Vesti -

Evrovizijski portal isprozivao "Let 3": "Nadamo se da neće poneti iskorišćene čepove u Liverpul"

U članku su pokušali da objasne čitaocima značenje pesme 'Mama ŠČ!' sa kojim je grupa pobedila u februaru na Dori, pa su rekli da grupa satirično komentariše rusku agresiju na Ukrajinu.

Izvor: 24sata.hr
Podeli

Hrvatski petočlani bend "Let 3" čine vrhunski provokatori. Između ostalog, grupa je masturbirala u muzičkom spotu, a policija ih je kaznila kada su nastupali goli na koncertu na otvorenom.

Godine 2008. njihov nastup u tok šou "Nedeljom u dva" prekinut je nakon što su izgovarali niz psovki i pretvarali se da im čepovi iskaču iz rektuma, navodi se u članku najpoznatijeg evrovizijskog portala Viviblogs.

Autori teksta su istakli da su predstavnici Hrvatske spremne da unesu "vatru” u Liverpul, ali se nadaju da jedno neće ponoviti.

"Nadamo se da na Evroviziju 2023. u Liverpul neće poneti korišćene čepove za flaše", istakli su.

U komentarima su im se brzo javili fanovi "Leta 3", koji su im objasnili da momci nisu masturbirali na snimku, već da su to uradili statisti koji su obučeni kao oni. Složili su se da je to bila veoma kontroverzna stvar u to vreme.

Pored biografije "Let 3", pokušali su da objasne čitaocima značenje pesme 'Mama ŠČ!' sa kojim je grupa pobedila u februaru na "Dori", pa su dodali da satirično komentarišu rusku agresiju na Ukrajinu.

Za Rijeku, grad u kojem je grupa osnovana, rečeno je da je epicentar pank scene u Hrvatskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu