Vesti -

Želi da osigura 140 milijardi dolara: Detalji predbračnog ugovora Džefa Bezosa

Nakon što je od razvoda sa bivšom suprugom, njegov račun postao siromašniji za 38 milijardi dolara, sada je rešio da sastavi predbračni ugovor.

Izvor: Tportal
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedavno se pojavila vest da se jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Džef Bezos, ženi novom izabranicom Loren Sančez, a sad su se pojavile i informacije o njihovom predbračnom ugovoru.

Naime, kada se venčao s prvom suprugom Mekenzi Skot, danas 59-godišnji Bezos nije razmišljao o tome da će steći takvo bogatstvo, zbog kojeg bi morao potpisati predbračni ugovor.

Celokupno svoje bogatstvo Bezos duguje Amazonu i jednoj maloj garaži u kojoj je počeo posao, ni ne sluteći kako će se sve završiti.

Kada je reč o nekretninama, njegovo carstvo procjenjuje se na 500 miliona dolara, a među najskupljima je luksuzna vila na Beverli Hilsu.

Osim nje, ima još dve vile koje se nalaze jedna pored druge. Prvu, izgrađenu u španskom stilu te sa sedam soba, kupio je 2007. za 24,45 miliona dolara, a drugu je platio 12,19 miliona dolara deset godina kasnije. Na Menhetnu poseduje pet spratova zgrade na Petoj aveniji, a uz to, ima četiri apartmana u zgradi Art Deco Century na prestižnoj adresi Central Park West.

Kada ima posla oko Washington Posta, Bezos tada boravi u bivšem muzeju tekstila, a 2016. kupio ga je za 23 miliona dolara i preuredio u luksuzni dom s deset spavaćih soba. Godine 2020. kupio je i kuću preko puta jer je, eto, mogao. Tu je i kuća u Sijetlu, koju je kupio 1998., četiri godine nakon što je osnovao Amazon. Platio ju je 10 miliona dolara i ona za njega ima sentimentalnu važnost. Nju je pak 2010. renovirao za 28 miliona dolara i kupio i kuću pored nje za 50 miliona dolara, ali i ranč u zapadnom Teksasu, koji služi kao baza Blue Origina.

Međutim, ni Sančezova nije bez svojih nekretnina. Ona je zaljubljenica u helikoptere i poseduje u kuću u Vašingtonu, dok su zajedno kupili luksuznu vilu na Havajima za 78 miliona dolara, a potrošili su pola milijarde na najveću jahtu na svetu sa dva bazena i bioskopskim salama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu