Vesti -

Prijavite se za spektakularnu drugu sezonu "MasterChef Srbija" na TV Prva

Kuvari amateri ovo je vaša prilika da zablistate i pokažete u čemu ste najbolji! Od ovog trenutka možete se prijaviti za 2. sezonu – čekamo vas!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Prva
Foto: Prva

Na Prvoj televiziji četvrtkom i petkom od 21.00 svedočimo da je u kuhinji izuzetno gledanog kulinarskog šoua MasterCfeh Srbija užurbano i interesantno. Takmičari pokazuju svoja umeća i znanja u pripremi ukusnih zalogaja iz nedelje u nedelju. Trude se da osvoje laskavu titulu prvog MasterChefa Srbija i nagradu od 50.000 evra. Dok oni kuvaju, prže, peku, melju, mute, vode borbu sa vremenom, rešavaju zanimljive kulinarske zadatke, mi vas pozivamo da se prijavite za drugu sezonu ovog svetski popularnog šoua i postanete deo MasterChef Srbija porodice na Prvoj televiziji.

Ako mislite da znate da kuvate, da imate šta da pokažete i želite da budete deo ove sjajne kulinarske avanture, prijavite se za 2. sezonu MasterChef Srbija – klikom OVDE!

Talenat, entuzijazam, otvorenost i želja za novim iskustvima i učenjem, ljubav i strast prema spravljanju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će biti uzete u razmatranje pri odabiru takmičara druge sezone MasterChef Srbija koji se emituje na Prvoj televiziji.

Kuvari amateri ovo je vaša prilika da zablistate, pokažete u čemu ste najbolji, ali i naučite nešto novo od vrhunskih šefova koji su sudije ovog šoua, zato se prijavite za drugu sezonu MasterChefa Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 235 idi na stranu