Vesti -

Bijonse pati od autoimune bolesti

Bijonse Nouls (42) je otvorila dušu o svojoj borbi sa psorijazom pred lansiranje svoje nove linije proizvoda za negu kose.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pevačica, koja ulazi u industriju lepote, želi da svojim vernim fanovima pruži kvalitetne proizvode, a svoj problem sa bolešću kože je podelila sa javnošću kako bi podstakla svest o tom problemu i bila podrška onima koji se bore sa sličnim izazovima.

U intervjuu za "Essence", pevačica je detaljno opisala kako su njeni lični doživljaji uticali na razvoj kompanije kao i na njene poizvode.

"Naziv "Cécred" spaja poslednji deo mog imena, "Cé," sa rečju "sacred" (sveto). Veza koju imamo sa našom kosom je tako duboko lično putovanje. Od provođenja detinjstva u salonu moje majke do toga da mi otac nanosi ulje na teme kako bi tretirao moju psorijazu,... ovi trenuci su bili sveti za mene.", rekla je pevačica.

Pročitajte i:

Pogoršalo se stanje: Kim Kardašijan muči muku sa kožnim oboljenjem VIDEO

Međutim, ona nije jedina poznata ličnost koja je otvoreno govorila o borbi sa ovom hroničnom bolešću. Kim Kardašijan, Kara Delevinj i Sindi Loper su samo neke od poznatih ličnosti koje su priznale da su imale probleme sa simptomima psorijaze, piše "Independent".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 235 idi na stranu