Vesti -

Slavna komičarka otkrila: "Imam 36 godina i devica sam"

Američka komičarka Sonali Čandra progovorila je o svojim problemima sa nevinošću u 36. godini. I ne samo to, ona je otkrila da je poljubila samo pet muškaraca u svom životu. Odgajana je u konzervativnoj porodici, gde se seks smatrao svetim činom između muža i žene.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, sada je došlo do tačke da je čak i njena porodica tera da "konačno to uradi". Ali Sonali je spremna da spava samo sa muškarcem koji će joj staviti prsten na ruku i, kako se očekivalo, ovo joj je zakomplikovalo život.

"Prvi put sam jednom momku rekla da sam još nevina kada sam imala 26 godina. On, koji je bio moj prvi poljubac, moja prva prava veza, bio je šokiran. Spuštene vilice me je pitao da li ću ostati zauvek devica", rekla je u intervjuu za strane medije.

Odbija ugovoreni brak

"Smatram seks svetim i posebnim činom. U stvari, ne volim čak ni reč 'seks', više volim 'voditi ljubav'. Biću spremna kada dobijem prsten od pravog", dodala je ona.

Komičarka je ranije rekla za Dejli star da je bila u tri ozbiljne veze i da je izlazila sa ukupno devet muškaraca.

Ali njeno strogo vaspitanje je imalo veliki uticaj na njen život u vezi, jer joj nije bilo dozvoljeno da se druži, a izlasci su bili zabranjeni.
"Upoznavanje je životna veština i bilo mi je zabranjeno da razvijam tu veštinu u tinejdžerskim godinama i na fakultetu", objasnila je ona.

Sonali koristi aplikacije za sastanke i pojavljuje se u TV emisijama za sastanke, ali odbija ugovoreni brak. Rekla je: "Ne želim da moji roditelji odlučuju s kim ću imati seks, uf, ne pričamo o tim stvarima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu