Vesti -

Otvorio Pandorinu kutiju: Prvo obraćanje Rasela Brenda nakon optužbi za silovanje VIDEO

Komičar i glumac Rasel Brend konačno se oglasio povodom optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ono što on tvrdi je da vlada želi da ga cenzuriše.

Naime, on u videu objašnjava kako su ga optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje koje su se pojave proteklih dana i te kako uznemirile.

Glumac je negirao optužbe koje su iznele četiri žene u istrazi Sunday Timesa, Timesa i Channel 4's Dispatches prošlog vikenda. Komičar se također zahvalio fanovima na podršci koju su mu pružili te je poručio da će se vratiti svojoj emisiji na platformi Rumble, koja je odbila da sledi suspenziju Jutjuba upućenu komičaru.

On tvrdi da neko želi da mu onemogući sticanje prihoda od oglašavanja za svoje video-snimke na platformama društvenih medija nakon što su se dogodile optužbe za seksualni napad.

"Do sada ste verovatno svesni da je britanska vlada zatražila od velikih tehnoloških platformi da cenzurišu naš onlajn sadržaj i da su neke platforme udovoljile tom zahtevu", rekao je Brend.

Takođe je govorio o inicijativi pouzdanih vesti, koja je partnerstvo između medijskih grupa osmišljenih za rešavanje dezinformacija.

"Inicijativa za pouzdane vesti je saradnja između velikih tehnoloških i nasleđenih medijskih organizacija za ciljanje, kontrolu, gušenje i gašenje nezavisnih medijskih organizacija poput ove", poručio je.

Brend je rekao da će nastaviti da govori o temama uključujući "dogovor duboke države i korporacija" i kako "velika farmacija" utiče na vladinu politiku.

Zamolio je svoje fanove da ga u budućnosti prate na Rumble-u jer je to jedini način da se oglašava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu