Vesti -

Preminula još jedna obožavateljka Tejlor Svift

Umrla je još jedna obožavateljka Tejlor Svift u Riju de Žaneiru, u Brazilu, devojka po imenu Gabrijel Miljome Santos izbodena je na smrt na plaži Kopakabana, nekoliko sati nakon što je prisustvovala nastupu muzičke zvezde na Olimpijskom stadionu Nilton Santos.

Izvor: Žena.Blic.rs
Podeli
Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL
Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Devojka koja je imala 25 godina, nosila je na ruci narukvicu "Swifities", kao velika obožavateljka američke pevačice Tejlor Svift. Kako piše Dejli mejl, tragedija se desila danas, u ranim jutarnjim časovima.

Ovo je druga tragedija u Riju de Brazilu, u kojoj su stradali fanovi Tejor Svift. Pre koncerta u petak 23- godišnja devojka umrla je od srčanog zastoja.

Pročitajte i:

Strašna tragedija: Obožavateljka preminula na koncertu Tejlor Svift VIDEO

Oglasio se otac devojke koja je umrla na koncertu Tejlor Svift: "Otišla je da ostvari svoj san..."

Porodica Gabrijel Miljome Santos saopštila je da će sahrana biti organizovana sutra, u rodnom gradu ubijene devojke u zapadnoj državi Brazila Mato Gros do Sul. Žrtva ove tragedije biće sahranjena u specijalnoj odeći koju je ona odabrala za koncert omiljene zvezde, rekli su njeni najmiliji.

Rio de Žaniero suočava se sa nezapamćenim talasom vrućine - fanovima navodno nije bilo dozvolljeno da unose vodu na koncert, pojavili su se snimci na kojima Tejlor Svift traži od obezbeđenja da da vodu publici, kao i video na kojem ona baca flaše vode ka obožavaocima.

Tejlor Svift je nakon tragedije u petak najavila pomeranje turneje, ali je ipak nastavila sa serojom koncerata, piše People.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu