Vesti -

Voditelj ismejao Roberta Daunija: "Je li to neki narkomanski pokret?" VIDEO

Dodela Oskara tradicionalno predstavlja događaj o kom se priča i danima kasnije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nije bilo mnogo iznenađenja kada su nominacije u pitanju, pa su tako nagrade odneli oni za koje smo i pretpostavljali. Film Openhajmer je ubedljivo dominirao, a Robert Dauni Džunior je dobio Oskara za najbolju sporednu ulgu.

Pažnju je privukao posebno voditelj Džimi Kimel, koji je pomalo naljutio javnost neslanim šalama sa najboljim sporednim glumcem.

On se osvrnuo na glumčevu nominaciju u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu, a potom se dotakao njegovih ranijih problema s drogom o kojima je Dauni otvoreno govorio.

"Za Roberta Daunija Džuniora ovo je jedan od vrhunaca njegove karijere. Jedan od vrhunaca", rekao je Kimel. Glumac je potom uperio prstom u svoje lice, a Kimel ga je pitao: "Je li to bio neki narkomanski pokret?"

Potom je nastavio: "Ali pogledajte ga, tako je zgodan, tako talentovan, osvojio je sve nagrade koje postoje. Je li to pobednički govor u tvom džepu ili samo imaš jako prav penis?"

Kamere su potom uhvatile Roberta s nimalo oduševljenim izrazom lica. Mnogi su na društvenim mrežama pisali da voditeljevi komentari nisu bili primereni. "Ovo zaista nije bilo zabavno", "Kad mislite da ne može gore", "Šaliti se ovako bilo je prilično jadno, ali nisam iznenađen. To je Džimi Kimel", pišu ljudi na Tviteru.

Podsetimo, Robert Dauni Džunior je od malih nogu bio okružen drogom. Prema njegovoj ispovesti, otac mu je dao prvi džoint kada je imao samo šest godina. Otac mu je bio alkoholičar, a majka narkomanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu