Vesti -

Preminula čuvena jugoslovenska glumica

U 75. godini života preminula je poznata glumica Kostadinka Velkovska, potvrdio je njen sin Nikola.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Nicvandum/Shutterstock
Foto: Nicvandum/Shutterstock

Podsećamo, prošle godine je objavljeno da je glumica Kostadinka Velkovska doživela moždani udar i da je u teškom stanju. U poslednje vreme ova glumica je više vremena provodila u ordinaciji nego na sceni zbog benignih tumora na mozgu.

Glumici je prethodno uklonjen benigni tumor iz mozga, ali se pojavio drugi, pa čak i treći. Početkom aprila prošle godine otkrila je da je više bila u ordinaciji nego na sceni, ali, kako je tada rekla, to joj nije ometalo buduće planove.

"Privatno me ništa ne sputava, normalno idem u prodavnicu, kuvam sebi, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, sećam se teksta i radujem se svemu što će doći", otkrila je tada.

Kostadinka je koleginici Mariji Sekelez rekla da želi da se oprosti od publike koncertom narodnih makedonskih pesama u oktobru.

"Govorila je da mora to da uradi na jesen, a ja bih joj rekla: 'Kosta, dovoljno si se namučila', a ona bi opet rekla: 'Ne, ne, moram još ovo da uradim' . Neobično je vredna i hrabra. Osoba koja nikada ne kuka, sve podnosi stoički. Bez obzira na sve probleme, uvek se smeje", rekla je Marija Sekelez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu