1. Znaci, ostaju svi! :)
     (beograd_moskva, 20. jun 2015 01:38)

    # Link komentara

  2. Ostaju svi sem Blazica.
     (Niki, 19. jun 2015 23:25)

    # Link komentara

  3. Sad je vreme da se napravi visegodisnji ugovor s DR DR i da se nadje zamena za Bobija....kad bi dosao Pera Antic osvojili bi EL...sa ovim sto imamo...jer objektivno Kalina kida a pridruzice mu se Danguba i Mitar...uz Zirbesa i maestra Vilijamsa borce Lazu,Jaku i Jovica i Jovica + "ludi" Djenja u prelomnim trenucima i vise nam ne treba...

    Najvece pojacanje treba da bude RAZLIKA U KLASI koju pokazuju Zvezdini mladi igraci sad i koju ce pokazivati sledece sezone...znachi svi(Kalina,Tejic,Danguba,Mitar)a verujem da ce DR-DR to znati da od njih iznudi...
    (Monarhista, 19. jun 2015 20:26)

    # Link komentara

  4. Ostaje vam Jaka i Cirbes, a odlaze: Dzenkins, Williams, Bobi! I dobro upamtite ovu 2015, sljedeća je vaša 2032., jer vraća se C.Zvezda i daj Bože da i Kaplanovića zadržite!
     (Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!, 19. jun 2015 19:04)

    # Link komentara

  5. Ovaj Zvezdin roster se tako lepo skockao, da kad bi ostao neokrnjen, uveren sam da bi opet igrali top16 EL. E, sad, za vece domete, treba i bolji igraci i harizmaticniji likovi, miljenici srece...a, iskren da budem i tim koji se brine o psihologiji, pripremi treba da bude adekvatan za vece domete. Sve to puno kosta. Mi smo narod koji zeli uvek vise, ali ponekad treba i biti realan i rasiriti se onoliko koliko ruke mozes razruciti. Stranci...u Zvezdi, ovi stranci, su u stvari postali pravi domaci igraci. Toliko su se spojili sa masom i navikama, obicajima, zargonima...Momci su zasluzili da budu zapisani svetlim slovima u istoriji kluba.
    Sad molim vas nesto o Blazicu... Svaka cast Jaka, dusa si ovog tima, koji izgara, bori se, zeli...Tvoje ime je najcesce uz Bobijevo skandirano sa tribina. Zasto? Zato sto jednostavno zasluzujes to i srcem i rukama. Ova gospoda sto ga kritikuje, jer mu je pala evidentno forma u zadnja tri meseca, neka se samo seti njegovih partija U EL, pa u ABA ligi...duga je sezona, sinusoide forme se krecu od minimuma do maksimuma....i naravno u drugom delu sezone, cuvao je Jaka, sa Lazom najbolje igrace protivnika...ako igras jaku odbranu, onda i ruke malo gube elasticnost....ko zna, i razume ce ovo....ko ne zna, naucice...Jaka ti si nasa talija. Tvoji prodori, zakucavanja, kontre, sutevi za tri +1, otimanje lopte Burusisu, hvatanje za srce i obracanje navijacima...to je bila Zvezda ove godine, Jaka je to samo objasnio u ime svih momaka. Nas covek. Tacka.
    (Kale_Pravi, 19. jun 2015 19:01)

    # Link komentara

  6. Cibers i Vilijams bi obavezno trebali da ostanu jer imaju kvalitet za Euroligu, a bolje za te pare ne mozemo da nadjemo, bilo bi dobro kada bi ostao i Marjanovic, ali po svoj prilici to se nece dogoditi, Dzenkins ako ostane, ostane, ako ne trebalo bi angazovati nekog boljeg sutera, takodje Amerikanca, Blazic ima ugovor do sledece godine, tako da ce najverovatnije da ostane tu i do kraje sledece sezone, dobar je on, ali ne i dovoljno dobar pored sve zelje i volje koju prikazuje, Rebica i Tejica bi trebalo poslati na pozajmicu u neku drugi klub gde ce imati vecu minutazu dok se jos vise ne usavrse, sto se ostalih tice oni ce ostati jer za drugde i nisu, kao moguca pojacanja trebalo bi razmisliti o dovodjenju Ercega, Antica, Raduljice, Jokica, Keselja i mozda jos ponekog.
    (KRIGER, 19. jun 2015 17:37)

    # Link komentara

  7. @ voleo bih da svi ostanu, jer sam zavoleo ovu ekipu.

    Da pogodim, zavoleo si je od pre 2 godine?
    (grobar, 19. jun 2015 17:32)

    # Link komentara

  8. Viliams i Blazic treba da idu,operisani su momci od kosarke
    (Zmagvin, 19. jun 2015 17:12)

    # Link komentara

  9. ukucajte carls dzenkins i procitajte njegovu biografiju...sve ce vam biti jasno kakva je to igracina...kao sto je i dokazao to u najbitnijim utakmicama...voleo bih kada bi svi stranci ostali...i jaka blazic,bez obzira na sve,treba imati takvog igraca u ekipi...i da dodje pero antic,da se pojacamo na toj poziciji,ako hocemo u top 8...ako ode marjanovic,antic i jokic obavezno da se dovedu...mada mislim da ce markus i djenka otici u neke klubove koji nece igrati evroligu,ali ce imati bolje ugovore,takodje i cirbes
    (marko_bgd, 19. jun 2015 16:37)

    # Link komentara

  10. Što se tice stranaca sve ih treba zadržati, osim Blazica. Jednostavno čovek pravi previše nerezonskih poteza da bi zauzimao mesto nekom našem mladom igracu i nema kvaliteta za ovaj nivo takmičenja. Ne sumnjam da je ovo apsolutno jasno upravi, i da će se spremno docekati nova sezona.
     (Nikola, 19. jun 2015 16:30)

    # Link komentara

  11. @ answer Čak i da je to tačno, opet smo bolji od paklene četvorke Andrić, Bezbradica, Dalo i Kuzenoglu(ili kako se već zove). Možda ostane i Milutinović, ali ajde, on bar nešto pokaže na terenu :)
     (axaxt, 19. jun 2015 15:53)

    # Link komentara

  12. Momci naporna sezona, imali ste NBA ritam, odigrali ste 80 utakmica ove sezone.
    (Osta, 19. jun 2015 15:40)

    # Link komentara

  13. ovo se moglo ocekivati, od ovih ce ostati jaka, a tu ce biti jos dangubic, rebic, tejic, mozda jovic... ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.
     (answer, 19. jun 2015 15:16)

    # Link komentara

  14. ljudi ne razumeju da američki košarkaši ne igraju odbranu
     (rade-dera, 19. jun 2015 15:10)

    # Link komentara

  15. Cirbes plus jedan od Amera,to je sasvim ok.
     (Doktor86, 19. jun 2015 15:08)

    # Link komentara

  16. Dovesti Nolana Smitha čisto da sedi na klupu i unosi paniku, jer tako smo u mogućnosti...
     (Jovan, 19. jun 2015 15:02)

    # Link komentara

  17. Da se ne lazemo,sezona zavisi od stranaca.Partizan ih ove sezone nije imao,dok je Zvezda na svakoj poziciji ima dobrog igraca u vidu stranca,osim na trojci !
     (J.D.Aleksandar, 19. jun 2015 14:59)

    # Link komentara

  18. Dženkins je najbolji košarkaš od sve četvorice stranaca. To se vidi na osnovu njegove biografije, dostignuća koje je imao kao i na osnovu onoga što smo videli kako igra za zvezdu. M.Will. I Cirbes su odigrali super, ali nisu košarkaši u koje možeš da se pouzdaš. M.Will. je nekad delovao kao da ga mrzi da igra pa onda opet rasturi sa 20 poena zaredom. Isto Cirbes - zna da igra košarku, ali samo pick i zakucavanje. Nisam video da je nekad šutnuo dalje od 2 metra. Jaka je prosek. Ne bi se ni primetilo da ga nema kao što se ni ne primećuje kad je tu. Samo kad bi Dženkins ostao... Veliki majstor.
    (Focus, 19. jun 2015 14:53)

    # Link komentara

  19. MWill bi mogao da ostane. Nije dovoljno dobar da bi bio prvi plej u nekom jacem klubu, a nekako mi ne ide za njega da bude rezervni plej, kao npr. Nelson. Za nas je odlican. Boljeg necemo naci.

    Jenkins mi je mnogo drag, ali nama treba dobar suter i neko ko zna da se krece bez lopte.

    Jaka- mnogo borben i drag svima, ali nedovoljno kvalitetan za EL.

    Cirbes- odlican. Nikako ne bi valajlo da ode.
    (mpk, 19. jun 2015 14:37)

    # Link komentara

  20. Nesto razmisljam grobari se loze na Pavlovica a Rakocevic je bez obzira na jaku odbranu uvek davao partizanu 20+ i to pred penziju.
    (NikolaSrb, 19. jun 2015 12:29)

    I uzeo 0 titula... xaxa
     (Jaa, 19. jun 2015 14:36)

    # Link komentara

  21. 1. Williams -moze za te pare da se nadje i konstantniji Amerikanac, koji ce moci i odbranu da igra i da bude fizicki jaci, ali glavna prednost Williamsa je sto neverovatno dobro razigrava ostale igrace. To mu je glavni kvalitet i po tom pitanju je nezamenjiv. Uz Jovica je/bi cinio odlican tandem, ali ce po svoj priliici ide pa cemo morati da trazimo konstantnijeg :)

    2. Djeka ooooooooo ... Voleo bih vise od icega da ostane, na kraju sezone je objasnio kriticarima i skepticima neke stvari, ima sanse da ga Cova zadrzi, mislim 40%

    3. Cirbes - zavisi da i ce ostati sa devojkom ili ne, to je njegov motiv. Odlican momak i vrlo zahvalan igrac, bolje bi bilo da ostane jer se lepo uklopio i uigrao. Njegov ostanak zavisi od emocija :)

    4. Jaka -ne bih ga dalje zadrzavao, igra decko srcem i mnogo voli Zvezdu i Zvezda voli njega, ali nije kalibar za EL i umesto njega mora boli stranac da se nadje.
    (batko, 19. jun 2015 14:32)

    # Link komentara

  22. Ja bih u zvezdi voleo da vidim Miljenovica i Jokica, taman da zamene MW i Marjanovica. Prvi odlican, drugi vrhunski!
    (NeRazumem, 19. jun 2015 14:28)

    # Link komentara

  23. Nisu snaga zvezde stranci. Snaga zvezde je mladost. Njih petorica, svi slicni po svemu, i svi odlicno igraci. Tu ima prostora za ogromni napredak, sto ce se pokazati iduce sezone, jer posle ove, u narednu ulaze sa iskustvom vise. A stranac, koji god da dodje, imace to isto sto i vilijams, sto i dzenkins, mozda interpretirano na malo drugaciji nacin. Jedino marjanovica necete nadomjestiti.
    Nadam se samo da ce i Partizan imati ekipu samo za nijansu jacu, jer ce u tom slucaju biti mnogo zanimljivije.
    (jugguja, 19. jun 2015 14:27)

    # Link komentara

  24. Isto kao fudbal prosle godine. Evo vam jedna titulica posle 100 godina da ne kmecite a onda sledi potpuni raspad.
     (s.stupanca 15a, 19. jun 2015 14:14)

    # Link komentara

  25. Cirbes mora ostati! Znacice nam neverovatno u narednoj sezoni jer Bobinator odlazi. Ako jos neki stranac ostane to ce biti jos veci plus za nas.
     (zivcan_neki_lik, 19. jun 2015 14:11)

    # Link komentara

  26. Ko god da dodje,prvaci smo.Dulo ostaje u Partizanu,uništiće ih skroz.
     (kec, 19. jun 2015 14:09)

    # Link komentara

  27. Nedam Jaku ni za živu glavu.
     (Blaf, 19. jun 2015 14:08)

    # Link komentara

  28. Cirbes me veoma prijatno iznenadio. Od igraca koji je promasivao zicere dosao je do igraca koji je bio kljucan i protiv Cedevite i Partizana u finalu. Po meni je on MVP finalne serije. Dzenkins bi bilo lepo da ostane jer je on igrac koji se moze sjuriti do kosa i dati ga. Vilijams tesko da ce ostati, sa jedne strane fantastican u proigravanju saigraca, sa druge strane nevidjeni potrosac lopti kada mu ne ide. Blazic je bas u padu forme, prosle godine bio daleko bolji. Mislim da ga Rebic moze potpuno zemniti sa uiravanjem letos. Erceg je slobodan tako da mislim da bi on bio taman igrac koji treba.
    (Pedja, 19. jun 2015 13:57)

    # Link komentara

  29. Sad bi svi voleli da svi ostanu...
    Vilijams je bio pun pogodak, iako je bilo evidentno da ga je uhvatila apatija posle sjajnog početka sezone, na kraju je uradio ono zbog čega je doveden, preuzeo je odgovornost u najvažnijoj utakmici sezone, sasuo 17 u nizu Partizanu i doneo EL. Kod njega je bitan taj psihološki momenat, tako da je nezahvalno prognozirati bilo šta oko njegovog ostanka.
    Dženkins se afirmisao i sumnjam da će Zvezda moći finansijski da mu odgovori.
    Cirbes takodje pun pogodak, potpuno komplementaran Bobiju, doneo je mnogo raznovrsnosti i u odbrani i u napadu. Treba ga zadržati ako ostane Bobi ili dodje centar sličnog profila, u suprotnom ne treba insistirati na njegovom ostanku.
    Jaka je najmanje pokazao od svih stranaca, ali ima još godinu ugovora i njegov status zavisiće prvenstveno od odluka ostalih stranaca po pitanju odlaska/ostanka.
    (dzukac, 19. jun 2015 13:55)

    # Link komentara

  30. Otisli ili ostali,zauvek cete biti dio Crvene Zvezde,nas i nasih uspeha!!!
    Naravno da bih voleo da ostanete,ali isto tako cu razumeti i da odete negde jer danas nema kluba koji vas ne bi pozelio u svojim redovima!!!To vazi za apsolutno svakog igraca Zvezde!!!
     (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 19. jun 2015 13:52)

    # Link komentara

  31. Ostaju nego sta,jos ce i drzava malko da upumpa novca u svoj projekat kako bi taj klub doveo jos nekoliko pojacanja i tako jurio odbranu titule a mozda i fajnal for Evrolige.Prosle godine su pogurali fudbalski klub do titule i to posle 7 godina,a ove kosarkaski,posle 17 godina.Secam se da je prosle godine kad je FK Crvena Zvezda postala sampion,neko napisao da ce sledece osvojiti i u kosarci,evo to se nazalost desilo.Kontam da ako drzava nastavi da ulaze u njih da ce nam prekinuti dominaciju i u hokeju.
    (Ljubinko Pantic, 19. jun 2015 13:50)

    # Link komentara

  32. Sledeće sezone :
    -Da odu: Radonjić,Marjanović,Vilijams,Blažić,Rebić
    -Da dodju: Saša Obradović,Kuzmić,neki dobar plej,iz FMP-a da se prekomanduju Gudurić i Davidovac(dečko će biti paklen igrač)
    -Da osvojimo ABA ligu i udjemo u top 16 a kup i KLS može i ne mora bitno da se obezbedi EL za onu tamo sezonu
    -Da Mitrović i Dangubić,Davidovac,Tejić i Gudurić tokom sezone pokažu zavidan napredak
     (MJ11, 19. jun 2015 13:48)

    # Link komentara

  33. voleo bih da svi ostanu, jer sam zavoleo ovu ekipu.
    medjutim, ako pogledamo bez emocija, jaka je ove sezone potrosio sve kredite. prosle sezone je pokazao potencijal, a ovu je odigrao kao da su mu u oktobru uradili lobotomiju. ne zameram mu drvene ruke i los sut, nego sto je igrao totalno sumanuto. i u odbrani i u napadu samo je jurcao ko muva bez glave i srljao iz greske u gresku.
    cirbes je izuzetno napredovao. mozda najveci napredak od svih igraca. na pocetku sezone je bio najgori u rotaciji (blejao u odbrani, pravio faulove u napadu, masio zicere, ispustao iz ruku odlicna dodavanja), a na kraju medju najboljima. ipak verujem da sledece sezone njegovu minutazu sasvim solidno moze da pokrije mozda cak i tejic.
    najteze ce biti nadoknaditi eventualni odlazak vilijamsa. iskidao mi je zivce u nekim utakmicama, ali takvi majstori kosarke su velika retkost u evropi.
    igraca kao dzenkins ima dosta, ali on je sad vec domaci. adaptirao se i na zivot i na tim, a to mnogo vredi.
    u najgorem slucaju, odlazi bobi i svi stranci. bice tesko graditi ekipu iz pocetka, mada svakako bi bilo dobro osveziti tim.
    (zagor, 19. jun 2015 13:44)

    # Link komentara

  34. i polako se pocinje da se raspada drzavni projekat
    (klubcic, 19. jun 2015 13:40)

    # Link komentara

  35. E Markuse, imao si sinoc vaznijih stvari od dolaska na Kalis...dovoljno.
    (fm2015, 19. jun 2015 13:00)

    Zurio je u Zeleznik, na proslavu titule.
     (Zuki, 19. jun 2015 13:24)

    # Link komentara

  36. Tim za velika dela se pravi iz godine u godinu. Neko ce mozda da ostane ali ce doci neko ko je bolji od ovih sadasnjih stranac.Videlo se gde smo tanki i gde skripi na kojim pozicijama da bi se ucinilo vise u EL. Domaci igraci ce verovatno ostati osim Bobija
    (Delija Banovo Brdo, 19. jun 2015 13:12)

    # Link komentara

  37. Blazic i Dzenkins dobijaju sut kartu,umesto njih dolaze skuplji i kvalitetniji igraci,Vilijams dobija jos bolji ugovor a Cirbes igra za iste pare.Kinta nije problem.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pouzdani izvor, 19. jun 2015 12:54)

    Dzenkins nas je uveo u EL ove godine. Rasturio je JSDP u polufinalu ABA lige. Cirbes odličan. Ako je moguće njih zadržati.
    (oberin, 19. jun 2015 13:10)

    # Link komentara

  38. doslo do zasicenja kod Djenke??
    Kakvi su ovo komentari... zasicenja od cega?
    Decko svaku utakmicu daje svoj maksimum, igra odlicno (nekad ima los dan sto je sasvim normalno) i veoma je bitan sraf kako u napadu (sut sa poludistance iz pika vrlo dobar, za 3 napredovao i ne sumnjam da ce jos vise tako i u odbrani sa svojom agresivnosvu
     (samo kazem..., 19. jun 2015 13:10)

    # Link komentara

  39. Maik Cirbic je najveca ljudina tu. Citave sezone je bio u sijenci Bobija, samo cutao i radio i docekao svoje. Prvo kad je povrijedjen igrao protiv Cedevite i ovu citavu seriju sa Partizanom. Nije se stedio nikad, veliki RESPECT. Mislim da je ovo kraj kao iz bajke za njega, odlucio seriju sa ona dva bacanja i otisao u bolji klub. Ako Bajern bude igrao evroligu ide sigurno tamo. Danke, Maik!
     (markoni, 19. jun 2015 13:06)

    # Link komentara

  40. Iskreno, nije realno ocekivati da Vilijams ostane. Djenka je tu dve sezone, ja mu se izvinjavam sto nisam verovao u njega u prvom delu sezone, kada je zaista los bio, u drugom je sve nadoknadio, mislim da i on ode. Cirbes me zaista iznenadio, MVP finalne serije zasigurno, ne mozemo Bayernu da pariramo. Jaku volim, i gotivim, gine svaku utakmicu, ali to nije dovoljno. Dosta je oslabio, nazalost i usudjujem se reci da nas je razocarao ove sezone. Srecno momci sta god da bude!
    (milan, 19. jun 2015 13:02)

    # Link komentara

  41. svi sem Blazica ce sigurno otici u veci klub i uzeti vece pare dok predpostavljam da ce Jaku da najure kao kera,decko je jedini adut borbenost i fizikalije koje poseduje.I Bobija tesko da ce da zadrze tako da to bi bilo to od CZ Telekom
     (realno, 19. jun 2015 13:02)

    # Link komentara

  42. Ostanite svi!
     (Marko, 19. jun 2015 13:01)

    # Link komentara

  43. E Markuse, imao si sinoc vaznijih stvari od dolaska na Kalis...dovoljno.
     (fm2015, 19. jun 2015 13:00)

    # Link komentara

  44. Opušteno, ostaće vam najbolji igrači, ima se, može se.
    Usput, neka mi neko napiše u kojoj je sezoni, od svih koje je do sada osvaja, Partizan ostavio glavne igrače, tj. nije sve morao da proda.
     (rale, 19. jun 2015 13:00)

    # Link komentara

  45. Jel istina da dolazi Skorijanidis?
     (Corleone, 19. jun 2015 12:58)

    # Link komentara

  46. Jaka Blažić, ljubimac delija, najborbeniji igrač i sve pozitivno uz to... Ali mislim da je došlo vrijeme za rastanak... U velikom je padu forme a i zauzima mjesto stranca... Jaka sve najbolje u daljoj karijeri
    (NiksickoPivo, 19. jun 2015 12:56)

    # Link komentara

  47. Blazic i Dzenkins dobijaju sut kartu,umesto njih dolaze skuplji i kvalitetniji igraci,Vilijams dobija jos bolji ugovor a Cirbes igra za iste pare.Kinta nije problem.
     (Pouzdani izvor, 19. jun 2015 12:54)

    # Link komentara

  48. Evo vam vic godine, ne morate da objavljujete ovaj kometar. Moze kao vest da se ljudi smeju lepo, isto kada su pustane vesti kako oni bodre svoje bivse saigrace, moze i sada kada je ovo ispala BANANA.

    [link]
    (GM, 19. jun 2015 12:54)

    # Link komentara

  49. Jaka mora da ode, jer nema pojma.
    Cirbes najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji. Ako ode Marjanovic on mora ostati.
    Marcus je limitiran igrac, narocito u odbrani.
    Djenka je prosečan i takvih ima na hiljade.
    Naravno, emocije ne smeju da odlucuju, narocito navijacke simpatije prema Jaki.
    (Koza, 19. jun 2015 12:53)

    # Link komentara

  50. Mnogo bi bilo da nam odu oba Amerikanca, Cirbes i Bobi. Osim što bi bilo teško dovesti prave zamene sve to bi trebalo i uigrati. Od počekta saradnje sa FMP-om naš tim je iz godine u godinu bio sve jači. Počeli smo od Filipa Čovića i Adreje Milutinovića pa onda kup pa Evroliga i evo sada tripla kruna. Bio bih zadovoljan da sledeće sezone zadržimo isti nivo. Ne mora viši :)
    (no, 19. jun 2015 12:53)

    # Link komentara

  51. Čoveče.. Ovi momci sijaju!!!
    (Mirko, 19. jun 2015 12:46)

    # Link komentara

  52. "Ostajte ovde, sunce tuđeg neba neće vas grejati..."
    (Mirko, 19. jun 2015 12:46)

    # Link komentara

  53. Blazic je sjajan lik i ima srce k'o soliter, ali je preskup za ono sto pruza. Djenka je vec dve sezone ovde i mislim da je i kod njega doslo do zasicenja. Treba decko da promeni sredinu i uzme veci kes. A MW i Cirbes jednostavno moraju da ostanu. MW cini druge igrace boljima i zahvaljujuci njemu Bobi je MVP Evrolige, a Cirbes je napredovao jednu svetlosnu godinu u odnosu na pocetak sezone. Njega treba zadrzati jos jednu sezonu, kao i Cirbesa. I obavezno, ali obavezno, dovesti dva sutera sa visokim procentima suta za tri. S tim smo kuburili celu sezonu i da smo imali takvog igraca mislim da bi top8 bio realan domet. Sve u svemu, sjajni momci i najgotivnija grupa stranaca koja je ikada igrala u nekom klubu sa ovim prostora. Ko ode i ako ode, zelim mu sve najbolje u karijeri i zivotu.
    (StormBGD, 19. jun 2015 12:45)

    # Link komentara

  54. Vise bih voleo da brat Djenka ostane!
    (Nenad, 19. jun 2015 12:40)

    # Link komentara

  55. Oooo Đenka ostani ooooo Đenka ostani !!!
     (Simke, 19. jun 2015 12:37)

    # Link komentara

  56. Hvala momci ali mi se ne brinemo, Radonja i Covic znaju sta rade.
     (Crvena *, 19. jun 2015 12:36)

    # Link komentara

  57. Nek ostane dzenkins a nek ide mwil...inace vest za grobare posto znam da prate nase vesti osim atove glave ide i gagi milosavljevic i to u turski trabzonspor...
     (petarczv, 19. jun 2015 12:35)

    # Link komentara

  58. uf tesko tesko tesko.nadam se da ce ostati barem neko...
     (duledudule, 19. jun 2015 12:35)

    # Link komentara

  59. stranci kad se dovedu treba produzavato ugovor a ne jedna sezona i odu
     (zvezda sampion, 19. jun 2015 12:35)

    # Link komentara

  60. Jaka mora da ostane, da i sledeceg juna zapeva "zato sto ste vi verovali slepo..."
     (*, 19. jun 2015 12:33)

    # Link komentara

  61. Ukoliko napuste klub, napravili su veliku stvar jer su ucinili da CZ postane veoma pozeljna za strane kvalitetne igrace. Redovna plata, Evroliga i odlicna promocija da posle toga potpisu ugovor zivota. DeMarkus Nelson je utabao stazu za to, a Vilijams, Djenka i Cirbes su sagradili autoput.
    Najvise bih voleo da ostane Dzenkins, ali malo je verovatno.
    (Novosadjanin., 19. jun 2015 12:29)

    # Link komentara

  62. Nesto razmisljam grobari se loze na Pavlovica a Rakocevic je bez obzira na jaku odbranu uvek davao partizanu 20+ i to pred penziju.
     (NikolaSrb, 19. jun 2015 12:29)

    # Link komentara

  63. Ostanite svi...ostanite svi !
    (parter B, 19. jun 2015 12:27)

    # Link komentara

  64. Mislim da je ocigledno da Vilijams odlazi.
     (BgHQ, 19. jun 2015 12:19)

    # Link komentara

  65. Momci svaka cast i hvala na svemu, pokazali ste kako se voli i igra za klub mnogi nasi mladi igraci bi mogli da uce od vas sta je posvecenost, zelja, volja, snaga, profesionalnost, voleo bi da ostanete ali ako ne moze zelim vam da dobijete dobre ugovore u velikim klubovima
    (E, 19. jun 2015 12:16)

    # Link komentara