Vesti -

Obožavateljke tvrde da ih je pevač Ramštajna primorao na seks

Nekoliko osoba koje su prisustvovale koncertima nemačkog benda Ramštajn optužile su rokera Tila Lindemana da je mlade obožavateljke primorao da imaju seks sa njim, tokom i posle nastupa.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto:  EPA/CLEMENS BILAN
Foto: EPA/CLEMENS BILAN

Optužbe na račun benda prvi put su iznete 25. maja kada je 24-godišnja devojka iz Severne Irske rekla da je, uoči odlaska na koncert u Vilnjusu, stupila u kontakt sa ženom za koju se pričalo da fanovima može da pomogne da dobiju pristup ekskluzivnim zabavama, pre i posle koncerta, piše Gardijan.

Njoj je žena po imenu Alena Makejeva poslala poruku sa pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu, međutim tvrdi da je u pauzi tokom koncerta, odvedena u malu svlačionicu ispod bine gde joj se pridružio Lindeman.

Prema njenim rečima, kada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da ima seks sa njim, pevač je reagovao ljutito. U nemačkim medijima je od tada objavljeno nekoliko priča u kojima su opisana slična iskustva obožavateljki Ramštajna. Sa druge strane, iz benda su odbacili sve optužbe na njihov račun, napisavši na Tviteru da se takve stvari nisu dešavale u njihovoj blizini, kao i da im nije poznao da vlasti sprovode neku istragu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu