Vasić i Beđik na Igrama u Riju

Srpski dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Bedjik plasirao se u finale Svetskog prvenstva u francuskom Ožibeleu i na taj način obezbedio olimpijsku vizu.

JT Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. U Srbiji se ne prasta uspeh. Nebojsa Ilic peti put odvodi Srbiju na Olimpijske Igre i tako spasava veslanje u Srbiji. Jedini osvaja medalje za Srbiji na
    prvenstvima u poslednjih 20godina . Zahvaljujuci njemu veslanje opstaje u prvoj kategoriji sportova. Ovi koji postavljaju zlonamerne komentare mogu samo da se zahvale jer opstaju zahvaljujuci strucnom i sportskom timu Nebojse Ilica.
     (Marko, 4. septembar 2015 15:07)

    # Link komentara

  2. Momci su sjajni, SVAKA CAST!!! Svaka cast trenerima i svima koji su na neki nacin doprineli ovom USPEHU!!!!!!!!!! Zao mi je samo sto u ovim komentarima vidim toliko veliki broj pogresno informisanih ljudi koji malodusno i ofrlje ista kritikuju. Svako ko se iole malo bavio veslanjem zna da tu nema prostora ni za kakve menadzere kako ih Vi nazivate jer se vesla zato sto se voli, a ne iz neke materijalne koristi. Veslaci rintaju ceo dan, 2 puta na dan, prelaze vise kilometara nego prosecan gradjanin kolima i autobusom dnevno, a treneri moraju svaki zaveslaj da prate i po kisi i po talasima u gliseru, na biciklu, po hladnoci. NEBOJSA ILIC JE SASTAVIO OVU EKIPU, a vi se bolje prvo malo informisite pre nego sto pocnete da lupetate i ispadate glupi. Sramota. Kaljate ovako divnu vest.
     (Dj, 4. septembar 2015 14:47)

    # Link komentara

  3. Najponosnija sestra na svetu! -feeling excited :D
    (Ella, 3. septembar 2015 17:01)

    # Link komentara

  4. Ne radujem se nikad tudjoj nesreci, ali sto volim da procitam komentare gde se vredja vrhunski menadzer a nikako trener Nebojsa Ilic, pa to nije realno :D Ko je i malo u veslanju i razmislja iskljucivo svojom glavom, zna koliko imamo talentovane veslace a jako los trenerski kadar. Pod tackom obavezno...promene!!!
    (J*S*, 3. septembar 2015 14:43)

    # Link komentara

  5. Promenili su posadu cetverca i doziveli debakl.Zasto Jarar umestom Bogicevica?
    (Bojan, 3. septembar 2015 14:32)

    # Link komentara

  6. Bolje imati manji ali opasniji tim. Nema potrebe da jurimo 115 sportista, bolje da ciljamo 10 medalja. Odlicno je sto idu samo nosioci A norme i u atletici i u plivanje. E sad, sto ih mi za sad imamo samo po cetvoro u oba sporta, druga prica i tema za analize. Ovo je za sada 54, i ucinak veslaca je vrlo razocaravajuc, ali odbojkasice su blizu, sto je vec 12 vise, videcemo rvace i kosarkase...realno, Milica, Nole i Ziki su vec sad sigurni...odbojkasi nece imati problema....bice tu sve kako treba, ali treba reci, i to je posao novinara, a ne nas entuzijasta i navijaca...odbojkaski, kajakaski i tekvondo savez su primer, veslacki, plivacki i rukometni savez su sramota, a bokserski ili stonoteniski savez su strava i uzas
    (hubert, 3. septembar 2015 14:19)

    # Link komentara

  7. Zabrojah se za 10 :-) Nije 63, nego 53 za sada. Brojimo dalje...
     (veliki strumf, 3. septembar 2015 14:00)

    # Link komentara

  8. Nesto nisam uveren da cemo dostici broj ucesnika sa proslih OI koji je iznosio 115. Mada je bolje osvojiti vise medalja nego imati vise ucesnika.
    (vUcA, 3. septembar 2015 13:47)

    # Link komentara

  9. Sa ovom posadom imamo 54 kvalifikovanih za Rio na ne 63 kako je neko ovde napisao. I odbojkasica, ako se kvalifikuju, ide 12, a ne 13. Mi smo uspesna sportska nacija, najbolja u regionu, i nema potrebe da preuvelicavamo, kao onda kada je kruzila nebuloza da imamo najvise kvalifikovanih sportista od svih zemalja
    (Hoik, 3. septembar 2015 13:47)

    # Link komentara

  10. Sve cetitke :-) a sad iz sve snage po medalju.
    (ajmo Srbijo, 3. septembar 2015 13:23)

    # Link komentara

  11. Sjajan uspjeh Vasica i Bedjika na Svetskom prvenstvu.Oni su i na poslednjem svetskom kupu u Lucernu bili treci tako da od njih mozemo ocekivati i borbu za medalju.Ono sto je najvaznije ostvaren je plasman na Olimpijske igre i uz sjajnu pripremu koju bi olimpijski komitet trebao da obezbijedi ovim momcima mozemo da se nadamo dobrim vijestima i iz Brazila.Svaka cas i nasem takmicaru u skifu na plasmanu u A finale.Za sada 54-voro nasih sportista je na Olimpijskim igrama sto je veliki uspjeh ako se uzme cinjenica da je ostalo malo manje od godinu dana do smotre u Riju.Navijamo za nase odbojkasice,kosarkase i rvace da i oni rezervisu vizu.
    (Poznavalac sporta, 3. septembar 2015 12:44)

    # Link komentara

  12. Rezultati za nase posade u olimpijskim disciplinama su blago reci katastrofa. Samo jedna kvota,cestitke za Bedjika i Vasica. A ostali? Imati samo dva veslaca na OI je totalni debakl za ovakav tim koji mi imamo.
    (razocaran, 3. septembar 2015 12:32)

    # Link komentara

  13. 63! Brojimo dalje! Na redu su odbojkasice, pa da bude 76!
     (veliki strumf, 3. septembar 2015 12:19)

    # Link komentara

  14. Vasicu i Bedjiku svaka cast. Oni su klasa i nadam se i medalji od njih. Ono sto je tuzno je da su oni jedina olimpijska posada Srbije koja je uopste dosla do polufinala, samim tim i jedina kvalifikovana za Rio. A poslato je pet posada u olimpijskim disciplinama. Nase veslanje je u strmoglavom padu poslednjih desetak godina, a Nebojsa Ilic se ponasa kao da mu je deda ostavio funkciju. Neka pogledaju sta su kajakasi napravili za kratko vreme. Sto je najgore i ovu jednu jedinu kvalitetnu posadu Ilic ce razbucati do Rija. Tuga
    (holk, 3. septembar 2015 12:18)

    # Link komentara

  15. Nesto imam utisak da im cak ni ovaj cuveni dvojac iz Novog Zelanda nije nedostizan!Svaka cast,pa ako Bog da da bude neka medalja.
     (rejnald, 3. septembar 2015 12:02)

    # Link komentara