- Komentari -

Kanađani grade novu topionicu RTB-u

Bor -- Predstavnici Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor i kanadske kompanije SNC Lavalin potpisali su ugovor o izgradnji Topionice i fabrike sumporne kiseline.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Boranine, patetični ste! Vaše želje što gore RTB-u i Boru neće se ostvariti. Ostavite mržnju i Vaše lične životne neuspehe po strani, Bor zaslužuje novu Topionicu!
    (Hercules, 12. jun 2010 13:26)

    # Link komentara

  2. Kako se šuška po gradu, juče je direktor RTB Blagoje Spaskovski potpisao nekakav papir koji je sve samo nije ugovor o izgradnji nove topionice. Dinkić je na lokalnoj TV Bor sinoć izjavio da još nije odobren kredit od EDC banke, a izgleda da ni fisibiliti studija nije još završena, niti je završena Studija uticaja na životnu sredinu.
    Izgleda da je jedina svrha pompeznog čina potpisivanja nekakvog papira pred kamerama baš u Boru bila mazanje očiju glasačima u Boru, jer su lokalni izbori zakazani za 20. jun.
    (boranin, 11. jun 2010 12:01)

    # Link komentara

  3. A šta će da se topi u toj topionici, kad nema rude?
    (boranin, 10. jun 2010 20:46)

    # Link komentara

  4. Ja sam se taman obradovao, mislim evo novog US Steel-a, a onda u tekstu videh ime g-dina Dinkica, i ne znam zasto, momentalno se razocarah.
    (D, 10. jun 2010 19:37)

    # Link komentara

  5. Jedna od najlepsih vesti poslednjih godina, koju smo mogli da cujemo mi Borani. Do pre nekoliko dana sam imao duele u raznim medijima sa "Nevernim Tomama", koji su bili ubedjeni da je to laz, plasirana zbog predizborne kampanje na lokalnim izborima, ili su i sami prizeljkivali da ne dodje do sklapanja Ugovora.
    Boza Bogdanovic, Bor
    (Boza Bogdanovic, 10. jun 2010 16:09)

    # Link komentara