Vesti -

Žestoki preokret: Zvezda "Igre prestola" tuži muža

Zvezda Igre prestola, glumica Sofi Tarner tuži bivšeg supruga, muzičara Džo Džonasa.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Naime, Sofi želi da preseli njihovo dvoje dece u rodnu Veliku Britaniju.

"Podnosilac zahteva, Sofi Belinda Tarner (majka), od strane i preko svojih dole potpisanih advokata, podnosi ovu verifikovanu peticiju za povratak dece u Englesku, protiv tuženog, Džozefa Adama Džonasa (otac)" , stoji u sudskom spisu koji je objavio The Messenger.

Džonas je pre mesec dana podnio zahtev za razvod. Par je bio četiri godine u braku, a zajedno imaju dve ćerke. Iako se na početku činilo da će razvod proteći mirno, čini se da je problem nastao sa pasošima djece.

"Majka je ponovila dogovoreni plan obe strane da se deca vrate kući u Englesku te nedelje. Otac poseduje dečje pasoše. Odbija da ih vrati majci i dobija da decun pošalje u Englesku, sa majkom", stoji u spisima.

"Deca su trebala biti vraćena kući u Englesku. Otac je sprečio povratak dece, što je kršenje majčinih prava na starateljstvo prema engleskom zakonu jer je Engleska stalno boravište dece", piše dalje.

Jonas sad tvrdi da su deca živjela s njim pola godine pre razvoda, dok je Sofi snimala u Velikoj Britaniji, što glumica poriče. Iz dokumentarca je otkriveno i da je do "razvoda došlo naglo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu