Vesti -

Žena sa najvećim grudima otkrila: "Neću stati sa povećavanjem, a unela sam salo u polni organ" FOTO

Džesi Bani se ponosi što izgleda, kako kaže, kao lutka barbi. Ona je prošla kroz proces transformacije, za koju je ukupno platila 57.500 evra. Prvu operaciju imala je pre pet godina, a onda je postala ekstremna, toliko da je salo posle jedne intervencije prebacila u polni organ. Prošle godine Bani je ugradila još veće grudi kako bi ih učinila ogromnim, uprkos tome što je već postigla svoj cilj da ima najveće grudi u Austriji.

Izvor: Mondo
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fotografija koja je snimljena pre pet godina, pre plastičnih operacija, pokazuje koliko su promene koje je napravila drastične. Džesi je otkrila razloge koji stoje iza njene transformacije. Inače je iz Beča, a rekla je kako joj je bilo zabranjeno da se igra sa lutkama tokom odrastanja.

"Roditelji mi nisu dopustili da se igram sa barbi lutkama, pa sam odlučila da postanem Barbi. Kada sam u ranim tinejdžerskim godinama pretraživala po internetu, otkrila sam ekstremne modele na stranicama. I od tada je moj san bio da postanem takva lutka", rekla je Džesi, koja priznaje da ni sama sebe ne može da prepozna.

"Nisam uopšte imala grudi. Takođe, mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla da budem devojka kakva sam oduvek želela da budem", rekla je. Potom je dodala: "Nemam nikakav kontakt sa svojom porodicom. Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela da postajem ovakva".

U maju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje zadnjice, a salo je prenela u polni organ. Šest meseci kasnije ugradili su joj još veće implantate, što ju je učinilo "ženom sa najvećim grudima u Austriji" u 20. godini. "Čak i sa tom veličinom sam znala da nikada neću stati. Želim još toliko operacija. Želim da imam najveće grudi na svetu, ali i najveće usne i najveću zadnjicu. Kad sam na ulici, svi bulje u mene, što mogu da razumem. Neki daju ružne komentare. Zabavna je činjenica da toliko žena na ulicama voli moj izgled, što me čini jako srećnom", rekla je Džesi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 237 idi na stranu