Vrhunski smečevi na vrelom novosadskom pesku

Ovog vikenda, ne tražite utočište u hladovini, već okupite društvo raspoloženo za navijanje, zgrabite osvežavajuće piće i posetite novosadski Štrand.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Bilo bi lepo da se napravi Himna Bič volej lige i igrača koji je igraju.Pa tokom utakmica i turnira puštati istu,na TV kao najava turnira.Neki dobar spot, plaže,devojke ma ful bi bilo.Najlepše i sve što bič volej čini lepim staviti u spot.Neka VIP odradi to,pravi marketing potez bi bio.
    Osim Novog Sada poslednjih 15 godina do početka VIP lige svake godine bili su turniri uvek u Beogradu,Velikom Gradištu,Subotici,Apatinu,Kraljevu.Imamo sjajne uslove tokom leta za ovaj sport kako na plažama tako i bazenima.Pozitivno je što ga ljudi i drugi sportisti igraju rekreativno sa puno ljubavi.VIP liga je pravi potez i ide pravim putem.Možda nekad malo dovesti i ove iz reprezentacije bar koji set da odigraju to bi bio magnet za publiku,Atanasijević,Podraščanin,Kovačevići,ali i devojke Maja,Rašić,Stefana,Stevanović ma gorilo bi na plažama da dođu pre nekog finala i odigraju revijalno između sebe.
    (sve po malo, 24. jul 2015 00:41)

    # Link komentara

  2. Najlepši sportisti i sportiskinje odbojkaši i odbojkašice.Beach volley objasnio zašto!Teže je igrati na pesku nego u hali.Oni igraju po suncu i na 40 stepeni,ali i po kiši kao da su idealni uslovi.
    RESPEKT za najzgodnije sportiste :)
    Predlog :birajte najlepšeg momka i devojku lige!
    (gorana i., 23. jul 2015 16:37)

    # Link komentara

  3. Beach volley liga je osvojila Srbiju.Ovo je najveći hit po svim plažama Srbije.Sve izgleda sjajno.Svake godine dobijemo po neki novi par koji obećava.Pozitivno je što je i veliki broj ženskih ekipa sad deo ove priče.Do pre nekih 4,5 godina muškarci su bili mnogo masovniji,samim tim i kvalitet je bio mnogo na strani muškog dela turnira.Biću slobodan da kažem da su se dame na zadovoljstvo svih koji prate ovaj prelepi sport približile muškarcima po kvalitetu.Samo nastavite tako,u svim gradovima gde dolazite čeka Vas na stotine dečaka i devojčica koji žele da treniraju kod Vanje.Nemam šta da preložim il zamerim sem da poželim da nastavite tako i da kroz ovu priču dobijemo 2020 učesnika Olimpijskih igara.
    (marko, 23. jul 2015 15:58)

    # Link komentara

  4. Bravo za odbojkaški savez Srbije.Novi Sad je prvi počeo sa Beach volleyom 90 godina i danas imamo ligu Srbije.Kvalitet je na zavidnom nivou.RTS prenosi i ima emisiju o svakom turniru oko 20 minuta što je sjajna stvar za popularizaciju ovog sporta kod nas.Beach volley je najgledaniji sport na Olimpijadi.Mislim da je potrebno stvoriti uslove kako bi ovi igrači i igračice nastavili i nakon ove lige da se bave beach volleyom.Treba im napraviti jednu,samo jednu halu u Srbiji za početak,stvoriti uslove da treniraju kao što je u svim drugim zemljama,Nadajmo se da neko misli o tome,jer bez toga realno neki veći rezultat neće doći.Najbolji smo na Balkanu ,sjajno za početak,ali Srbija treba da bude učesnik OI.Ima mnogo dece tokom ovih turnira koji upijaju sve što im Vanja kaže,slikanje traje satima.As kakav je Grbić i zaslužuje sve to.Treba neko da prepozna sve ono što radi OSS i da podrži opet kažem najgledaniji sport na Olimpijskim igrama.Na kraju jedan podatak o novčanim nagradama u Hrvatskoj,Poreč je bio jedan od turnira Svetskog prvenstva 2015 ovog leta sa nagradnim fondom od 800 000 dolara.
    (Stevan, 23. jul 2015 15:46)

    # Link komentara

  5. Ovo je zaista postala prava liga.Zadovoljstvo je što ima nešto ovakvo.Povratak Vanje Grbića i odluka da on iznese teret ove priče je pun pogodak-pravi čovek na pravom mestu.Liga je organizovana,sve masovnija,uz novčane nagrade i sve veći kvalitet nadajmo se da će mo i na OI imati predstavnike u budućnosti.Odbojka je jedini sport koji je sa dva sporta:Indor odbojka i Beach volley učesnik Olimpijskih igara.Treba reći da je uz sve ovo i sjajna zabava na svim ovim turnirima koji se igraju celo leto po čitavoj Srbiji,da postoji školica odbojke gde u toku leta prođe "Vanjine fazone" više hiljada dečaka i devojčica.Puna podrška Beach volley-u u Srbiji,zahvalnost VIP kompaniji koja podržava sve i lokalnim samopuravama koje su deo priče.Vanja Grbić i hiljade dečaka i devojčica,na stotine ekipa koje igraju ovu ligu su garant da nam se smeši svetla budućnost i u ovom sportu.
    (Boban, 23. jul 2015 15:17)

    # Link komentara