Vesti -

Britanka sa najvećim grudima ne prestaje da seje smrt: Zbog njene nebrige pokrenuta peticija

Kejti Prajs, koja sebe voli da naziva vlasnicom najvećih grudi u Britaniji, podelila je tužnu vest na društvenim mrežama.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britanska zvezda OnliFans i starleta Kejti Prajs (45) objavila je na društvenim mrežama da oplakuje svog mrtvog psa, koji je sedmi pas koji je uginuo u njenom vlasništvu. Nemački ovčar po imenu Blejd preminuo je u blizini njihove kuće nakon što ga je udario automobil.

Ova nesreća se dogodila na istom putu gde je još jedan Prajsov pas, Šeron, poginuo pre samo sedam meseci. U 2019, Prajs je počela da deli svoj dom sa Blejdom, koga je smatrala svojim "najboljim prijateljem“ i "zaštitnikom“.

"Rečima se ne može opisati gubitak mog najboljeg prijatelja i zaštitnika, mog apsolutnog svega, koji je nažalost danas preminuo. Nemam reči da opišem kako se osećam, osim ukočenog i šokiranog. RIP Blejd", napisala je shrvana Prajs u opisu fotografije.

Na tom postu gde je Prajs objavila tužnu vest, nije dobila veliku podršku, već komentare zabrinutih pratilaca.

"Prestanite da kupujete životinje! Očigledno ste previše neodgovorni i zanemarujete ih, ne pružate im odgovarajuću negu. Oni nisu neka vrsta zamenljivog pribora, već živa bića!“, glasio je komentar ljutitog pratioca.

Poslednjih meseci, 30.000 ljudi okupilo se u peticiji da se Prajsovoj zabrani da poseduje životinje, pošto je Blejd njen sedmi ljubimac koji je umro. Tokom šest godina izgubila je pet pasa, konja i kameleona zbog nezgoda koje su se dogodile.

Takva sudbina Kejti Prajs zabrinula je pratioce koji su je u peticiji optužili da "ostavlja životinjski izmet na podu da raste buđ, nebrigu za životinje i da trenira svoje životinje da budu agresivne”.

Podsećanja radi, starleta je veliki ljubitelj plastične hirurgije čije rezultate redovno deli na društvenim mrežama. Ona tvrdi da ima najveće grudi u Britaniji, koje je uvećala i do 16 puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu