Partizan bez novog napadača

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da nađe novo rešenje u napadu poslednjeg dana prelaznog roka posle odlaska Danka Lazovića i Petra Škuletića.

JTIzvor: B92, Sport
Podeli

Škuletić je dan ranije napustio ‘crno-bele’ i prešao u Lokomotivu iz Moskve, dok je Lazović nešto ranije dogovorio saradnju sa Pekingom.

Vodeći tim Jelen Superlige tako je za samo nekoliko dana ostao bez dvojice igrača koji su najzaslužniji za prvo mesto na tabeli i prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu.

Zbog gotovo nemoguće situacije u kojoj se našao, trener Partizana Marko Nikolić stavio je veto na dolaske, rešen da u nastavak sezone uđe sa igračima koje trenutno ima na raspolaganju. Ipak, poslednjeg dana prelaznog roka, Nikolić je pokušao da dovede Abubakara Umarua, sa kojim je sarađivao u Vojvodini, ali je i treći put propao pokušaj ‘crno-belih’ da ga dovedu u Humsku.

U petak se kao jedna od opcija pominjao Litvanac Dejvidas Matulevičijus, ali napadač rumunskog Pandurija nije bio po ukusu trenera ‘crno-belih’. U medijima se pojavila informacija i da je Partizanu ponuđen bivši francuski reprezentativac Đibril Sise, ali je izvesno da Partizan ne može da parira ugovoru koji on trenutno ima sa Bastijom.

Jedna od želja Partizana bio je i napadač Crvene zvezde Abiola Dauda, ali fudbaler Vitesea nije želeo da se vraća u Srbiju zbog stanja u našem fudbalu, ali i činjenice da je igrao za ‘crveno-bele’. Partizanu je ponuđen i napadač Evijana Niki Bile Nilsen, ali bi po tom dogovoru vodeći tim Jelen Superlige morao da preuzme deo njegove plate do juna, a uz to, nije bio po ukusu stručnog štaba.

Partizan na startu prolećnog dela sezone, naredne subote, dočekuje Voždovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu