Vesti -

Najveća prevara u istoriji televizije: Varao na "Milioneru", a evo šta ga je odalo VIDEO

Najveći skandal u istoriji televizije dogodio se 2001. godine kada je Čarls Ingram, bivši vojnik, učestvovao u britanskoj verziji kviza „Ko želi da bude milioner?“.

Izvor: Večernji list
Podeli

Čarls je došao do miliona, ali nije osvojio novac jer su ga uhvatili u prevari. A gledaoci su sada ponovo počeli da pišu o tom skandalu i kako su sigurni da su primetili trenutak kada je bilo očigledno da takmičar vara.

Voditelj Kris Tarant mu je postavio pitanje za milion funti: "Kako se zove broj jedan iza kojeg sledi sto nula?". Ponuđeni odgovori su bili: A) Gugol, B) Megatron, C) Gigabit ili D) Nanomol. U početku je Ingram rekao da misli da je to nanomol, ali bi mogao biti gigabit.

"Nisam siguran... Mislim da nije megatron. Moram priznati da nikada nisam čuo za gugola", rekao je Čarls i vrlo brzo se predomislio.

"Postupkom eliminacije mislim da je gugol, ali ne znam šta je. Ne mislim da je gigabit, nanomol ili megatron. Stvarno mislim da je gugol", rekao je Čarls, što je voditelju bilo čudno.

"Ali ti si mislio da je nanomol, nikad nisi čuo za gugola“, rekao mu je voditelj.

Posle duže pauze, Ingram je odlučio da je tačan odgovor pod A i tako osvojio milion funti.

U nedavno objavljenom videu, gledaoci su primetili da se kašalj čuje svaki put kada Čarls, nabrajajući ponuđene odgovore, izgovori gugol.

Konkretno, njegova supruga Dajana i prijatelj Tekven Vitok koji su bili u publici koristili su kašalj kao znak za tačne odgovore tokom cele emisije. A prijavio ih je Lari Vhitehurst, takmičar sa brzim prstima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu