Vesti -

Anja ima 36 godina i još uvek je nevina: "Želudac mi se okreće od pomisli na poljubac sa muškarcem"

Čini se da će Anja Pančal (36) iz Velike Britanije još dugo ostati nevina jer, kaže, više voli da je kod kuće nego da izlazi sa vršnjacima. Tvrdi da nikada nije bila na sastanku niti da je poljubila muškarca i priznaje da pati od socijalne anksioznosti.

Izvor: the star
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U detinjstvu su me maltretirali, pa su mi nedostajale tinejdžerske godine. Počela sam da sklapam prijateljstva tek sa 22 godine preko Fejsbuk grupe za usamljenike. Iako je prošlo mnogo godina, društvena okupljanja me i dalje plaše" rekla je ona.

"Kada sam se konačno sprijateljila sa nekima, bilo je neverovatno. Išli bismo u lokalni pab na piće ili ponekad na ručak. Bilo je lepo" dodala je.
"Tokom svojih dvadesetih godina, ja i moj uži krug prijatelja odlazili smo u lokalni klub što je bilo zastrašujuće. Jednostavno nisam mogla da pričam sa momcima. Nikad nisam imala hrabrosti da izađem na plesni podijum, samo bih se ljuljala negde u ćošku" prisetila se ona.

"Muškarci koji su mi prilazili bili su prilično zgodni, ali nisam imala poverenja ni da razgovaram sa njima, a kamoli da se ljubim ili čak da budem intimna" dodala je ona.

Anja je pokušala da koristi aplikacije za upoznavanje kako bi upoznala nekoga, ali su je odbili muškarci koji su je kontaktirali samo radi seksa.

"Svi moji prijatelji su u braku, roditelji su, a ja se osećam kao da živim u njihovoj senci. Nikada nisam imala romantičan poljubac kao što se prikazuje u filmovima. Čudno je još uvek biti devica u mojim godinama. Moji roditelji su u braku 40 godina i samo žele da me vide srećnu, ali sa pravom osobom" kaže Anja.

"Želim vezu koja je više od fizičke, ali da bih do nje došla moram prvo da izađem, a pomisao da razgovaram sa muškarcem stvara mi tremu. Plašim se da ću doživeti određene godine i zažaliti što nisam pokušala da nađem nikoga, ali radije bih provela subotu uveče kod kuće nego napolju pijući. Stomak mi se okreće pri pomisli na fizički odnos sa muškarcem" priznala je.

"Mislim da žene mojih godina, koje su imale više partnera, greše jer treba da imate samo jednog posebnog partnera u životu. Za mene bi seks trebalo da se desi samo ako se dvoje ljudi vole, a ne samo iz zadovoljstva, kao što su veze za jednu noć" rekla je ona.

Nada se da će u bliskoj budućnosti imati više uspeha u svom ljubavnom životu.

"Znam da moram da promenim ponašanje ili nikada neću proživeti život u potpunosti. Volela bih da upoznam nekoga jer ne želim da sa žaljenjem dočekam starost" zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu