- Komentari -

Prva podrška predlogu za švajcarce

Beograd -- Banka Inteza saopštila je da će preuzeti sve neophodne mere kako bi 1. avgusta na adekvatan način otpočela sa primenom preporuka Narodne banke Srbije.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Još jedna šarena laža. Obračunajte i, kroz umanjenje rate, vratite klijentima ono što ste oteli nezakonitim povećanjem kamate i marže! (Važi za sve banke, možda Inteza i nije u tom paketu) Sve drugo je samo igra i zamazivanje očiju.

    Očigledno je da država i Narodna banka nisu spremne da se sa ovim problemom ozbiljno uhvate u koštac.
    (Deja Vu, 20. jul 2013 17:40)

    # Link komentara

  2. Svaka cast za intezu...
    Javi se PIREUS!!!!
    Nismo mi te srece,opet cemo se jos gore uvaliti...
    (kes kolica smekerica, 18. jul 2013 19:17)

    # Link komentara

  3. Pa naravno da je Banka Intesa uvazila preporuke NBS - jer je Banka Intesa JEDNA OD RETKIH BANAKA U SRBIJI koja i nije jednostrano povecavala marze na stambene kredite.

    Mnoge je interesantnije cuti reakciju banaka koje su nelegalno i jednostrano povecavala marze na ODOBRENE kredite i na taj nacin otele nekoliko desetina miliona evra od klijenata stambenih kredita. Dakle, da cujemo sta ce reci KBC Banka, Pireus banka, EFG banka, Hypo Banka, Unicredit banka... Ups, zaboravih, KBC je vec pukla. A takva sudbina ceka i druge banke koje su castan bankarski posao pomesali sa zelenasenjem.
    (Nikec, 18. jul 2013 16:04)

    # Link komentara

  4. Ma svima koji su samostalno digli ratu, uterati dug i naplatiti. Kod nas ne postoji kolektivna tuzba, ali pojedinacna pa sto da ne uzeti i naplatiti im sve sto koje su sisali. Najvise banaka u regionu sa najvisim kamata, a najsiromasniji. Strasno
    (Ana, 18. jul 2013 15:33)

    # Link komentara

  5. Ali druga preporuka je bila da vrate sta su nezakonito uzeli u medjuvremenu! Sta je s tim??
    (zoran, 18. jul 2013 13:40)

    # Link komentara

  6. Ne znam kakva je to pomoc ako ti sledece 3 godine umanje rate, ali da posle tih 3 godine rate budu uvecane (za iznos umanjenja + kamate)...
    (Dejan, 18. jul 2013 12:36)

    # Link komentara