dijaom i Djinobilijem, jer od onog pajsera Lavina ne bi dobio nijednu loptu.
    (Memfis, 29. decembar 2015 08:45)

    # Link komentara

  105. Ma nije Bobinator za NBA :)
    Lepo su nam objasnili "strucnjaci"...
     (RedStarForever, 29. decembar 2015 08:44)

    # Link komentara

  106. mislim da je sada svima jasno u SAS kakvu masineriju imaju u napadu i koliko on njima moze biti od pomoci
     (duleki, 29. decembar 2015 08:43)

    # Link komentara

  107. Sinoc je lemmy kilmister umro a bobika je izdominirao!
    (wlado, 29. decembar 2015 08:43)

    # Link komentara

  108. Види се дa гa вoле сaигрaчи!
     (Слaвишa, 29. decembar 2015 08:42)

    # Link komentara

  109. Bobi zmaju. Koliko mu Diao veruje,prelepe mu pasove baca.
     (kkpar, 29. decembar 2015 08:40)

    # Link komentara

  110. Ma spor je Bobi, nije on za NBA. Za 14 minuta je morao bar 25 poena da ubaci, slabo ovo. Je l' tako beše išla priča?

    Samo puni Bobi!
     (24 minuta, 29. decembar 2015 08:40)

    # Link komentara

  111. Bobojeva statistika je vrhunska...daj mu Greze 30 minuta imace 40 poena
     (oj debeli lade ..., 29. decembar 2015 08:40)

    # Link komentara

  112. Greg ovo Greg ono... Svi strucnjaci sa Balkana znaju bolje od legendardnog Popa...
    Bobi zeznuo si se , nemoj da sedis na klupi , vrati se... Bla bla...
    Mislim ljudi to je Nba!
    Evo danas je igrao kad se lomila tekma i dao vazne poene... Znaju ljudi zasto je doveden i zbog cega , i jos ce on napredovati , pruzite mu podrsku , znaci coveku , pogotovo njemu koji je ljudina :)
    Crno ili Crveno , Srbi smo , budimo slozni kad su u pitanju nasi kosarkaski na stranoj sceni pogotovo Americkoj !
    Pozdrav od Grobara
    (Rema, 29. decembar 2015 08:40)

    # Link komentara

  113. Gazi ga Bobi, bravo majstore.A Boris mu daje najvise lopti, ipak nas on najbolje zna.
     (blaza, 29. decembar 2015 08:39)

    # Link komentara

  114. Ovo je stvarno fenomenalno. Bobi igra iskusno.
    (Aca Znalac, 29. decembar 2015 08:39)

    # Link komentara

  115. Bravo Bobi. Samo napred care. Ostavićeš dubok trag u NBA ligi, videćeš.
     (Neca, 29. decembar 2015 08:38)

    # Link komentara

  116. Bobinator unleashed!
     (palop, 29. decembar 2015 08:38)

    # Link komentara

  117. Greg upravo ove sezone pokazuje zasto je jedan od najboljih trenera ikad!
    Pusta Bobisu da igra protiv slabijih protivnika,kako bi stekao samopouzdanje,dok protiv all-star centara Bobi ne igra,kako se ne bi uplasio u slucaju da krene mnogo da gresi,jer se jos uvek adaptira na NBA.
    Pa kad Bobisa stekne samopouzdanje i kada se adaptira,igrace kao prvi centar ili ce provoditi barem po 20 minuta ... jos kad stekne kondiciju za tako nesto,bice prava zver.
    Mnogo mi je drago zbog njega i Jokica,ali mi je mnogo krivo zbog Bjelice.
    Decko se pogubio. Jednostavno je otisao u pogresan tim. Eto Bjelice sledece godine u Evropi... Sumnjam da ce neki tim hteti trade. Decko se pogubio opasno u odvratnoj Minesoti.
    (Hoces Iskreno?, 29. decembar 2015 08:37)

    # Link komentara

  118. Za 14 minuta i 30 sekundi da čovek 17 poena. Pa Bobane, svaka čast!
     (Aleksis Sanco Panco, 29. decembar 2015 08:36)

    # Link komentara

  119. kralj
     (kragujevcanin, 29. decembar 2015 08:36)

    # Link komentara

  120. A koliko ima Golden Stejt kuci za sada? Nisam gledao tabelu :)
     ((Ne)zaposlen, 29. decembar 2015 08:36)

    # Link komentara

  121. Pet-šest puta sam vraćao na 0:53 da vidim šta je uradio, i još toliko puta da se nasmejem za dobro jutro :)
    (bgd, 29. decembar 2015 08:36)

    # Link komentara

  122. Bravo Bobi care, samo cepaj!
    (Rados, 29. decembar 2015 08:35)

    # Link komentara

  123. To Bobi legendo, u bolji tim nisi mogao otici. Pozdrav od Grobara :)
    (Desert Fox, 29. decembar 2015 08:35)

    # Link komentara

  124. Bobi kralj.. Opasna radilica.. Leva ruka, desna ruka, ne promasuje floater, slobodna bacanja.. Kad pogodi svi se smeju u fazonu vidi kakav osecaj ima lik od dva ipo metra, ali samo dok uhvati kontinuitet, vise nece biti smesno..jos malo da ojaca da moze svakog da ugura u kos i bice nezaustavljiv.
    (Licimur, 29. decembar 2015 08:35)

    # Link komentara

  125. Bravo Bobi!
    Kako mi lepo pocne dan kad vidim da je neko od nasih dobro igrao.
     (bubakarbari, 29. decembar 2015 08:35)

    # Link komentara

  126. Ovi nba rekordi su takva iluzija, to je isto kao kada komentator uzme (zadnjih 7 utakmica, krenuvsi od nasumicnog nebitnog datuma) pa je taj tim od zadnjih 7 izgubio 6 utakmica...prodavanje prasine i magle, nadam se da ce ovaj dankan ostati jos malo u odelu da se ova nasa masina razigra kao bog
    (Analiza, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  127. Kao da mi je rođeni brat igrao noćas,takav osećaj sam imao kad sam sad otvorio vest,bravo bre!!!
     (popokatapetl, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  128. Bravo Bobi, iskreno, sve najbolje želim ovom korektnom momku, a pojedincima, tipa Kalinic, zelim mu ono sto je on skandirao drugima.
    Grobar.
     (Dule 13, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  129. Bravo Bobi kako mi je drago! Ljudino samo nastavi!
    (Iha, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  130. Bobi uči , uči i samo uči....I lagano pokazuje rezultate...Brat Nemanja i dalje nema srca , nema želje...Od MVP do statiste , porpuno nebitnog....
    (Davidoff, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  131. Bouban!!!
    (m, 29. decembar 2015 08:31)

    # Link komentara

  132. Bravo bobi!
     (babajaro, 29. decembar 2015 08:30)

    # Link komentara

  133. Pop ga malo trenirao spremao i Bobijev dodir i ovo stvarno izgleda dobro. Kosevi su stvarno dobri, nista slucajno sve 100% na sposobnost. Bravo Bobi, odusevljen sam.
    (Xin Zhao, 29. decembar 2015 08:30)

    # Link komentara

  134. Smeker!!
    (dj.j., 29. decembar 2015 08:29)

    # Link komentara

  135. Konacno! :) Samo napred, bice sve to ok do kraja sezone (nadam se i za Bjelicu, za Jokica sumnje bez).
     (dado, 29. decembar 2015 08:28)

    # Link komentara

  136. nisam gledao tekmu,a da li je moguce da nije igrao u 4/4?
     (kocka2, 29. decembar 2015 08:27)

    # Link komentara

  137. bobinator bobinira
     (duo pack, 29. decembar 2015 08:25)

    # Link komentara

  138. Bravo Bobi!!! Nek crknu dušmani.
     (mik, 29. decembar 2015 08:23)

    # Link komentara

  139. Voleo bih da cujem sad komentar onih strucnjaka sto su govorili da on nije dovoljno dobar i da nece igrati u NBA.
    (nedjo, 29. decembar 2015 08:23)

    # Link komentara

  140. Pljuvao sam Popovica sto ga ne uvodi u igru i ne pada mi na pamet da mu se izvinim(znam da cita :D) jer sam svo vreme bio u pravu !
     (hours of love, 29. decembar 2015 08:22)

    # Link komentara

  141. Polako, ali sigurno, krece Bobinacija NBA lige...Samo cepaj, Bobsone!
    (One night in May, 29. decembar 2015 08:22)

    # Link komentara

  142. off topic
    Gde je i šta radi Mika guster iz Ritopeka?
     (jebacmama, 29. decembar 2015 08:22)

    # Link komentara

  143. Bobi zverina!
     (Xander, 29. decembar 2015 08:21)

    # Link komentara

  144. Bravo, Bobinatoru!
     (dejan, 29. decembar 2015 08:19)

    # Link komentara

  145. Da samo pozdravim dulove eksperte.


    Pozdrav.
     (hours of love, 29. decembar 2015 08:18)

    # Link komentara

  146. [link]

    Bravo Bobi!! Samo pogledajte publiku kada Bobi da koš! :)
    (Kraljevcanin, 29. decembar 2015 08:17)

    # Link komentara

  147. bravo bobi!
     (nikola, 29. decembar 2015 08:15)

    # Link komentara