Vesti -

Tahikardija u najavi: Pojeo 50 najljućih papričica na svetu i oborio Ginisov rekord VIDEO

Kanađanin Majk Džek oborio je svetski rekord u brzini jedenja najljućih papričica.

Izvor: klix.ba
Podeli
Ilustracija: Brent Hofacker/Shutterstock
Ilustracija: Brent Hofacker/Shutterstock

Kako možemo videti na videu koji je objavljen na društvenoj mreži X, on je pojeo 50 Carolina Reaper papričica za šest minuta i 49,2 sekunde.

Nakon što je oborio svetski rekord, Majk je pojeo još 85 ovih papričica, koje se smatraju najljućim papričicama na svetu.

Snimak koji je na internetu objavio zvanični profil Ginisovog svetskog rekorda prikazuje Majka kako nosi crvenu traku i rukavice dok jede paprike pored ventilatora.

Za svaku papričicu bilo mu je potrebno u proseku oko osam sekundi.

Na kraju, pojeo je ukupno 135 papričica i time je stigao na drugo mesto lestvice "League of Fire", koja prati najveći broj pojedenih Carolina Reaper papričica u jednom potezu.

"Prva paprika je najgora. Početni šok od ljutine je intenzivan. Drugi se ne čini tako lošim, ali svaki nakon toga postaje sve ljući i ljući kako papričice dodiruju nova mesta u vašim ustima", poručio je ovaj Kanađanin.

Uprkos tome što je tokom protekle dve decenije izgradio toleranciju na ljutinu, Džek kaže da i dalje oseća priličnu nelagodu u stomaku.

"Imam jake grčeve. Osećate kao da vam neko stiska i uvrće creva. Mozak vam govori da prestanete, ali morate da se ubedite i nastavite“, naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu