Vesti -

Ne daju joj mira: Lisu Mari Prisli tuže zbog duga od 3,8 miliona dolara

Kreditna organizacija "Naussany Investments & Private Lending" tuži Lisu Maie Prisli za dug od 3,8 miliona dolara, koji je ostao nakon njene smrti.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli

Ćerka Elvisa Prislija preminula je u januaru ove godine, ali iza nje je navodno ostao kreditni dug u vrednosti od 3,8 miliona dolara. Za tužbu i dug moraće da se pobrinu nueni naslednici.

Kako prenose mediji, prema sudskim dokumentima koje su dobili, ova privatna kreditna organizacija tvrdi da pevačica nije otplatila kredit iz 2018. godine i da je imala rok do maja 2022. godine da ga u potpunosti isplati.

U dokumentima se navodi da oni nisu uspeli da ostvare kontakt sa Lisom od marta 2022. godine, uprkos tome što su više puta pokušavali da joj naplatie dug. Poznato je da je ona svoj vlasnički udeo dala kompanijama Elvis Presley Enterprises i Graceland te zbog toga nije jasno zašto je podizala kredit.

Kreditna organizacija koja joj je pozajmila novac tvrdi da je Prisli prethodno od njih pozajmila 450.000 dolara u julu 2016. godine, koje je u potpunosti isplatila već naredni mesec.

Oni su rekli da će odustati od slučaja ako njena kćerka Rajli Kio koja je sada vlasnica imanja pristane da plati 2,85 miliona odnosno 75 odsto ukupnog duga u roku od 45 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu