Vesti -

Ana Nikolić poslala poruku podrške Vučiću: "Svi smo mi jedan narod"

Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

Izvor: alo.rs/D.Rakočević
Podeli
Foto: G. G./ATAImages
Foto: G. G./ATAImages

Do velikog narodnog skupa, koji je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ostala su još tri dana. Najveći skup ikada u Srbiji biće održan 26. maja na platou ispred Narodne skupštine sa početkom u 19 sati.

Veliki broj javnih ličnosti oglasio se na društvenim mrežama gde su pružili podršku predsedniku Srbije, a pop zvezda Ana Nikolić otkrila je za Alo! zbog čega će biti tog dana sa svojim narodom.

"Svi smo mi jedan narod i podržavam sve gde se Srbija ne deli. Podržavam predsednika Aleksandra Vučića jer je on predsednik svih građana Srbije", rekla je Ana za alo.rs.

Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

"Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu