Vesti -

Prevare, intrige, tajne: Al Paćino prvi put javno progovorio o navodima da ne želi dete

Ne samo da su počele da kruže razne glasine da je Al Paćino zaista duboko uznemiren vestima da je Nur Alfala trudna, nego je potegnut i DNK test.

Izvor: Žena.Blic
Podeli
Foto: EPA/NEIL HALL
Foto: EPA/NEIL HALL

Ipak, glumac je rešio da ne ostane nedorečen i prvi put progovara javno o ovoj temi.

Al Paćino (83) odbacio je glasine da je bio uznemiren vestima da njegova 29-godišnja devojka očekuje bebu, insistirajući da je izuzetno "uzbuđen" što će ponovo postati otac, i sada je prvi put progovorio nakon što je objavljena je iznenađujuća vest.

Glumac, koji je već otac troje dece sa još dve žene, šokirao je svet kada je otkrio da on i njegova devojka Nur Alfala očekuju dete prošle nedelje. Ubrzo nakon toga, pojavio se niz izveštaja koji su tvrdili da je zvezdu "Kuma" Nur "prevarila" i da on "nije želeo da ima više dece".

Međutim, neko blizak Alu nazvao je ove glasine "potpunim glupostima" ekskluzivno za DailyMail.com, insistirajući da 83-godišnjak '"ne može biti srećniji" zbog vesti - što je sada i sam potvrdio.

Na pitanje da li je "uzbuđen' što očekuje svoje četvrto dete, Al je sa velikim osmehom na licu rekao:

"Da, to je veoma posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme", dodao je on.

U ekskluzivnom video snimku do kojeg je došao DailyMail.com, objasnio je da nije bio siguran koji je pol bebe, pre nego što je otišao u svoj dom u Los Anđelesu.

Nakon objave, TMZ je izvestio da Al u početku nije verovao da je dete njegovo, jer je imao zdravstvenih problema koji bi "obično sprečavali muškarca da napravi dete". Izvor je agenciji rekao da je "šokiran" Al Paćino zahtevao od Nur da uradi prenatalni DNK test kako bi se uverio da je beba njegova. Insajder je dodao da mu nije rekla da očekuje sve do nekoliko meseci trudnoće.

Rekli su da je na kraju pristala da uradi DNK test, a on je potvrdio da je on zaista otac.

Izvori su takođe rekli da je Al mislio da je njihova veza gotova "odavno", dok je situaciju opisivao kao "nered".

Međutim, neko blizak paru je nekoliko dana kasnije osudio sugestije da su vesti o trudnoći bile sve samo ne tačne, navodeći da iako je Al bio "iznenađen" vestima, "ne može biti srećniji" zbog predstojećeg dolaska bebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu