Vesti -

Trampu u sudnicu doneli porudžbinu iz Mekdonaldsa: Čuvari nosili pune kese FOTO

Ljubav bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa prema brzoj hrani, posebno Mekdonaldsu, dobro je poznata i dokumentovana.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Štaviše, tokom blokade vlade 2018. i 2019. godine – inače najdužeg u istoriji SAD – Tramp je ugostio fudbalski tim Klemson u Beloj kući i počastio ih gomilom hamburgera, pomfrita i drugih jela iz Mekdonaldsa zbog gorepomenute blokade vlade. Kuhinja u Beloj kući nije imala dovoljno zaposlenih koji bi mogli da pripreme nešto prikladnije.

Trampova žudnja za brzom hranom ponovo je došla do izražaja u ponedeljak kada se činilo da je naredio da se njegov omiljeni Mekdonaldsov obrok donese u sudnicu na Menhetnu, gde se njemu i njegovoj organizaciji sudi.

TMZ je preneo da su primećena dva radnika obezbeđenja koji nose velike torbe iz restorana brze hrane, iako nije sasvim izvesno da je naredba bila namenjena lično bivšem predsedniku.

Trampa tuži njujorška državna tužiteljka Leticija Džejms zbog optužbi da je više puta lagao o svom bogatstvu i naduvavao vrednost imovine kako bi obezbedio bolje kredite i stope osiguranja od banaka i osiguravača.

Sudija Artur Engoron presudio je prošle nedelje da su Tramp i njegova organizacija odgovorni za prevaru i naložio je da se neke od kompanija bivšeg predsednika likvidiraju i da nezavisna organizacija prati i nadgleda kontinuiranu poslovnu praksu Trampove organizacije.

Pre dolaska na sud, Tramp je nekoliko trenutaka razgovarao sa novinarima o slučaju i nazvao ga "nastavkom najvećeg lova na veštice svih vremena".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu