Vesti -

Aca Lukas poslao poruku podrške Vučiću: "Moramo da se ujedinimo"

Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način...

Izvor: alo.rs/D.Rakočević
Podeli
Foto: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages

Aleksandar Vukasnović alijas Aca Lukas tokom jučerašnjeg dana pozvao je svoje pratioce na Instagramu da se pridruže skupu "Srbija nade" do kojeg je ostalo još samo tri dana, a koji će biti organizovan na platou ispred Narodne skupštine u 19h.

Lukas je za Alo! otkrio zbog čega će baš on biti na najvećem skupu ikada organizovanom kod nas i zbog čega je njegova podrška predsedniku Aleksandru Vučiću sada izuzetno važna.

"Rezervnu državu nemamo i moramo svi da se ujedinimo u ovim teškim trenucima. Predsednik ima moju bezrezervnu podršku" rekao je Lukas za alo.rs.

Veliki broj javnih ličnosti iz sveta estrade, sporta, mode i mnogih drugih branši najavio je dolazak na skup "Srbija nade" kako bi pokazali da imamo samo jednu zemlju, za koju treba da se borimo.

Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

"Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu