Vesti -

Nove optužbe šokirale javnost: Bred Pit zlostavljao decu?

Bred Pit tvrdi da je Anđelina Džoli tajno prodala svoj deo njihovog zajedničkog imanja u Francuskoj gde imaju vinograde. Međutim, sada iz tabora Anđelino Džoli pristižu nove informacije i optužbe na račun Breda.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ratu na relaciji Džoli - Pit ne nazire se kraj.

Nakon što je uspeo da dokaže da je Andjelina odbila da mu proda svoju polovinu francuskog vinograda, jer je osvetoljubiva, Bred Pit je pre samo dva dana podneo nove sudske spise.

Međutim, izbor blizak glumici tvrdi za Page Six kako Džoli nije otkazala dogovor oko vinograda jer je želela da napakosti bivšem suprugu, nego jer je Pit pokušao da progovori o njegovom zlostavljanju njihove dece.

Pit je, poznato je, optužen da je "gušio i udarao" jedno od njihove dece tijekom zloglasnog privatnog leta 2016. godine, kao i da je "polivao pivom" Džoli.

Pozivajući se na sudske dokumente podnesene 2022., Anđelinin prijatelj je ispričao: "Istina je da je (on) odbio da dovrši prodaju Miravala sa Džoli osim ako ona pristane da se ćuti o zlostavljanju... Zahtevao je da se zadrži 8,5 miliona dolara (od njegove isplate njoj za vinariju) kako bi je prisilio da ćuti". (Namera je, navodno, bila da Pit, ukoliko bi ona nekome rekla za to, zadrži deo ili svih 8,5 miliona dolara).

Izvor blizak glumici dodao je da bez obzira na to kakav će manevr Pit da pokuša, on "ne može da pobegne od činjenice da je verbalno i fizički napao gospođu Džoli i njihovu decu, a čak je jedno od dece davio, a drugo udario".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu