Vesti -

"Nisam kriva"

Američka glumica i dobitnica Oskara Gvinet Paltrou svedočila je u petak na sudu da nije kriva za nesreću na skijalištu u američkoj državi Juta 2016. u kojoj je čovek imao slomljena rebra i potres mozga, što je u suprotnosti sa svedočenjem jednog očevica.

Izvor: index.hr, Jutarnji.hr
Podeli

Paltrou (50) je tokom ispitivanja rekla da je skijala sa svoje dvoje dece i da ju je zapravo udario Teri Sanderson, 76-godišnji penzionisani oftalmolog koji je podneo tužbu tražeći više od 300.000 dolara odštete zbog incidenta u odmaralištu Deer Valley u Juti.

Sanderson je rekao da je zadobio "trajnu traumatsku povredu mozga" kao rezultat nesreće i da je prvobitno tražio 3,1 milion dolara.

"Skijala sam i dve skije su se našle između mojih, koje su mi raširile noge, a onda je jedno telo naletelo na moje i čula sam veoma čudan zvuk stenjanja", rekla je Paltrou.

Paltrou je takođe podnela tužbu tražeći simboličan jedan dolar odštete i da druga strana plati sudske troškove.

Paltrou je dovela u pitanje ranije svedočenje Krega Ramona, Sandersonovog prijatelja, koji je rekao da je čuo vrisak pre nego što je video sudar Paltrou sa penzionisanim oftalmologom.

Glumica je negirala optužbe tvrdeći da je Ramon bio udaljen 12 metara i da nije mogao da razazna ko je kriv, a demantovala je i Sandersonove tvrdnje da je napustila mesto nesreće tako što je odbila da podeli lične podatke sa drugom stranom nakon nesreće.

"Nisam ja izazvala nesreću i ne mogu da budem kriva za bilo šta što mu se posle dogodilo“, rekala je Paltrou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 122 idi na stranu