Trujić: Bio je penal, Vule me povukao obema rukama

Nikola Trujić, napadač Vojvodine, kaže da su Novosađani protiv Partizana oštećeni za penal jer ga je Miroslav Vulićević povukao obema rukama.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Crno-beli su prethodnog vikenda slavili u Humskoj minimalnim rezultatom, u meču koji su obeležile stvari van terena, a već u sredu Partizan dolazi u Novi Sad na prvi duel polufinala Kupa Srbije.

Spomenuta situacija dogodila se na startu drugog poluvremena, pri vođstvu domaćina.

"Vule (Miroslav Vulićević) me je obema rukama povukao s leđa, uspeo sam da ostanem na nogama, ali ne i uputim željeni udarac. Možda je trebalo da padnem… Oštećeni jesmo, penal je bio čist kao suza", ističe Trujić u izjavi za Žurnal.

Vojvodina je veče pred derbi ostala bez šefa struke Aleksandra Veselinovića, koji je iz moralnih razloga podneo ostavku.

"Bili smo iznenađeni njegovom odlukom, s obzirom na to da smo tog dana kovali planove kako da iznenadimo Partizan. Veselinovićev odlazak je uticao na igrače, reč je o dobrom treneru i čoveku koji nas je u kratkom periodu vratio na prav put, ulio veru i samopouzdanje. Potrudili smo se da sve dogovore sa trenerom Vladimirom Buačem sprovedemo u delo, mislim da i pored minimalnog poraza nismo razočarali. Dobro smo igrali i međusobno sarađivali, nažalost, sve to nije bilo dovoljno da se iz Beograda vratimo neporaženi", zaključio je bivši igrač Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu