Marsijal: Suma od 80 miliona je luda

Novi fudbaler Mančester Junajteda priznao je da je suma od 80 miliona luda za igrača njegovih godina, ali da će se dokazati na ‘Old Trafordu’.

ĐN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @karager Di maria je odlican igrac. to sto nije bio u formi ili se nije uklopio u PL ili tim ne znaci da je los. Falkao je doveden na pozajmicu. ti igraci su marketinski jaki a u tu svrhu je doveden prvenstveno Falkao narocito jer nije kupljen. pogledaj samo najprodavanije dresove u PL za proslu sezonu. nece Glejzer baciti pare u bunar sigurno. uostalom ni za Ronalda nisi cuo kada je dosao u Junajted pa... nacin na koji odgovaras je prilicno jadan i to samo govori o tebi...
     (mick, 4. septembar 2015 19:06)

    # Link komentara

  2. @mick

    Ako su glejzeri odvojili znaci da vredi???? A sta je sa Di Mariom I Falkaom jesu i oni vredeli?? Ee moj decko od 12 godinica
    (karager, 4. septembar 2015 17:00)

    # Link komentara

  3. Daj bre jel moguce da ovaj jos uvek klinac kosta 80 miliona?Koliko bi onda trebalo Mesi da kosta?3 milijarde?
     (Patrik, 4. septembar 2015 14:27)

    # Link komentara

  4. Pa sta ako ima 19 godina?? Ko kaze da je los ili ne dokazan igrac? Na svetu postoji nekoliko miliona fudbalera i svi mi koji citamo vesti ovde da se skupimo ne bi mogli da nabrojimo vise od 1.000! Zato i postoje skauti koji prate igrace sirom sveta i mnogo bolje do nas znaju kakve kvalitete igraci poseduju i kakav potencijal imaju.
    Dovoljno je da se pogleda reprezentacija. Mi naravno znamo sve nase igrace jer pratimo manje vise njihove karijere i gledamo klubove u kojima igraju i mislimo da su mnogo bolji od vecine. Ali takav utisak imamo upravo zato sto ne znamo i ne obracamo paznju na ostale "anonimuse", vec pored nasih znamo samo za najvece zvezde fudbala koji su isto od krvi i mesa i igraju sa istim zarom kao i "ostali" koji nisu toliko medijski uzdignuti i propraceni.
    Zivkovica, Rajkovica, Jovica i ostalih super talenata ima u svakoj zemlji (ligi), samo sto mi pratimo nasu ligu (pored petice) i ne znamo za druge mlade talente. I onda se nerviramo i pitamo zasto je neki nas talenat samo 2,3 ili 5 mil.? Pa bas zato sto ih ima jos MNOGO za koje mi jos uvek nismo culi, ali zato skauti znaju i nece da plate vise nego sto je realna vrednost, jer imaju izbora tj. bolju sliku trzista.
    (Realno..., 4. septembar 2015 14:05)

    # Link komentara

  5. To su Junajted i Real najvece zlo fudbala oni su doveli fudbal u ovo stanje jos pre 15.godina sad Junajted dize na jos visi nivo za nekog pitaj pogka nazovi talenta od 19.godina placaju 50 miliona...Celzi,Siti i PSG su mala deca za ove licemere.
    (E', 4. septembar 2015 13:33)

    # Link komentara

  6. Ovo sve postaje nenormalno. Dati 50 miliona € za mladog, ne previse poznatog igraca je u najmanju ruku tragikomicno...
    Jel ste vi svesni da je Real svojevremeno jednog Zidana platio manje nego sto iznosi transfer ovog decka...
    A Junajted sada i onaj pod Fergusonom su kao 2 razlicita kluba.
    Bukvalno...
     (Dragan VG, 4. septembar 2015 12:48)

    # Link komentara

  7. Porodičan čovek, tj momak - oženjen devojkom iz detinjstva s kojom već ima jedno dete, a i drugo je na putu!
    Zašto je ovo bitno?
    Pa zato što neće da se lanza po diskotekama i juri sponzoruše, tj "starlete". Biće posvećen fudbalu i sopstvenoj karijeri. Cena jeste abnormalna međutim svi uslovi da opravda su tu.
    Napred momče i srećno
    (fliperaš, 4. septembar 2015 12:43)

    # Link komentara

  8. Ovo ionako nije pravi Man Utd. Ziveo United of Manchester fc,a ne ovo cudoviste
     (Sale, 4. septembar 2015 12:29)

    # Link komentara

  9. Ovog decka je htela barsa.ponuda od 40mil je odbijena.jer on je hteo u klub gde ce igrati a ne gde ce nosit vodu msn..hteo ga i murinjo ponuda od 50mil odbijena..on je hteo u klub gde ce da igra.izabrao junajted i klub u kome rade aleks ferguson i rajan gigs i tvorac mladih zvezda van gal.to sto je monako odbio barsu i celzi znaci da je mali zver i buduci broj 1 u napadu..zna gal i te kako sta radi.oterao sav krs i djedove iz kluba.ostali mladi momci zeljni uspeha a martijal ce zablistat na debiju jer ima brizinu i osecaj za gol i bice odlicno pojacanje..reci anrija kantone i desama mnogo se cene i daju ogromno znacenje u svetu fudbala.dobro dosao momce na old traford.
    (skols 18., 4. septembar 2015 10:52)

    # Link komentara

  10. Pukao je Mancester.Ova bahata trosenja novca nisu njihov ni stil ni tradicija.Posle generacije brace Nevil,Gigsa,Bekama,Skolsa,vise nisu izbacili nijednog svog odlicnog igraca.Svaka njihova kupovina mi se cini em promasena,em preplacena.Zao mi je ovog slavnog kluba jer su poceli da lice na druge.
     (Danubewalker, 4. septembar 2015 10:51)

    # Link komentara

  11. I tako MUTD krece putevima Liverpula.Problem je sto titulu nece videti jos minimum 5 god,a tim je navikao na uspehe.Najvise love im je dolazilo sa dalekog istoka,Azijati obozavaju UTD,pocelo je sve sa Bekamom.Ovakva krsina od tima nikom nije zanimljiva,ako nema prodaje dresova,turneja nema ni love.Koliko glup mozes da budes da oteras Cicarita,nikada mu nisu ni dali sansu,pljunes 80 mil.na tinejdzera,koji bljesne na nekoliko meceva,i koji tek treba da se dokaze,a u timu imas raspalog Runia,koji moze samo protiv Briza da dominira,u PL ga nema nigde
     (vladek, 4. septembar 2015 10:02)

    # Link komentara

  12. ova kupovina dokazuje u kakvom je stanju United. Ludi Holandjanin ce napraviti stetu od koje ce se godinama ,,oporavljati''
     (cinjenica, 4. septembar 2015 09:33)

    # Link komentara

  13. Srećno Marsijal i srećno najboljem klubu u Premijer ligi.
     (@maltretirator, 4. septembar 2015 09:06)

    # Link komentara

  14. to su englezi, oni sve placaju barem 3x vise
     (yytyt, 4. septembar 2015 08:34)

    # Link komentara

  15. Cene transfera u fudbalu su iznad svake normale, nijedan igrač na svetu ne vredi više od par miliona, ovako se samo peru pare...
     (Gonzo, 4. septembar 2015 08:26)

    # Link komentara

  16. Fudbal je zvanicno otiso u k...
     (Kosovo je Srbija!!, 4. septembar 2015 08:25)

    # Link komentara

  17. placen je 30 miliona eura odmah plus po 5 miliona u naredne 4 godine sto znaci da dok se isplati lagano moze vise da vredi. sto se tice bonusa od 30 miliona do tih famoznih 80 dobija ih za najboljeg strelca PL svake godine po 5 miliona(max 3 godine=15), zlatnu loptu i nesto vezano za nastupe u reprezentaciji i LS u Junajtedu. dakle ovo znaci da dok Junajted isplati celokupnu sumu njegov doprinos ce lagano biti i veci a i cena ce mu biti veca. ne znam zasto ste se uhvatili ovoliko za LVG jer on nije dao novac a cim su se Glejzeri otvorili znaci da decko vredi. takkdje odbor kluba mora da odobri te transfere medju kojima i sam Ferguson. uostalom politika kluba je takva, Bazbijeve bebe, genaracija 92, Runi Ronaldo, itd... jos na sve to placen je toliko jer je trziste takvo.
     (mick, 4. septembar 2015 08:02)

    # Link komentara

  18. opusteno, ne vredim ni ja, a stariji sam od tebe
     (trajkon, 4. septembar 2015 04:48)

    # Link komentara

  19. "Ne znam da li vredim 80 miliona"
     (malo je lud, 4. septembar 2015 03:09)

    # Link komentara

  20. Momak je hteo da kaze da je Van Gal blesav. To svi znamo, a za decka plus sto je to i rekao.
     (Milos, 4. septembar 2015 03:08)

    # Link komentara

  21. Vec je pod pritiskom. Dzaba sto mu je menadzer rekao sta da kaze, na svakoj utakmici ce morati da dokazuje da vredi tolike milione. Sto ne znaci da nece uspeti, jer to moze sluziti kao motivacija. Inace ce mu svi pocev od medija, saigraca, navijaca, pa dalje, nabijati na nos da je preplacen. Tesko je za mlade igrace kada na pocetku stave preveliki teret na njih.
     (nlo, 4. septembar 2015 03:06)

    # Link komentara

  22. Da li vi mene sprdate da je ovaj lik plaćen 80 milki? Gde je politika mog voljenog kluba? Gde je Marko Rojs za ove pare ? Da li je taj organ koji je nadležan za ovaj tranfer sebe preispitao pre nego što je uradio ovo? Ja kao navijač Mančester Junajteda se SRAMIM !
    (Navijač Junajteda, 4. septembar 2015 03:04)

    # Link komentara