Vesti -

Poznata pevačica priznala da joj se sviđaju žene i da je muškarci ne privlače

Bili Ajliš, pevačica i kantautorka, u subotu u velikom intervjuu za "Varajeti" (Variety), pod sloganom "Power of Women", otkrila je da je privlače žene.

Izvor: Žena.Blic.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Višestruka dobitnica Gremija, koja već nekoliko godina sarađuje sa bratom Finijasom, pojavila se na događaju "Hitmakers" koji organizuje magazin "Varajeti" i na crvenom tepihu je rekla da nije želela da otkrije svoje seksualne preferencije u razgovoru sa novinarima, ali da se desilo šta se desilo.

"Nisam želela. Opet, sa druge strane, zar nije bilo očigledno? Mislila sam da ljudi već to znaju. Iskreno, ne verujem da nisu znali. Ne pričam o nekim stvarima, ali kad sam videla vaš članak, rekla sam – u redu, to je kul. U svakom slučaju, ja sam za devojke", rekla je Bili Ajliš novinarki magazina "Varajeti".

U novembarskom profilu Bili Ajliš je otvoreno pričala o svojoj privrženosti ženama.

"Dugo sam mislila da nemam ništa zajedničko sa devojkama i da ne mogu da se poistovetim sa njima. Toliko ih volim. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače. Ceo život sam imala važne odnose sa ženama u mom životu. Prijateljicama, majkom, rođakama... Iako me žene privlače, opet, malo ih se plašim jer su lepe", rekla je Bili Ajliš.

Dobila je nagradu za najbolju muziku u filmu za pesmu "What Was I Made For" koja sa pojavljuje u ostvarenju Grete Gervig "Barbi".

Bili Ajliš iza sebe ima dva studijska albuma i numere za blokbastere "Barbi" i "Džejms Bond".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 223 idi na stranu