Vesti -

Poznata glumica otvorila dušu: "Kolega me je seksualno uznemiravao"

Zvezda serije "You", glumica Viktoria Pedreti, otkrila je u sada već obrisanoj objavi na Instagramu da ju je "poznati glumac seksualno uznemiravao".

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Na moj rođendan prošle godine 'dobro poznati' glumac prišao mi je na zabavi i rekao: "Masturbirao sam na tebe toliko puta", rekla je Pedreti, koja glumi Lav Kuin u Netfliksovoj seriji. Rekla je da je bila "šokirana odvažnošću" glumca dodavši: "Ovo je nakon što je izrazio koliko me poštuje kao glumicu."

Glumica je objavila golišavi selfi i napisala: "Ponekad uživam u skromnosti, ponekad ne. Šala je misliti da će me moja vlastita skromnost zaštititi od bilo kakvog nepoštovanja koje mogu doživeti kao ženska osoba. Također, slavim svoje telo. Volim te. Moje si."

Ne želi da glumac bude otkriven

Brojni korisnici društvenih mreža pokušali su da nagovore glumicu da javno imenuje osobu koja je umešana u incident, no ona je to odbila.

"Verujte mi, rekla sam toj osobi ako ikad čujem još nešto u vezi s njim, imaćemo problem", rekla je glumica u naknadnoj objavi na Instagram storiju i dodala da ne želi da vidi da je glumac otkazan samo zbog neželjene primedbe.

"Mogu to da podnesem, ali ne želim da mu se uništi karijera jer je rekao nešto stvarno je*eno glupo", rekla je ona i otkrila da u svojoj objavi isprva nije nameravala da govori o incidentu.

"Ta objava je počela tako što sam želela da objavim golišavu sliku, a zatim sam razmišljala o svom rođendanu. Dakle, glavna tačka bila je golišavost. Posebno kada će, bez obzira što učinili, ljudi govoriti užasne stvari i osećati da imaju pravo da govore o ženama", rekla je Pedreti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu