Vesti -

Nakon optužbi za gnusna seksualna zlostavljanja, Rasel Brend saslušan u policiji

Glumac i komičar Rasel Brend saslušan je zbog navodnog zlostavljanja četiri žene u periodu od 2006. do 2013. godine.

Izvor: Kurir
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U septembru ove godine britanski mediji preneli su da su četiri žene optužile komičara i glumca Rasela Brandaza silovanje, sek*sualne napade i emocionalno zlostavljanje. Navodni slučajevi zlostavljanja odigrali su se tokom sedmogodišnjeg perioda, dok je bio na samom vrhuncu slave, u periodu od 2006. do 2013. godine.

Brend, koji je svojevremeno bio u braku sa američkom pevačicom Kejti Peri, negirao je optužbe koje su iznete protiv njega i dodao da su sve njegove veze i odnosi bili sporazumni. Nedugo nakon što su ove optužbe iznešene u medijima, a potom i dokumentarnoj emisiji na Kanalu 4, oglasila se policija i dala saopštenje u kojem stoji "da nije primljena nijedna prijava protiv Branda".

Ipak, komičar je priveden i saslušan u policiji, prenosi BBC. On je saslušan u Londonu 16. novembra, vezano za tri od pomenute četiri optužbe seksualnog uznemiravanja.

Brenda su optužile 4 žene - jedna od njih je imala 16 godina kada se navodni napad dogodio, a u svojoj izjavi je rekla "da ga je upoznala na ulici" i da je "taksijem išla kod njega kući iz škole i da joj je taksista, kada je saznao koliko ima godina, rekao da ne ulazi kod njega".

Britanski mediji su ranije preneli optužbe žena koje tvrde da su žrtve Rasela Brenda - imena su im u tekstu promenjena.

Alis: Imala je 16 godina kada je stupila u vezu sa Raselom Brendom koja je trajala tri meseca. Zvao ju je "dete" tokom veze i navodno ju je primorao na oralni se*s.

Nađa: Optužila je Brenda da ju je gurnuo uza zid, u svom domu u Los Anđelesu 2012. godine i silovao.

Fibi: Upoznala je Brenda na sastanku "anonimnih alkoholičara". Optužila ga je za se*sualni napad u spavaćoj sobi, gde je vrištala da stane.

Rejčel: Radila je sa Brendom dok je radio na projektu vezanom za Velikog Brata. Tvrdi da joj je Brend pokazao svoj penis dok je bio u svlačionici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu