Vesti -

"Beograd je uvek bio grad otvorenog srca, otvoren za sve": Bule Goncić pozvao na skup 26. maja

Slavni srpski glumac Svetislav Bule Goncić pozvao je sve ljude da se pridruže skupu "Srbija nade" do kojeg je ostalo još samo tri dana, a koji će biti organizovan na platou ispred Narodne skupštine u 19 sati u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Photo: Marija Mladjen/ATAImages
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

"Beograd je uvek bio grad otvorenog srca, otvoren za sve. Za sve različitosti, za svakog pojedinca, i bio je uvek grad nade jer istinska nada podrazumeva hrabrost da imamo ideju i plan kako da ostvarimo želje i snove. Vreme u kojem živimo traži od nas da se promenimo na bolje. Zato vas sve pozivam na skup "Srbija nade" koji će biti održan 26. maja u Beogradu. Dođite jednim od mnogobrojnih puteva koji su izgrađeni za sve nas da se slobodno krećemo po našoj Srbiji. Dođite svi koji želite dobro i sebi i svojoj porodici i našoj zemlji."

Veliki broj poznatih ličnosti najavio je dolazak na skup "Srbija nade" kako bi pokazali da imamo samo jednu zemlju, za koju treba da se borimo.

Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

"Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu