Vesti -

Milica Đurđević Stamenkovski otkrila da li je stvarno nazvala decu po Kosovu i Metohiji FOTO

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika saopštila je danas da se na društvenim mrežama pojavila lažna vest pod naslovom ""Milica Zavetnica se porodila, dala deci imena Kosovo i Metohija".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, kako sama Milica kaže, jasno joj je da je neko pokušao da se našali na ovaj način, ali da je potrebno povesti računa, jer nekad i šale proizvode lanac dezinformacija koje mogu izazvati određene posledice.

"Na društvenim mrežama se danas pojavila lažna vest „Milica Zavetnica se porodila, dala deci imena Kosovo i Metohija“. Spakovana je uz fotomontažu da izgleda kao da je sa portala Nova.rs. Iz Nove su me kontaktirali i potvrdili da lažna vest nije potekla od njih, te da je u pitanju fotomontaža. Pretpostavljam da je možda u pitanju nečiji pokušaj da se našali i nemam problem sa tim, ako nekome to uveseljava trenutak u ovom vremenu opšte zabrinutosti, ne zameram. Ali pozivam da se povede računa ubuduće, jer nekada i šale proizvode lanac dezinformacija i lažnih vesti, a to sve skupa najčešće ima određene posledice. Da ne govorim o tome koliko sam danas poziva i poruka dobila ovim povodom. Takođe, pozivam sve, da ne vrše pritisak na Nova.rs ovim povodom, jer su me uverili da dezinformacija nije potekla od njih“, naglasila je ona.

Pored toga, na Tviteru je Milica na kontu svega dodala

"Verujte da sam više razmišljala o Zeti i Raški, ali pošto su momci, moraćemo drugačije. U svakom slučaju, Brisel i Berlin neće biti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu