Vesti -

Istina o braku sa Megan isplivala na videlo: Princ Hari planira povratak u Veliku Britaniju?

I dok u javnosti princ Hari i Megan Markl ostavljaju utisak srećnog para koji se uspešno bori protiv svih prepreka, istina je potpuno drugačija, tako bar tvrdi bivši batler pokojno princeze Dajane Pol Barel.

Izvor: Žena.Blic
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je za britanske medije rekao da je Hari konačno "progledao" i video istinu o svojoj deci. Dodao je i da ostaje u braku samo kako bi mogao da vidi svoju decu, Arčija i Lilibet, kako odrastaju.

"Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja uviđa da je princ Hari konačno uvideo istinu? Da je konačno shvatio istinu o tome šta njegova žena radi i da je opčinjen njenom lepotom ili tako nečim? Jer svi to znamo, ali on to ne vidi", rekao je Barel za GB News. Barel, koji je 10 godina radio za Lejdi Di, takođe je saglasan sa prognozom bivšeg batlera kralja Čarlsa Granta Harolda, istakavši da i on veruje da će se vojvoda od Saseksa uskoro zauvek vratiti u svoju rodnu zemlju. Štaviše, on veruje da će Britanci Harija dočekati raširenih ruku.

"Ne sumnjam da će se, kada se to dogodi, jer svi znamo da će se dogoditi, kada se to desi, kada se vrati u UK, mislim da će ga i njegov otac, kralj Čarls, i njegov brat, princ od Velsa, pozdraviti i dočekati njegov povratak raširenih ruku", kaže bivši kraljevski službenik.

"Postoji nešto u Hariju što svi volimo, samo ne razumemo zašto on radi to što radi u ovom trenutku", dodao je.

Barel je takođe izneo i mišljenje da Hari po svaku cenu za sada želi da izbegne razvod zbog sopstvenog gorkog iskustva sa razorenim domom.

"Lično poznajem Harija i mislim da je oduvek želeo da bude otac, da ima decu, mislim da je trenutno prerano da dođe do razdvajanja njegove porodice. Mislim da želi da ostane nu kako bi video kako mu deca rastu, jer ako bi sada napustio brak, izgubio bi svoju decu jer zna da bi ih ona zadržala u Americi i on ih ne bi viđao", rekao je.

"Zbog svega toga, mislim da će Hari pokušati da se drži programa dokle god bude mogao. Neizbežno je da dođe do kraha u ovom braku jer znamo da sa velikom kritikom, svetskom slavom i prisustvom u štampi dolazi veliki pritisak i ovaj par će imati veliki pritisak na svojim leđima", dodao je Barel.

"Ja lično ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog, video sam već previše suza, želim da bude veoma srećan, želim da vidim kako on i njegova porodica napreduju, ali znate, postoji sumnja u pozadini moje glave", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu