Vesti -

Oglasila se Severina i poslala jaku poruku: "Bolesnici našeg društva..." FOTO

Juče je širom regiona odjeknula vest da je hrvatskoj pop zvezdi, Severini Vučković, vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Naime, Županijski sud u Splitu ponovio je svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka, Milan Popović i Severina Vučković, 12-godišnjeg dečaka Aleksandra, dužni da "roditeljsku brigu obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno".
 
Ovim povodom pevačica se danas oglasila na svom Instagram profilu gde je napisala:

 

"Ja sam kao ti. Život me je naučio da se ljubav vraća ljubavlju. Tako je protekle četiri nedelje (od presude do presude). Zato se zahvaljujem svima na neverovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usredsredila na sina.ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Ko je osetio tugu zna kako izgleda život sa tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumem. Jedina pomoć koju možemo jedni drugima da pružimo je podrška!

 

 Svakom čoveku kojem je naneta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali pre svega jednaki u srcima", pisala je pevačica i zaključila:
 
 

 

Pročitajte još:

Oglasila se Severina: "Idem do kraja..."

Severini vraćen sin

 

"Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala pre dve nedelje, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Reč je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na ‘normalne‘, na ‘bolesnike u društvu‘, koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini ‘bolesnici našeg društva‘ su oni koji ‘drugačije‘ javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…", napisala je Severina na Instagramu.
 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 235 idi na stranu