Vesti -

Blejk Lajvli o scenama seksa sa Benom Aflekom: "Bilo je neprijatno" VIDEO

Jedna od najpoznatijih scena u filmu "The town" je kada Blejk Lajvli i Ben Afleka imaju s*ks, što glumica opisuje kao nezgodan trenutak za snimanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Foto: Shutterstock/Denis Makarenko
Foto: Foto: Shutterstock/Denis Makarenko

Sinopsis njihove kriminalističke drame glasi: "Vešta grupa lopova opljačka banku i drži Kler, pomoćnicu menadžera, kao taoca. Stvari počinju da se komplikuju kada se jedan od članova posade zaljubi u Kler”.

U ranijem intervjuu za US Magazine, Ben Aflek je prokomentarisao pojavljivanje svoje partnerke u filmu. Prema njegovim rečima, Blejk Lajvli je bila "veoma staložena i prijatna u vezi sa tim – zrelija od nekih članova tima“, za šta je Lajvli imala savršeno objašnjenje.

"Pa, ja imam veliku porodicu i niko me nikada nije tretirao kao dete. Uvek su me tretirali kao odraslu osobu, kao ravnog. Ali kada je u pitanju gluma, mislim da je pola toga samo samopouzdanje. Stojimo na ovim crvenim tepisima i poziramo u ovim haljinama, ali svi smo samouvereni. To ne znači da mislimo da izgledamo sjajno ili tako nešto. Sve je to fasada, rekla je Lajvli, a onda prokomentarisala i scenu seksa sa kolegom Aflekom:

"Ali scena seksa je bila zaista nezgodna. Bio je to moj prvi dan, pa hvala vam na tome. Valjda je bilo dobro da probijem led“, istakla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu