Vesti -

Zakerberg se ipak onesvestio na turniru u džiu-džicuu? Isplivao šokantan snimak VIDEO

Mark Zakerberg se početkom maja takmičio na turniru u džiu-džicu gde je prošao prilično dobro, osvojivši dve zlatne i jednu srebrnu medalju. Ali prema izveštaju Njujork tajmsa objavljenom prošle subote, milijarder se prilično mučio u meču u kojem je osvojio srebrnu medalju.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zakerberg se onesvestio?

Protivnik je navodno počeo da ga davi, a Zakerberg je u jednom trenutku izgubio svest, piše NI Times. Čini se da je ova priča iznervirala osnivača Fejsbuka i on je angažovao svog trenera i Metin PR tim, koji je pokušao da demantuje tvrdnje Njujork tajmsa.

Zakerbergov tim tvrdi da milioner nije izgubio svest i da je reporter magazina Džo Bernštajn jednostavno nije u pravu, iako priznaju da je Zakerberg izgubio meč. U međuvremenu je osvanuo snimak sporne utakmice, koji je snimila supruga pobednika Džefa Ibrahima.

Odgovorio je protivnik

"Povukao me je dole i kada sam ustao, njegove noge su bile omotane oko mene", rekao je Ibrahim za NPR o kontroverznom meču, dodajući da je Zakerbergova tehnika bila "pristojna".

"Mogao sam da se izvučem iz njegovog garda (džiu-džicu pozicija), ali je onda na kraju nekako povukao nazad, ali nije bilo dovoljno čvrsto", rekao je on.

Na snimku se jasno vidi kako je Zakerbergov protivnik uspeo da stekne dominantnu poziciju, a Ibrahim tvrdi da nije siguran da li je Zakerberg izgubio svest. Ali rekao je da je Zakerbergov stisak na kimonu počeo da slabi pred kraj borbe.

"Nisam hteo da ga pustim dok mi nije dao znak ili me sudije zaustavile. Nisam znao da li ispušta neke zvukove, bio sam previše fokusiran na poteze", objasnio je on.

Ogorčeni milijarder

Na snimku se vidi kako sudija u jednom trenutku prilazi Ibrahimu i tapša ga po leđima. Borac je u početku bio zbunjen, baš kao i Zakerberg koji se svađao sa sudijom. Doduše, nije bilo drame, ali je milijarder bio vidno uznemiren.

Kada mu je sudija objasnio, samo je klimnuo glavom i rekao „OK, razumem“ i sportski čestitao protivniku.

Tako da verovatno nikada nećemo saznati da li je Zakerberg izgubio svest, ali njegov protivnik kaže da je za meč bila potrebna hrabrost i da je milijarder zaista "kul momak".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu